Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

realistik animeler

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Half_Cow said:

Samurai Champloo gibi gerçekçi ve tarihi bilgiler (tamam samurai champloo'da anlatılanlar elbette hep gerçek değildi ama tokugawa japonyası hakkında fikir sahibi olunabiliniyordu) içeren bir anime önerisi olan var mı? illa japonyada geçmek zorunda da değil.

Rurouni Kenshin (ama sadece OVA'lar) ve yenilerden de Souten Kouro'yu denersen sevebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Dragonfire said:

Olmazmı, özellikle shinsengumi yi anlatan süper bir anime var. Adı peacemaker kurogane 10 numara animedir.
Manga olarakta vagabond oku onemangada mevcut.

izledim abi peacemakerı valla bir ara bayıldım sıkıntıdan :) beni açmadı belkide cok bir aksiyon bekliyordum ondan olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

akagi'yi iki gün böyle hasta gibi seyretmiştim, death note kadar keyif verdi mahjong'tan zerre kadar anlamadığım halde.

RON! RON! HEBELE RON! MANKAN TANKAN OTANTAN!

hayır bir de okey gibi hayal edip kafamda yorum yapıyorum ama alakaları yok ahah. yine de o "NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN AKAGİ? BU SEFER GERÇEKTEN SIYIRDIN GALİBA? AMA DUR LAN.. OHAAAA!" düşünceleri yeter lol
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ya anlamıyorum izliyorum başta Oya no Haneman! Mangan! Sırf Akagi'deki tabiri caizse "taşak" için izlenir ya adam tek başına tek lead götürüyor. Mangasını çevirseler devam edicem okumaya ama çeviren yok.

Edik: O şaşıranlar manyak zaten ya adam kaç yıldır akagiyi izliyor, hala diyo şimdi sıyırdı kafayı Akagi yapmaaaa!! OHAAA naaptın sen mahjong'un einstein'ı! oluyo sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...