Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ha bir de burada söylenmeyenlerden golgo 13 var. james bond, leon ve terminator alaşımı bir suikastçinin aldığı görevler üzerine kurulu bir seri. adamın açık ara dünyanın en iyisi olması dışında gerçek dışı birşey yok eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vingthor said: samurai champloo'yu seyretmiştim keyifliydi. sam'in söylediğine bakayım o benlik olabilri işte. Samurai Champloo +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kaiji ultimate survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Samurai Champloo gibi gerçekçi ve tarihi bilgiler (tamam samurai champloo'da anlatılanlar elbette hep gerçek değildi ama tokugawa japonyası hakkında fikir sahibi olunabiliniyordu) içeren bir anime önerisi olan var mı? illa japonyada geçmek zorunda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Half_Cow said: Samurai Champloo gibi gerçekçi ve tarihi bilgiler (tamam samurai champloo'da anlatılanlar elbette hep gerçek değildi ama tokugawa japonyası hakkında fikir sahibi olunabiliniyordu) içeren bir anime önerisi olan var mı? illa japonyada geçmek zorunda da değil. Rurouni Kenshin (ama sadece OVA'lar) ve yenilerden de Souten Kouro'yu denersen sevebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Olmazmı, özellikle shinsengumi yi anlatan süper bir anime var. Adı peacemaker kurogane 10 numara animedir. Manga olarakta vagabond oku onemangada mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kenşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Neden REALİSTİK. Babalar gibi GERÇEKÇİ varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çünkü kara melek değil dark angel pardon dark_angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dragonfire said: Olmazmı, özellikle shinsengumi yi anlatan süper bir anime var. Adı peacemaker kurogane 10 numara animedir. Manga olarakta vagabond oku onemangada mevcut. izledim abi peacemakerı valla bir ara bayıldım sıkıntıdan :) beni açmadı belkide cok bir aksiyon bekliyordum ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Virus said: kaiji ultimate survivor Kaiji baya iyidir haa... Bide Mahjong baymaz baka baka öğrenirim Ten Pai, Ron falan diyorsan Akagi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 akagi'yi iki gün böyle hasta gibi seyretmiştim, death note kadar keyif verdi mahjong'tan zerre kadar anlamadığım halde. RON! RON! HEBELE RON! MANKAN TANKAN OTANTAN! hayır bir de okey gibi hayal edip kafamda yorum yapıyorum ama alakaları yok ahah. yine de o "NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN AKAGİ? BU SEFER GERÇEKTEN SIYIRDIN GALİBA? AMA DUR LAN.. OHAAAA!" düşünceleri yeter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Öyle ya anlamıyorum izliyorum başta Oya no Haneman! Mangan! Sırf Akagi'deki tabiri caizse "taşak" için izlenir ya adam tek başına tek lead götürüyor. Mangasını çevirseler devam edicem okumaya ama çeviren yok. Edik: O şaşıranlar manyak zaten ya adam kaç yıldır akagiyi izliyor, hala diyo şimdi sıyırdı kafayı Akagi yapmaaaa!! OHAAA naaptın sen mahjong'un einstein'ı! oluyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha nerden çıktı bu akagi sevdası virüsle benden başka izliyen yok sanıyordum ben yıllardır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 gintama'nın 49. bölümde mi ne akagi parodisi vardı, orda görünce merak etmiştim heh. donuna kadar soyuyordu akagi bizimkileri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konu başlığını her gördüğümde yüzümde pis bir gülümseme oluyor. Bu konu sticky topic olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mortis said: school rumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tunca said: great teacher onizuka var komedi olaraktan onizuka eikichi, 22 years old, still bachelor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: mesela tarihi anime yok mudur? barefoot gen (hadashi no gen) var. japanyoya atılan atom bombasını çocuğun gözünden anlatıyor. bende yeni indirdim izlemedim ama güzele benziyor. iki filmden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar