Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

realistik animeler

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

içinde supernatural durumlar bulundurmayan animeler örnek verilebilir mi?

monster öyleydi mesela. keza ippo öyledir. 10 bölümlük bir samuray temalı anime seyretmiştim adını bir türlü bulamadım hastalıklı birşeydi fakat cidden gerçekçiydi. kenshin ova1-3 öyledir yine

büyük anime kültürüm yok malesef ki istediğim şey animenin mantığına ters düşüyor galiba ama demin first squad topiğini görünce bir an heyecanlandım böle sonra baktım zonbidir, karanlıklar prensidir falan.
Sosyal ağlarda paylaş

realistik derken ne anlamda? karakterler ve olay kurgusu dersen direk cowboy bebop derim ama kendileri sci-fi

yok tamamen realistik olacak diyorsan çok fazla örneği yok anime dünyasında. Honey and clover ama ölümüne romance. Bu tür gerçekci animeleri ancak böyle romance türünde bulabilirsin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

zipang var, günümüzden bir japon kruvazörü ikinci dünya savaşı'na bilinmeyen nedenle zaman yolculuğu yapıyor, başka doğaüstü olay yok ama. o olay hariç ultra gerçekçi insanların davranışı ve olaylar. bugünün insanlarıyla o zamanınkilerin düşünce yapısının çatışması çok güzel işlenmiş özellikle. monster normal geldiyse bu da normal gelir.

tarihi dedin diye bunu yazdım, pür tarih işleyen anime pek yok gibi, özellikle arayınca ben de bulamadım doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

samurai champloo'yu seyretmiştim keyifliydi. sam'in söylediğine bakayım o benlik olabilri işte.

ya supernatural olsa bile +18 olsa fena olmaz. o tip önerilerede açığım. bitane anime seyretmeye başlamıştım kaldı sonra gore muydu adı öyle bişiydi. babalar ölüyor bir odada buluyolar kendilerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...