Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 içinde supernatural durumlar bulundurmayan animeler örnek verilebilir mi? monster öyleydi mesela. keza ippo öyledir. 10 bölümlük bir samuray temalı anime seyretmiştim adını bir türlü bulamadım hastalıklı birşeydi fakat cidden gerçekçiydi. kenshin ova1-3 öyledir yine büyük anime kültürüm yok malesef ki istediğim şey animenin mantığına ters düşüyor galiba ama demin first squad topiğini görünce bir an heyecanlandım böle sonra baktım zonbidir, karanlıklar prensidir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 realistik derken ne anlamda? karakterler ve olay kurgusu dersen direk cowboy bebop derim ama kendileri sci-fi yok tamamen realistik olacak diyorsan çok fazla örneği yok anime dünyasında. Honey and clover ama ölümüne romance. Bu tür gerçekci animeleri ancak böyle romance türünde bulabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 cowboy bebop seyrettim. en sevdiğim animelerden. 3-4 kere seyretmiş olabilirim o derece. edit: mesela tarihi anime yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 cowboy bebop sevdiysen, içinde supernatural olmayan anime olarak samurai champloo yu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 zipang var, günümüzden bir japon kruvazörü ikinci dünya savaşı'na bilinmeyen nedenle zaman yolculuğu yapıyor, başka doğaüstü olay yok ama. o olay hariç ultra gerçekçi insanların davranışı ve olaylar. bugünün insanlarıyla o zamanınkilerin düşünce yapısının çatışması çok güzel işlenmiş özellikle. monster normal geldiyse bu da normal gelir. tarihi dedin diye bunu yazdım, pür tarih işleyen anime pek yok gibi, özellikle arayınca ben de bulamadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 samurai champloo'yu seyretmiştim keyifliydi. sam'in söylediğine bakayım o benlik olabilri işte. ya supernatural olsa bile +18 olsa fena olmaz. o tip önerilerede açığım. bitane anime seyretmeye başlamıştım kaldı sonra gore muydu adı öyle bişiydi. babalar ölüyor bir odada buluyolar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 gantz o dediğin ki çooook dandiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Shigurui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hah shigurui seyrederken en çok keyif aldığım animeydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 school rumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Grave of the Fireflies. Film bu, izlemedim fakat fazlasıyla gerçekçi olduğunu duydum. İzleyen arkadaş kesin vardır, yorum yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Grave of the Fireflies gerçekçi olmasına gerçekçi de ağır dram ve çocuk üstünden duygu sömürüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 onu izliyosun, ağlamanı durdurmak için elektro sok veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 FLAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Beck müzik animesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 supernatural olaylar yok ama sci-fi olarak Cowboy Bebop ve Ghost In The Shell iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bağa şunu demişlerdi http://forum.paticik.com/read.php?10,4163901 Tokyo Magnitude 8.0 realistik demişlerdi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Black Lagoon Ghost in the Shell Samurai Champloo Diğerleri daha önce söylenmiş ama Black Lagoon'u özellikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 black lagoon evet (tu)... izlemediysen eğer kesinlikle izle...mafya , korsanlık vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yanlız Black Lagoon konu ve olay örgüsü olarak gerçekçi olsada aksiyonu ile gayet uçuk bir anime Havadaki mermiyi kılıçla kesmekten bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 valla orası da doğru ama orası en sonda ya boşver o yüzden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 great teacher onizuka var komedi olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 black lagoon'da elde BAR taşıyıp full auto kullanan çocuklar filan var evet. (:P) gene ne tarz aradığına bakar ama yukarıda yazanların hepsi uygun denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tunca said: great teacher onizuka var komedi olaraktan aa evet bak çok iyidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar