Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 onur insanın kendine armağan ettiği birşeydir. onursuz olmakta insanın bileceği iş tabi. aldatmak ne ya? bu kadar istemiyorsan ayrıl evli değilsin o kadar zor değil ayrılmak. ayrıl başkasıyla ol. aldatmak neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 evet ayrıl o zaman üstteki kaşık arkadaşa çok katılıyorum. aldatmak onursuzluktur. git ayrıl o zaman salak salak topickler açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hocam bu işin yolu var yordamı var.. yapıcan ama belli etmicen .. ha bide hastalık haline dönüştürme.. ama durum evlilik filan yolundaysa yapma tabi.. evliyken hiç yapma zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 sorun anlaşılmıştır. Arkadaş emeğe saygı istiyor, kıza söyleyin rep butonuna bassın arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Haksız mı adam. kaç tane sms yazılmış teraziye bir tık yok:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 +rep ozaman ne diim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Garip işler peşindesiniz yani. Aldatmayı düşündüğün kızla hangi samimiyete güvenerek ilişkiyi devam ettireceksin. Kafası bozulduğu anda çat diye başkasına gitme hakkı olmaz mı onunda? Kendin güven vermiyorkan nasıl bir güven bekleyeceksin kızdan? Öyle bir ilişki sağlıklı devam edemez. Haa bana ne hatundan ayrılcam diyorsanda bu kadar kasmaya gerek yok. Arkadaşları, abisi falan dert yapar. Boş iş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sürekli yanlış yapan, kaprisi tribi bitmeyen kızlarla birlikte olmaya devam ettikçe seni doğru yoldan saptırıcaklar. Ya kızın bu hareketlerini takmıycak kadar umursamaz ol yada sevgini, ilgini göstericek başka bi hanımkız bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 http://tintedglasses.files.wordpress.com/2008/04/unfaithful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aldatmak cok cocukca bi davranis, kucuk kafanda "zuaa bak bilmeden arkandan ne isler ceviriyorum, picim ben trallalalalala" moduna giriyosun da er ya da gec o semsiye kaciyo iste. aldatmak, hayatta ve insan iliskilerinde kaybedilen rep, vicdan azabi(opsiyonel) ve biten iliski olarak geri doner. hic sevgilisini aldatan var mi bilemiyorum da, sormak istedigim bi soru var, bi insani ancak onu gercekten sevmedigin surece aldatabilirsin, sevgi kesinlikle aldatmayi engeller buna inaniyorum, lakin buna karsit goruslu insanlarin savunmasini merak ediyorum. sevdiginiz insani aldatabilir misiniz? bunu mideniz vicdaniniz nasil kaldiriyo? zaten sevdiginiz insanla beraberken allahtan belanizi mi istiyosunuz etc etc.. sevmedigin insanla cikip, uzerine bi de neden aldatiyosun? cocukken ailenden siddet falan mi gordun de bu psikolojidesin? ya da insaata kacan top kurbani misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aldatmak cok kotu birseydir, bide kopekler insanlarin en iyi dostudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lan sevgilim olsun, aldatsa da raziyim. bi seferlik ama, iki olursa azini yuzunu kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Geri vermeyeceğini almak, aldatmaktır. Publilius Syrus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 //_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 -// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 //. -// OOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 özlü söz ama nası anlayamadım belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eisenheim said: hocam bu işin yolu var yordamı var.. yapıcan ama belli etmicen .. ha bide hastalık haline dönüştürme.. ama durum evlilik filan yolundaysa yapma tabi.. evliyken hiç yapma zaten.. olum adam zaten belli edip kıza acı çektirtmek istiyo, yanlış almışsın sen olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aldatmak en aşağılık eylem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 karşımdaki sevgilimden güzelse hiç kaçırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bella said: aldatmak dünyadaki en şerefsizce şey. bide istiyorum yazmış hey allam. iste defalarca atilmis bir insan evaldinin kuyruk acisiyla kaleme döktügü cümlelerdir. Objektif olarak bakarsak tabiki kötü bisi yapma yani yapmasan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bi tane dandik bi iliski edinip o iliskide abuk subuk aldatip bu istekten kurtulmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar