Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aldatmak istiyorum

suvras

Öne çıkan mesajlar

Garip işler peşindesiniz yani. Aldatmayı düşündüğün kızla hangi samimiyete güvenerek ilişkiyi devam ettireceksin. Kafası bozulduğu anda çat diye başkasına gitme hakkı olmaz mı onunda? Kendin güven vermiyorkan nasıl bir güven bekleyeceksin kızdan? Öyle bir ilişki sağlıklı devam edemez.

Haa bana ne hatundan ayrılcam diyorsanda bu kadar kasmaya gerek yok. Arkadaşları, abisi falan dert yapar. Boş iş bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aldatmak cok cocukca bi davranis, kucuk kafanda "zuaa bak bilmeden arkandan ne isler ceviriyorum, picim ben trallalalalala" moduna giriyosun da er ya da gec o semsiye kaciyo iste. aldatmak, hayatta ve insan iliskilerinde kaybedilen rep, vicdan azabi(opsiyonel) ve biten iliski olarak geri doner.

hic sevgilisini aldatan var mi bilemiyorum da, sormak istedigim bi soru var, bi insani ancak onu gercekten sevmedigin surece aldatabilirsin, sevgi kesinlikle aldatmayi engeller buna inaniyorum, lakin buna karsit goruslu insanlarin savunmasini merak ediyorum. sevdiginiz insani aldatabilir misiniz? bunu mideniz vicdaniniz nasil kaldiriyo? zaten sevdiginiz insanla beraberken allahtan belanizi mi istiyosunuz etc etc..

sevmedigin insanla cikip, uzerine bi de neden aldatiyosun? cocukken ailenden siddet falan mi gordun de bu psikolojidesin? ya da insaata kacan top kurbani misin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...