tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ki bu sırada biryandan da telefonunu görüş açının içinde tutuyorsun; 2 dakka gazetede birşey okuyacakken yanına alıyorsun- o arada çalarsa diye-, bilgisayarla ilgilenirken klavyenin yanına koyuyorsun, kitap okurken elinin dibinde oluyor; ve birden mesaj geliyor. Avea ve finansbank kamu.. bık bık bık İnsan o anda telefonu fırlatıp parçalamak istiyor. Defalarca aveadan, sağdan soldan gelen spam mesajlar moralini balyozla çam kırarcasına dağıtıyor. Hele tüm gün o beklediğin mesajı alamazsan, telefon çalmazsa iyice bombok hissediyorsun. Normalde avea 10 satır küfürlü mesaj atsa bu kadar takmam ama resmen adamı depresyona sürüklerler. Tam mesajı heyecanla açarken yukarıda koskocaman yazan avea... Anlatılmaz yaşanır. Hay böyle işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 peki arada tuş kilidinin devreye girip ışığı yakması ve gözün 0.3 milisaniye telefona kayması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 doğumgününde sadece vakıfbankın mesaj atması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Lancelion, Etkileyici bir noktaya değindin. Ama tahmin edeceğin üzere bu yazıları yazan bir kişi telefonu herzaman tuşlarını kilitledikten sonra fırlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 2 sıde cok oluyo lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 birinden mesaj beklerken orçunun "naber lan kalsiyum sandoz ehehe" diye mesaj atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Birinden acil cevap beklerken gelen mesajın "Naber" kelimesinden oluşup, saçma sapan bir insandan gelmesi durumu var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dolu dolu mesaj attıgın, yogun anlamlar, metaforlar, ciddi meseleler anlattıgın kişinin sana donus olarak, bir "ok" demesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sintisyzer'ın söylediği en acı olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bilgisayara yakın tut çalmadan 10 sn önce uyarılmış ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 speakera parazit yapıp çalmaması ya da mesaj gelmemesi durumu var bide. tele boş boş bakıyosun ne olacak diye ama yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şayet bilekböri kullanıyosanız, mesaj geldigi zaman yanan ışıgın aslında orda olmadıgını gorucek kadar uzun sure telefona bakıp. gene de bi umut tus kilidini acıp bu gercegin suratınıza vurmasını beklemek. acınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 o zaman biri seni aramak isteyip vazgeçmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 annemden başka arayan, avea/patlicandan başka mesaj atan yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şuan tam bu halde olduğum bir topaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 operatör yada banka giyim mağazası vs gibi yerlerden gelen mesajlardan nefret ediyorum.. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aynı dellenmeyi ben de yaşıorum. biri aricak ya da olmadı msj atcak. kesin haber vercek. hadi bekliorum artık hadi ara msj at hadi.. düt düt düt düt AHA MSJ HOBAAA OHH "değerli abonemiz..." LEEEAANN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sintisyzer said: dolu dolu mesaj attıgın, yogun anlamlar, metaforlar, ciddi meseleler anlattıgın kişinin sana donus olarak, bir "ok" demesi.. delete, block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 öyle durumlarda turkseli falan arayıp küfredesim geliyor ama operatör de yetmez ki, kimin başının altından çıktıysa bu otomat mesaj hedesi ona saydırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben yılbaşında turkcell müşteri hizmetlerindeki bayanın yeni yılını kutlamıştım kafam trilyondu kız arkadaşımla yeni ayrılmıştık. Detaylı hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu ama yaklaşık 10 dk falan muhabbet etmiştik :) kadına dertlerimi falan anlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cool story sonütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Farinal said: cool story sonütücü Evet zaten hiç işim gücüm yok buraya yalan yanlış şeyler yazmak için giriyorum. Tüh seni kandıramadım ya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben çok doğal karşılıyorum birşey olmamış gibi devam ediyorum işime.sonra mesaj kutusu dolunca mesajlarla birlikte bunları da siliyorum toptan!!! gerçi araları dolduran mesajlar ötekiler oluyor aslında buralardan indirim, kampanya vs gelenler çoğunlukta asdfas.şey gibi işte sucuklu yumurta değil de yumurtalı sucuk gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben telefon beklemem mesela insanlar benden telefon bekler o yüzden böyle bi sorunum olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ara beni fistan tara beni fistan yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar