Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam telefon veya mesaj beklerken..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ki bu sırada biryandan da telefonunu görüş açının içinde tutuyorsun; 2 dakka gazetede birşey okuyacakken yanına alıyorsun- o arada çalarsa diye-, bilgisayarla ilgilenirken klavyenin yanına koyuyorsun, kitap okurken elinin dibinde oluyor;

ve birden mesaj geliyor.

Avea ve finansbank kamu.. bık bık bık

İnsan o anda telefonu fırlatıp parçalamak istiyor. Defalarca aveadan, sağdan soldan gelen spam mesajlar moralini balyozla çam kırarcasına dağıtıyor. Hele tüm gün o beklediğin mesajı alamazsan, telefon çalmazsa iyice bombok hissediyorsun.

Normalde avea 10 satır küfürlü mesaj atsa bu kadar takmam ama resmen adamı depresyona sürüklerler.

Tam mesajı heyecanla açarken yukarıda koskocaman yazan avea... Anlatılmaz yaşanır. Hay böyle işe...
Mesaj tarihi:
şayet bilekböri kullanıyosanız, mesaj geldigi zaman yanan ışıgın aslında orda olmadıgını gorucek kadar uzun sure telefona bakıp. gene de bi umut tus kilidini acıp bu gercegin suratınıza vurmasını beklemek.
acınası
Mesaj tarihi:
aynı dellenmeyi ben de yaşıorum. biri aricak ya da olmadı msj atcak. kesin haber vercek. hadi bekliorum artık hadi ara msj at hadi..
düt düt düt düt
AHA MSJ HOBAAA OHH
"değerli abonemiz..."
LEEEAANN..
Mesaj tarihi:
öyle durumlarda turkseli falan arayıp küfredesim geliyor ama operatör de yetmez ki, kimin başının altından çıktıysa bu otomat mesaj hedesi ona saydırmak lazım
Mesaj tarihi:
Ben yılbaşında turkcell müşteri hizmetlerindeki bayanın yeni yılını kutlamıştım kafam trilyondu kız arkadaşımla yeni ayrılmıştık. Detaylı hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu ama yaklaşık 10 dk falan muhabbet etmiştik :) kadına dertlerimi falan anlatmıştım.
Mesaj tarihi:
ben çok doğal karşılıyorum birşey olmamış gibi devam ediyorum işime.sonra mesaj kutusu dolunca mesajlarla birlikte bunları da siliyorum toptan!!!

gerçi araları dolduran mesajlar ötekiler oluyor aslında buralardan indirim, kampanya vs gelenler çoğunlukta asdfas.şey gibi işte sucuklu yumurta değil de yumurtalı sucuk gibi yani.
  • Yeni Oluştur...