gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: gecko said: onu söylemedim malum bağyanlar var forumda höt çüş. yumruk atarsın seri, balta sallarsın seri falan erkeksin lan ne yanlış anladın hemen fasatsın oha ogremiyim nan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bana alyenveyır bilgisayar versinler ve uzaklaşsınlar benden. baksınlar yanlız ne güzel yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fede said: benim gibi insan sevmeyen adam içim mükemmel insanlar seni seviyo lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şu anki tek isteğim tek yaşamak. umarım ilerde olur. :D ha iyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum ama cok istiyorum tek yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Tek başına yaşamak bi süre cok eğlenceli gelebilir ama işin boku çıktığı zaman küfür etmeye başlıyosun hayata. Hayatta ütü yapmamış bulaşık yıkamamış temizlik yapmamış biri olarak ben kafayı yerim. He yemeği iyi yaparım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 işe gidiyorum, temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum, bulaşık yıkıyorum, ütü yapıyorm, çamaşır makinasının düğmesine basıyorum, çamaşır asıyorum, traş oluyorum, çplak geziyorum ki o da bayıyor bir espirri kalmıyo zaten kış geldi bi tek cam silmedim, onu da yapmadan gidebilsem ailemin yanına super tek yaşamak saçmalık, başkasıyla dayanamıyorsan yarı yarıya mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 başkasının kahrını çekmek zor birşey, ayrı ev olaylarına geçtikten sonra bambaşka bir boyut kazanıyor hayat hele hele yurtdışında iseniz eski hayatı mumla ararsın, ama kafana göre birşey yapmanın verdiği haz kadar güzel bişey yok :) f5 tuşunu aşındırmaktan iyidir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 korkarım lan ben tek başıma geceleri sdfs . elektrik kesildimi fln bide iice boka sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yalnız yaşamayı çok seviyorum.aylarca yalnız kaldıgım oldu.sıkıldıgımda ztn insna çagırıorum onun harici mutluluk bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yalnız yaşamaya çok alıştım,askerde ne yapacam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şınav (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi sen yanlız yaşamayı bilmiyon vallaha ondan rahatımı var bea ohh mis gibi gelenine gidenine karsın yok başinda bidi bidi eden bir ailen yok a bulmussun kıllı kılsız hesabı afedersin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 pogodi said: yalnız yaşamak düşününce çekici geliyo da ben yalnız yaşasam her gün ağlarım asd ben bir hafta yalnız kaldım.direk insansız boyle.sehirde de kimse kalmamıstı yani tanıdıgım.alamaktan beter oldum.korkunç bir bir haftaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben yüz evlik insanlıktan uzak bi yerde bakkalla başbaşa yaşamıştım bi hafta. çok güzeldi ama. aehuaehuaeh bakkalla başbaşa diyince bi garip olmuş. ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 en limitsiz hayallerimden birisi kalkıp 27kişinin yaşadığı sonsorol adasında tek kalacağım bir ev yapmak.. gerisini sen hayal et.. sorun doğuran çokluktur. yalnız olmak iyidir, sorunsuzdur. huzurlu bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 surekli film donsun abi always on top da.. bi yandan da sen islerini gör oyle yanlız olmaz bayar insan euahuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yazları anamgiller tatile gidiyor, işte en sevdiğim zaman dilimi oluyor o hayatımda, 1 ay hiçkimse yok, tek insan etkileşimim migrostaki kasiyerlerle oluyor. limitsiz huzur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sdf yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sevgili varsa arkadaş ortamı iyiyse tek yaşamak güzel hoş ama farklı şehire taşınıldıysa böyle insan bomboş fln hissedio bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 farklı sehre tasınsan kımle yasıcankı sankı :) mecbur yalnız kalıcan 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya da annenle yaşıycan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eski said: farklı sehre tasınsan kımle yasıcankı sankı :) mecbur yalnız kalıcan 1 ay 1 ay max süre diosun hmmm edik; ayrıca benim anlatmak istediğim ve senin algıladığın çok farklı olmuş neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: ya da annenle yaşıycan =( ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mesela ben farklı şehirdeyim ama okul ortamı çoktan bitmişken taşındım, e iş ortamım da kafama uymuo çok. doğal olarak arkadaş sayım çocukluğumun geçtiği şehire göre (bkz: ankara)çooooooooook az. gibi gibi can sıkıcı yani vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bella said: mükemmel birşey bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar