Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

gecko said:

onu söylemedim malum bağyanlar var forumda

höt

çüş.

yumruk atarsın seri, balta sallarsın seri falan
erkeksin lan
ne yanlış anladın hemen
fasatsın

oha ogremiyim nan ben

Mesaj tarihi:
Tek başına yaşamak bi süre cok eğlenceli gelebilir ama işin boku çıktığı zaman küfür etmeye başlıyosun hayata.
Hayatta ütü yapmamış bulaşık yıkamamış temizlik yapmamış biri olarak ben kafayı yerim.
He yemeği iyi yaparım bak.
Mesaj tarihi:
işe gidiyorum, temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum, bulaşık yıkıyorum, ütü yapıyorm, çamaşır makinasının düğmesine basıyorum, çamaşır asıyorum, traş oluyorum, çplak geziyorum ki o da bayıyor bir espirri kalmıyo zaten kış geldi
bi tek cam silmedim, onu da yapmadan gidebilsem ailemin yanına super
tek yaşamak saçmalık, başkasıyla dayanamıyorsan yarı yarıya mantıklı
Mesaj tarihi:
başkasının kahrını çekmek zor birşey, ayrı ev olaylarına geçtikten sonra bambaşka bir boyut kazanıyor hayat hele hele yurtdışında iseniz eski hayatı mumla ararsın, ama kafana göre birşey yapmanın verdiği haz kadar güzel bişey yok :)

f5 tuşunu aşındırmaktan iyidir aslında.
Mesaj tarihi:
yalnız yaşamayı çok seviyorum.aylarca yalnız kaldıgım oldu.sıkıldıgımda ztn insna çagırıorum
onun harici mutluluk bence :)
Mesaj tarihi:
abi sen yanlız yaşamayı bilmiyon vallaha ondan rahatımı var bea ohh mis gibi gelenine gidenine karsın yok başinda bidi bidi eden bir ailen yok a bulmussun kıllı kılsız hesabı afedersin ama
Mesaj tarihi:
pogodi said:

yalnız yaşamak düşününce çekici geliyo da
ben yalnız yaşasam her gün ağlarım asd

ben bir hafta yalnız kaldım.direk insansız boyle.sehirde de kimse kalmamıstı yani tanıdıgım.alamaktan beter oldum.korkunç bir bir haftaydı
Mesaj tarihi:
ben yüz evlik insanlıktan uzak bi yerde bakkalla başbaşa yaşamıştım bi hafta. çok güzeldi ama.

aehuaehuaeh bakkalla başbaşa diyince bi garip olmuş. ama olsun.
Mesaj tarihi:
en limitsiz hayallerimden birisi kalkıp 27kişinin yaşadığı sonsorol adasında tek kalacağım bir ev yapmak.. gerisini sen hayal et..

sorun doğuran çokluktur. yalnız olmak iyidir, sorunsuzdur.

huzurlu bi kere.
Mesaj tarihi:
yazları anamgiller tatile gidiyor, işte en sevdiğim zaman dilimi oluyor o hayatımda, 1 ay hiçkimse yok, tek insan etkileşimim migrostaki kasiyerlerle oluyor. limitsiz huzur :)
Mesaj tarihi:
eski said:

farklı sehre tasınsan kımle yasıcankı sankı :) mecbur yalnız kalıcan 1 ay

1 ay max süre diosun

hmmm

edik; ayrıca benim anlatmak istediğim ve senin algıladığın çok farklı olmuş neyse
Mesaj tarihi:
mesela ben farklı şehirdeyim ama okul ortamı çoktan bitmişken taşındım, e iş ortamım da kafama uymuo çok. doğal olarak arkadaş sayım çocukluğumun geçtiği şehire göre (bkz: ankara)çooooooooook az. gibi gibi

can sıkıcı yani vs
  • Yeni Oluştur...