Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yeni bi şehre gittiysen,kimseyi tanımıyosan,eşşek gibi çalıştığın için tanışmaya da vaktin yoksa ?! o zaman tek yaşamak eğlenceli midir aceba.tek yaşıyorum çok sosyalim ama diyen arkadaşlara da dicem sosyal olmanın yalnız yaşamayla alakası yok milletle evde mi sosyalleşiyonuz (konuyu o aklınızdaki yere çekmeyin:) ) tek yaşamanın iyi yanı bence eşyaların yerinin değişmemesidir bu konuda çok dertliyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 haftada en az bir gün bir şekilde dışarı çıkıp sosyalleşmek bence şart. böyle ergenliğe yeni girmiş "ABİE NEVİADE DİYE Bİ YER VAR ÇOKSPER" herifleri gibi konuştum ama gerçekten öyle yani. bir akşam veya gündüz, bir şekilde evden uzak olmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnız yaşamak = über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bugün anladım arkadaş: iyi yanları da var, kötü yanları da var. rahat rahat takılabiliyorsun, ama muhabbet edecek, muhalefet edecek, inat edecek birisi olması lazımmış evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Burada ben de birşeyler paylaşmalıyım. Tam DOKUZ SENE (evet rakama 9) yalnız yaşadım. Ancak bu sürenin hemen hemen tamanında kendi evi olan bir kız arkadaşım da oldu, yanın haftanın 1-2 günü bende 1-2 günü arkadaşımda kalındı, beraber film dizi v.b. izlendi, kafa çekildi, bara konsere sinemaya falan gidildi. Yani ıssız adam yalnız yaşama sayılmayabilir. Yaşadığım ev önceden ailemin yaşadığı evdi, yani eşyaydı mutfaktı çarşaftı hatta danteldi eksiği yoktu evimin. Anne elinden çıkmış altyapı üstüne dokuz yıl bekar adam upgradeleri ile geliştirilmiş yaşam düzeni ile RÜYA gibi bi ev oldu benim evim. Ayni odada hem TV, hem bilgisayar, hem sebil, hem içki dolabı, hem de film izleme düzeneği falan yıllar içinde oluştu. Haftada 1 gelip temizliğimi yapıp ütümü çamaşırımı halleden bir yardımcım da vardı. Tartışmasız ÇOK mutlu yaşadım, hele ki düzen oturduktan sonraki zamanları. Peki şimdi? Evlendikten sonra geri dönmek istiyor muyum yalnız yaşamaya? Kesinlikle hayır, şimdi daha da mutluyum. Evliyim, 2 haftalık bir oğlum var. Eşim ile uyumumuz muhteşem. BU evi beraber döşedik, mutfakta BERABER uğraşıyoruz. Yani ikisi de çok güzel olabilir. Birileriyle, ev arkadaşıyla eşle veya yalnız... Önemli olan NASIL yaşadığınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aga yalnızlık Allah'a mahsus. kafanın sakinliğini korumak güzel ama insanlarla anlaşmak onları ikna etmek, daha güzel. yaşayabildin kişiyle beraber yaşamak çok daha güzel. çok daha farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnız yaşamayan beraber yaşayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılan yalnızlık yalnızlık değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 -sınav haftalarında delirmemek elden değil -depresyona girmeye çok meyilli bişi tek başına yaşamak -duygusal çöküntüler falan yaşar gibi olursanız arkadaşınızda kalın bi süre -dondurulmuş pizzadan tiksiniyorum farklı şeyler buldum -dondurulmuş paçanga ve sigara böreği var çokgzel -dondurulmuş pınar hamburger köftesi var idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yemeksepeti ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bella said: mükemmel birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 baya iyi bisi de bazen bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 güzel yanları var tabi de bana göre değil arkadasım.insan seviyorum ben^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben hayvan da severim aynı zamanda ama yalnız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 benim gibi insan sevmeyen adam içim mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Phae said: Bella said: mükemmel birşey bence. bayanlar için tek yaşamak daha kolay, 19 yaşına kadar elini klavyeden başka seri bir şekilde çalıştırmamış biz erkekler için zor oluyor ha süper yemek yapanlar var o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 nası erkeksin lan sen? elini klavyeden baska bişeye seri alıştırmaman hem de 19 yaşına kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yalnız yaşamak düşününce çekici geliyo da ben yalnız yaşasam her gün ağlarım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: nası erkeksin lan sen? elini klavyeden baska bişeye seri alıştırmaman hem de 19 yaşına kadar ... onu söylemedim malum bağyanlar var forumda höt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fede said: benim gibi insan sevmeyen adam içim mükemmel(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ekim, kasım, aralık, ocak hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 gecko said: onu söylemedim malum bağyanlar var forumda höt çüş. yumruk atarsın seri, balta sallarsın seri falan erkeksin lan ne yanlış anladın hemen fasatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 parmakları seri kullanmak çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o değil de 19 yıl klavye başında yaşayan adam başkasıyla birlikte de yaşayamaz ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar