Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abvblizzard said: 6 sayfadır yanlışsınız. bursalı geldi kaçınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bur sa lı yız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o değil de yurdun çamaşır kısmı kapalı adam da yok. 15 günlük gömlek pantolon birikti, şu an son temiz gömleğimi giyiyorum zor durumdaayım ama insan yok. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 izmirli kiz arkadasim olsun 1 milyon eyro borcum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 benim 4 tane oldu. şu an 4.yle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 büyük adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sipeyskeyk said: DoruK said: örnekköy taraflarını görmemişsiniz. gerçi orası izmir değil dünyadan da değil 80 yıl öncesinde yaşıyor adamlar. sen bi kadifekaleye,tenekeliye falan git bak 80 yılı geç western rp si yapıyor adamlar.eşrefpaşa doğumluyum zaten, gitmeme gerek yok gördük her yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hay ağzımı kırayım böyle havanın ya. tam gidip yağmurluk alıcam, yağmur başlamış. bu mudur yani. neyse yarın gideyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 aman yine iyi. kondom almaya giderken gökten sperm yağdığını düşünsene. yok yav bu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 olsun beya, kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi atıp tutuosunuz da Ankarada bi Melih faktör , Istanbulda Muammer Faktörü atlıyorsunuz lütfen lütfen! aklınızı alırlar izmir mizmir dinlemeden kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 denizliye okumaya giden arkadaşım var geçen gelmiş buluştuk "abi ben burdayken değerini bilememişim izmirin kızları gerçekten güzelmiş" dedi. bilmiyorum daha türkiyede farklı bir ile uzun süreli gitmedim ama başka insanların verdikleri tepkiler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yağmurluğum yok diyorum, şemsiyem yok diyorum, yağmur inadına abanıyo. sabaha bitmiş olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 iyi yağıyor. ohşzjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bazen KATARAKUTARA diye bi gürlüyo, camımın hemen altında arabaların alarmları çoşuyo. biliyorum uyutmayacak ama en azında yatay olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sabah trafik felç gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mr_Hand said: vapurda martılarla ortak yenen bi istanbul simidinin dünyada benzeri yoktur ama. martı ile ortak yenmez o simit. amanin martı suya düştü aman bogulmasın diye martıya atılan simittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abicim ankaranın en sevmediğim olayı nem yok kuruyu herbiyanım.. yani kısaca ankaranın iklimine.. ah keşke izmire taşısak okulu ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bak hala yağıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yağıyoda yağıp yağmadığı belli değil. location : ksk bostanlı atakent tarafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bornovada çok pis yağdı. pencerem de tam kapanmıyo sokakta kutuda mı yatıyorum yatakta mı yatıyorum anlamadım. surround dinlemek zorunda kaldım yağmuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahaha. ben gündüz klima açıyorum hâlâ sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar