erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 çok güzel başladı dizi yeni sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 aquila said: ciktigi her program super. abi diyorum ki bu bayramda ikimiz sofia'ya girelim.. hem sevap point yazar bak. çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Sofía Vergara muhteşem bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 son bölümde neydi öyle:( her sahnesini 3 kere başa aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahuahuahuahuahuahuahauhuahua ilk dakikada odaya gelişi ile bildiğin akıl tutulması yaşadım kısa bi süre.. "sofiavergarizing ray" gibi bi silah olsa, her kadını sofia vergaralaştırabilsek keşke... cern'e bu proje ile gideceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GWA-vJEiIJc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dizi fena değil birkaç hafta önce arkadaşlarla 3-5 bölüm izlemiştim, ama akıcılık konusunda biraz problemi var, biraz zoraki akıyo gibi bölümler. Ara ara izlenir de, öyle oturup friends ya da himym gibi bölümleri ardarda izlenecek tarz komedi dizisi değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 errör verebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 son bölüm çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 köpekli bölümdeki papağan muhabbetine hala gülüyorum lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi phil çok iyiydi ya 9. bölümde. gözümden yaş geldi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CzKtgPXS7PE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 izleyin abi çok iyi dizi ya. bazı yerleri ağlatıyor resmen çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fena değildi bu bölüm de ama bi önceki çok daha iyiydi. bi de danny trejevo vardı konuk oyuncu olarak küçük bi rolde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bu bölüm çok iyidi hahahazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 god gave you so much thunder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dizi baya iyiymiş. Two and a Half men den sonra favorim olabilir... How I met Your Mother'ı da seviyodum ama son sezon çok çok çok başarısız eskiye nazaran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 devam bu gün. yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 teacher of the year ! :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sofía Vergara.. oha karıya bak. pardon karı dedim :/ oha karıya bak yaaa ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 12. bölüm süperdi ya. lil slugger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gelmiş geçmiş en iyi sitcom bölümlerinden biri olabilir bu bölüm, o derece iyiydi. kaç kere yarıldım belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 her bölümü ayrı komik lan. insanlar cnbc-e dizilerinin dışına çıkamadığından keşfedemediler hala :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kelime üstüne nasıl espri üretilir diye kasmışlar sanırım. çok iyi olmuş spoiler feci spoiler bu arada. açmayın vs. 2.sinde tüm konuşma adam gibi çıkmıyor da -what are my friends gonna think? +they gonna think that you are helping your father put food on the table diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 diziyi öğrenir öğrenmez 2 sezzonu da hüp diye hüplettim; çok iyiymiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar