Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatih terim istifa etti.

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Böyle de nankör bi milletiz işte. Kaç kere dünya kupasına gitti Türkiye? Kaç kere avrupa şampiyonasına gitti? 8-10 yememeye giderken avrupa maçlarına bugün böylesine ağır eleştiriler çok fazla bence.
Yaşattıklarını unutup böylesine hakaret etmek ne getirir insanlara anlamakta güçlük çekiyorum. Zannediyor musunuz ki yeni gelicek teknik direktörle türkiye dünya kupasında final oynayacak.
Beğenmediğimiz Bosna'da kaç tane avrupa liglerinde futbol oynayan adam var bizde kaç tane. Küme düşen Tuncay'la en son 1 sene önce gol atan Nihat. En iyilerimiz GG-Arda yani. Sanki adam Brezilya'yı götüremedi dünya kupasına.
Başarısızlıktır,gereğini yerine getirip istifa etmiştir. Beklenti ney onu da anlamak mümkün değil. Sizler Yılmaz Vural'ı hakediyorsunuz fazlasını değil.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

antrenörlüğüne taktiksel zekasına vs hiç lafım yok, hatta hep fatih terim'i savunan yazılar yazmışımdır buraya ama bu milli takım yahu. en iyilerin oynaması gerektiğini düşünenlerdenim ben de. malesef terim kendi yöntemiyle bu kadar yapabildi.

Şu lafa sonuna kadar katılıyorum. Çoğu insan antipatik bulduğu için küçümsüyor, hareketlerini tavırlarını eleştirirken futbol bilgisini zekasını da gözardı ediyor ama hakkaten taktiksel anlamda çok başarılı adam Terim. GS'ye oynattığı 2000 yılı futbolu tek başına bir sistemdi yepyeni neredeyse, maç taktikleri düşünce yapısı falan çok başarılı, futbolcularla iletişimine gazlamasına zaten laf edebilen yok. Ha ama şu var, Milan'dan kovulduktan sonra tazminatını tamamen almak için kulüp çalıştırmadı uzun süre (ki Barcelona'dan Liverpool'a Inter'e çok takım başvurdu) bu arada da modern futboldan çok koptu. Geri dönünce de eski dönem futboluyla devam etmeye çalıştı batırdı, sonlara doğruysa yeni futbola adapte olmak için kolayı seçip taklite yöneldi bu da sonunu hazırladı işte. Terim'in eksiğini farkedip modern futbola hızla adapte olması lazım. Geçen sene aslında çok ümit veriyordu ama olmadı işte.

Esas sorun bunun yanısıra Terim'in inadı bitiriyor işte olayı, adam hep aynı isimlerde ısrar edince mecburen problem oluyor. Tamam öyle çok fazla adamımız yok, iyi kötü belli adamlar oynayacak mecbur, ama tutup da bu haldeyken bile kompleks yüzünden bazı adamları gözardı edip milli takıma sırf takıştı diye almazsa ayıp. Kulüpçülük anlayışı bitirdi onu milli takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz ama fatih terimin hiç bi taktik bilgisi yoktu zamanında
zaman geçtikçe bişiler kaptı
gazla çalıştırıyodu sadece takımı.
ve fatih terimin kadrosuna girmeniz içinde biraz götünü yalamanız gerekiyodu.
bazen burda isyan ediyosunuz şu adamı niye kadroya almıyo
niye gidip şu adamı alıyo diye ama adam ego manyağı bi varlık.
eğer kalkıpta götünü yalamazsan almıyo. bu kadar basit.
iyi bi TD değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Böyle de nankör bi milletiz işte. Kaç kere dünya kupasına gitti Türkiye? Kaç kere avrupa şampiyonasına gitti? 8-10 yememeye giderken avrupa maçlarına bugün böylesine ağır eleştiriler çok fazla bence.
Yaşattıklarını unutup böylesine hakaret etmek ne getirir insanlara anlamakta güçlük çekiyorum. Zannediyor musunuz ki yeni gelicek teknik direktörle türkiye dünya kupasında final oynayacak.
Beğenmediğimiz Bosna'da kaç tane avrupa liglerinde futbol oynayan adam var bizde kaç tane. Küme düşen Tuncay'la en son 1 sene önce gol atan Nihat. En iyilerimiz GG-Arda yani. Sanki adam Brezilya'yı götüremedi dünya kupasına.
Başarısızlıktır,gereğini yerine getirip istifa etmiştir. Beklenti ney onu da anlamak mümkün değil. Sizler Yılmaz Vural'ı hakediyorsunuz fazlasını değil.

20-30 sene önce neydin şimdi ne oldun felsefesiyle mi hareket edersin sen hep bilmiyorum ama türk futbolu geliştikçe beklentilerinde artması son derece normaldir. ne yani geçmişte 8-9 yedik diye hep 8-9 yememek için mi gideceğiz? böyle bir zihniyet olabilir mi? böyle bir zihniyetle ilerlenebilir mi? bence bunu kavramak gerek.

ayrıca estonya'lara bilmemnelere bonkör davranıp bu milli takım puan kaybediyorsa bu işte bir iş var demektir. sanki grubumuzda ingiltereler, italyalar, fransalar, almanyalar vardı bizde elendik ondan isyan ediyoruz.

belçika, estonya, bosna, ermenistan bunların hangisi bizden daha güçlü bir takım? ispanya'ya bile kıl payı 2 maçta yenilen bir milli takım bu. kişisel egolar ve onların tatminleriyle heba edilmiş bir milli takım, senyör, imparator, kont veya herhangi bir ortaçağ avrupası dük'üde olsan bunları yapmaya hakkın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ego manyağı olduğuna ve "illa göt yalamak gerekmese de" belli başlı oyunculara pozitif ve negatif anlamda takıldığına katılıyorum zaten itirazım yok.

Ama ayıp, taktik bilgisi yok demek yanlış yani. Adam sıfırdan bambaşka bir 3-5-2 taktiği çıkardı koydu GS'nin 2000 döneminde, tamamen rakibi oynatmamaya yönelik ve bambaşka bir anlayışta öyle bir taktik ki UEFA senesinde hiçbir takımın t.direktörü çözemedi bile GS'yi.

Daha sonra Fiorentina döneminde yine takımını muhteşem oynattı, Floransalılar hala çok sever Terim'i. Hadi Türkiye'de gazla yaptı diyosunuz da elin italyanını gazlayacak kadar italyanca hakimiyeti mi vardı adamın? Çatır çatır canavar taktik yaptı işte.

Ha ama sonra Milan sonrası ayrıldı futboldan o sırada futbol çok değişti, Terim deişmedi, dönüşü de kötü oldu tabii haliyle
Sosyal ağlarda paylaş

0 taktik bilgisiyle galatasarayı bi yerlere getirdi gazla
sonra italyaya gitti bişiler kaptı
benim savunmam bu
bi sürü adamı milli takıma almamasının tek nedeni ya cemaatci yada götünü yalamadıkları içindir
100 milyarı alıp keyfine bakıp millitakımın içine sıçıp sonra ben istifa ediyorum demekde buna yakışır zaten.
Estonyayı yenemedik. 0-0 berabere kaldık
bi yerde okumuştum Estonyayı yenemeyen takımlar diye listede san marino falanda vardı galiba.
baktığınızda bu takımlar ne lan böyle ülkelermi varmış dünyada dersiniz.
ama biz napıyoruz milletin 5 6 7 attığı Estonyaya 1 gol dahi atamıyoruz.
euro 2008 de başarı sağlandı neyle sağlandı ? fatih terim sayesindemi ?
bal sayesinde. şanslıydık. tek iyi oynadığımız maçta almanya maçıydı. ondada fatih terimin vazgeçilmezi sabri sayesinde yada diğer bi kaç kazma sayesinde göstere göstere gelip golü attılar.
fatih terim boktan bi adam bana göre.
sevmiyodum drama yapacak.
buna bırakma diyecekler ve kalıcak bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

ha siz bana gelip fatih terim şuydu şunu yaptı bunu yaptı. süper adamdı diyeceksiniz umrumdamı ? hayır
hiç bi şekilde görüşlerim değişmeyecek
Türkiye dünya kupasına katılamadığı için cidden çok mutluyum.
katılsaydık bu adamın yine göt 2 karış havada olacaktı. o yüzden iyiki katılamadık.
oturur bu günde yaptığım gibi Arjantinin ve İtalyanın maçlarını izler Türkiye maçlarını izlerken aldığım keyifin 5 katını alırım yeter bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...