Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Şu tarz bir zippoyu istanbulda bulma ihtimalim varmıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyla alakasız ama Zippo taşımak için günde 3-5 de olsa sigara içen insanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gitti gidiyorda bulursun dayıço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Masquerade said: Konuyla alakasız ama Zippo taşımak için günde 3-5 de olsa sigara içen insanlar tanıyorum. Ne gerek var ki, illa taşıyacaksan taşı sigara içme yine, içen hatunların sigarasını yakarsın bonusları toplarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 güze çakmakmış.. eğer kabartmaları düşmeyen cins ise alınır. gideri var. 75 TL ye bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 75 tl ye bulursun demissin e, verdigi linkte 170 dollar istiyorlar zippolar icin, guzel gozukuyor gercekten ama o kadar para verilmez cakmaga =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dupont (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 No Cigar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Spiegel said: 75 tl ye bulursun demissin e, verdigi linkte 170 dollar istiyorlar zippolar icin, guzel gozukuyor gercekten ama o kadar para verilmez cakmaga =)gittigiyorda her türlü 75e bulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 http://www.ankarapazari.com.tr/Images/product/big/kav%20kibrit.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oha yanlız zippo harbi çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 http://di1.shopping.com/images1/pi/1d/65/c7/40607141-300x300-0-0_Zippo+Satin+Chrome+Luck+Of+The+Irish+Emblem+Zippo+.jpg ben de bundan istiyorum. hiç biyerde bulamadım, bulabilen varsa yollasın parası neyse verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 satılık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Asteroth said: http://www.ankarapazari.com.tr/Images/product/big/kav%20kibrit.jpg (tu) lan gidip uzun boy kibrit fotorafı koymussun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 üzerinde Just Be yazan bi tane bulmustum direk aldım sevgilimin adı bilge benim adım emir diye ona hediye ettim sora sigarayı bıraktı ben kullanmaya devam edıyorum falan ama böyle yeni egzantrik şeyler bulmak lazım dragonlu mragonlu tribal cart curt. türkiyedeki çoğu tabacco shopta yok bu tarz şeyler. hep klasik böyle 7 renkli sağa sola çevirdiğinde pokemon tasoları gibi şekil değiştiren falan var. illa amarikayamı gidelim aga'z? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 en güzeli sade olan. kabartma falan yalan ya. düz bi tane gri bende varda çok benzin yakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bujileri degistir az yakar off cok igrenc oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi sicacak kadar zengin olursam anca su cakmaga 120 euro veririm. 7 senedir zippo kullaniyorum bende elimde 3 tane var ve hepsi hediye. gidip birtane almayi dusunmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Skroce said: bujileri degistir az yakar off cok igrenc oldu haaha filtre'yi degistir desen daha uygun olurdu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 biri satıyordu bir ara patide kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 poker pulu şeklinde var bitane ondan alıcam ben çok güzel. ikeanın ordaki bi alışveriş merkezinde görmüştüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Tenekeadam said: biri satıyordu bir ara patide kimdi o? adamınbiri... ara bul onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kermit said: en güzeli sade olan. kabartma falan yalan ya. düz bi tane gri bende varda çok benzin yakıyo. filterisini ateş korumalığından 1mm aşığda kes. ucunu da metaline sıkıştırıp kırp. okadar çok yakmaz. ha ama benzin hemen uçuyo gidiyo dersen o içindeki pamuktandır. kolpadır ondan uçar. hertürlü beninki döver :D http://forum.paticik.com/read.php?13,3064637,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yok lan geyik yaptım ben çok yakıyo diye haha iyi gayet memnunum yani zippomdan. sade olması daha bi güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ya niye kekliyon sen beni :( ben de oturdum annatıyom benzini çok gitmesin yazıktır diye.. daha annatmicam hiçbişey sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar