Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Snooker Masası

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Profiloda masa satılmıyo, profiloda Türkiye'de ender snooker masası bulunduran bilardo salonlarından biri var. Adamın derdi de almak değil oynmak olarak anladım o mesajdan. Onu sçyledim. Yoksa haklısın tabi amerikan satmayıp snooker satan yoktur ama snooker satan çok az olduğu için yine snooker masası satan firmayı sorması mantıklı olurdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Profiloda masa satılmıyo, profiloda Türkiye'de ender snooker masası bulunduran bilardo salonlarından biri var. Adamın derdi de almak değil oynmak olarak anladım o mesajdan. Onu sçyledim. Yoksa haklısın tabi amerikan satmayıp snooker satan yoktur ama snooker satan çok az olduğu için yine snooker masası satan firmayı sorması mantıklı olurdu :)

hmm
ben tahmin edemedim, gidip bi dükkanda snooker oynamak istediğini.
evine alır sanmıştım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Şipariş üzerine Zeki Bilardo falan yapıyor zaten onu biliyorum,ben oynamak için demiştim :) Yaygın olmaması Snooker'in çok kötü,gerçi oynaması da bir o kadar zor biliyorum ama denemek istiyorum işte hehe

Şu yemek masasına dönüşen masalardan olsa valla eve aldırırım bir tane :D Amerikan,snooker vs. fark etmez hehe

Ayrıca normal bilardodan farkı şudur;

Amerikan bilardo masaları 1.10 civarı bir uzunlukta ve 1 metre genişliğinde oluyor.Snooker masaları ise 3.5 metreye 1.8 metre civarında birşeydi.

Ayrıca Snooker masalarının bantları ve köşeleri daha kesin,delikleri daha ufaktır.Birde toplarda normal bilardoya göre daha ufak diye biliyorum.

Ayrıca teknikten daha çok birazda zeka oyunu,oyunun özelliği puan almaktan ziyade atış bırakmak üzerine geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2.8'e 1.6'ymış pardon,doğrusu bana da yazdıktan sonra ufak gelmişti sdasda aklımda öyle kalmış nedense,

Gerçi şu da var bu ölçüyü Zeki bilardonun sitesinden aldım şimdi,filmlerde gördüğüm Amerikan masaları biraz ufak oluyor ama şimdi düşününce benim ilk dediğim kadar da ufak olamaz gibime geliyor asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

22 topla oynanan bir oyun snoooker,bu yüzden masa büyüktür,delikler ve toplar ufaktır normal Amerikan masasına göre;

Kırmızı,sarı,yeşil,kahverengi,mavi,pembe birde siyah renkli toplar var.Hepsinin farklı puanları var.Kırmızılar 1 puan,siyahlar 7 puan aradakilerde birer artarak gidiyor işte rengine göre.15 kırmızı top var,bir kırmızı bir renkli sokarak oyunu bitirmeye çalışıyorsun..En iyisi videolar koyayım;

Ronnie O'Sullivan'dan tarihin en hızlı 147'si :) Bu arada 147 yapılabilecek en yüksek skor,tek ıstaka diyelim
http://www.youtube.com/watch?v=btmB-p_0QFg

Bu da geçen seneki turnuvanın en iyi atışları,her türlüsü var işte :)
http://www.youtube.com/watch?v=pRG3fkEWODY&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...