Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Profilo'da var bir tane onu biliyorum.Gerçi hala duruyor mu bilmiyorum da, başka bir yerde var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Hımm, BKM'nin orada bir yerde var diye duymuştum. Bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bilardo masası desen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Abi amerikan masasıyla snooker masası farklıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 satın almak için mi yoksa oynamak için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 nileppezdel said: Abi amerikan masasıyla snooker masası farklıdır..türkiyede bilardo masası satan/yapan yerler haricinde ayrıca snooker masası satan bayiler oldugunu mu düşünüyosun :D bilardo masası satılan yerlere soracak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Besıktasta bkm nın altındakı bılardocuda 2 snooker masası var bayada temız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 snooker masası çok daha farklı ve pahalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 @fistan: Abi zekisin de adamın yazdığından bilardoyla ilgili olsan, profilo'daki büyük bilardo salonundaki oynanan snooker masasından bahsetiğini ve satın almak için değil oynamak için sorduğunu anlarsın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sizinde bi bilginiz yok bence bilardoyla falan. yoksa amerikan bilardo masası şu ölçülerde, snooker masası şu ölçülerde olur falan derdiniz. haydi araştıralım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Snooker masası daha büyük de sonuç olarak adamın ne amaçla sorduğunu anlıyorum ve bilardo masası diye genel olarak sorarsa "bizim hasan amcanın salonu var gel oyna" gibi bi cevap vermek gerekir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben bişey demedim ki, bilardo masası satan yerlere gidip snooker masası alcam ben diyecek olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Profiloda masa satılmıyo, profiloda Türkiye'de ender snooker masası bulunduran bilardo salonlarından biri var. Adamın derdi de almak değil oynmak olarak anladım o mesajdan. Onu sçyledim. Yoksa haklısın tabi amerikan satmayıp snooker satan yoktur ama snooker satan çok az olduğu için yine snooker masası satan firmayı sorması mantıklı olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 profilo'da baya önceden rezerve edip öle oynatıyorlardı.. çat kapı gidip oynatmıyorlardı nedense :( snooker masalarını ise ev için çift kullanımlı yapıyor gavur. üzerini kapıyorsun dev bi yemek masan oluyor misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 nileppezdel said: Profiloda masa satılmıyo, profiloda Türkiye'de ender snooker masası bulunduran bilardo salonlarından biri var. Adamın derdi de almak değil oynmak olarak anladım o mesajdan. Onu sçyledim. Yoksa haklısın tabi amerikan satmayıp snooker satan yoktur ama snooker satan çok az olduğu için yine snooker masası satan firmayı sorması mantıklı olurdu :) hmm ben tahmin edemedim, gidip bi dükkanda snooker oynamak istediğini. evine alır sanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Şipariş üzerine Zeki Bilardo falan yapıyor zaten onu biliyorum,ben oynamak için demiştim :) Yaygın olmaması Snooker'in çok kötü,gerçi oynaması da bir o kadar zor biliyorum ama denemek istiyorum işte hehe Şu yemek masasına dönüşen masalardan olsa valla eve aldırırım bir tane :D Amerikan,snooker vs. fark etmez hehe Ayrıca normal bilardodan farkı şudur; Amerikan bilardo masaları 1.10 civarı bir uzunlukta ve 1 metre genişliğinde oluyor.Snooker masaları ise 3.5 metreye 1.8 metre civarında birşeydi. Ayrıca Snooker masalarının bantları ve köşeleri daha kesin,delikleri daha ufaktır.Birde toplarda normal bilardoya göre daha ufak diye biliyorum. Ayrıca teknikten daha çok birazda zeka oyunu,oyunun özelliği puan almaktan ziyade atış bırakmak üzerine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Amerikan'ın ölçüleri yanlış olmasın? 1.8'e 1 falan? Seninki kare gibi oldu :/ ve o kadar kısa değil yani.. Pislik olsun diye demedim bu arada merak ettiğimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 2.8'e 1.6'ymış pardon,doğrusu bana da yazdıktan sonra ufak gelmişti sdasda aklımda öyle kalmış nedense, Gerçi şu da var bu ölçüyü Zeki bilardonun sitesinden aldım şimdi,filmlerde gördüğüm Amerikan masaları biraz ufak oluyor ama şimdi düşününce benim ilk dediğim kadar da ufak olamaz gibime geliyor asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Abi kendi boyuna oranlayarak düşün yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 düşünemedim onu bir an asfasdfasd http://www.zekibilardo.com.tr/masalar/evmodeli.html şu var ayrıca,ama değmez çok ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Aşırı da ufak değil ya senin geçen mesajda verdiğin ölçüye göre.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 incirli'de bilardo max'da olması lazım. yine de 3 bant bölümünden ötesinden pek emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 nileppezdel said: Abi amerikan masasıyla snooker masası farklıdır..o zman snooker ne nan ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 22 topla oynanan bir oyun snoooker,bu yüzden masa büyüktür,delikler ve toplar ufaktır normal Amerikan masasına göre; Kırmızı,sarı,yeşil,kahverengi,mavi,pembe birde siyah renkli toplar var.Hepsinin farklı puanları var.Kırmızılar 1 puan,siyahlar 7 puan aradakilerde birer artarak gidiyor işte rengine göre.15 kırmızı top var,bir kırmızı bir renkli sokarak oyunu bitirmeye çalışıyorsun..En iyisi videolar koyayım; Ronnie O'Sullivan'dan tarihin en hızlı 147'si :) Bu arada 147 yapılabilecek en yüksek skor,tek ıstaka diyelim http://www.youtube.com/watch?v=btmB-p_0QFg Bu da geçen seneki turnuvanın en iyi atışları,her türlüsü var işte :) http://www.youtube.com/watch?v=pRG3fkEWODY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 adam sanki kafasında önceden kurmuş bütün oyunu, hiç düşünmeden çata pata soktu bütün topları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar