ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Kazaa' dan olabilir, eMule' den olabilir yada bir başka programla olabilir. İndirmeye değer animler biliyor musunuz? Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. İngilizce ya da Türkçe alt yazı bulunabilitesi olanlar tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Vampire Hunter D - Bloodlust Hellsing serisi Cowboy Bebob serisi Ninja Scroll Neon Genesis - Evangelion Ghost in the shell bunlar izlediklerim ve ciddi anlamda sağlamlar... Ama Cowboy Bebob, Hellsing ve Evengalion'u indirmekte zorlanabilirsin çok fazla bölüm var..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bu arada istanbulda istiklal caddesinde Atlas pasajında bir VCD dükkanı varmış arkadaşımın söylediğine göre tüm anime ve hentai'ler varmış :) daha gidemedim ama ilk fırsatta gidicem..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 emin diilim ama o civarlarda bi tükkan ansolondan, tılsımdan, orta dünyadan cdleri alıp kopyalayıp satıyo gibi bi dedikodu duydumdu. bu da soruya cevap: seri olarak: Neon genesis:Evangelion: 26 bölüm + 3-4 tane 80 dk. lık bölüm. bittikten sonra tok karnına alınacak. (mistik/mechalı/felsefi) Berserk:26 bölüm. bittikten sonra mangası takib edilecek. neden devamı çekilmedi diye kızılacak (Medieval/aksiyon/kan revan) Trigun:26 bölüm. (aksiyon/komedi/vestern/sci-fi) Kowboy Bebop: o da 26 bölümdür heralde bir-iki bölümünü izledim sadece(uzay/sci-fi/bounty hunter) bastard:6 bölüm. biraz medieval anime kültürü geliştirdikten sonra izlenip kopulacak (komedi/aksiyon/medieval/vur kır kop) ben niye kasıyorum yawf...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Studio Ghibli nin filmleri güzeldir Mononoko Hime mi ne (Princess of the Wolves) Şahanedir ben dce 6 dvd lik 12 filmlik arşivi var da :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Peki bunlar hangi dilde? Turkce altyazı bulunabiliyor mu? İngilizce alt yazı bulunabiliyor mu? Bulunuyorsa nerelerden bulunuyor? Hangisine baktıysam dağ taş almanca alt yazılı olanlarla dolu. Almanca mi ogrensek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Anaa ticarete bak. Cizgi film seyretcem diyorum para ver tercume edeyim diyosun. Hic utanmiyosun ufacık cocuktan para kazanmaya :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Witch Hunter Robin Berserk Evangelion Hellsing Serial Experiments : Lain Angel Sanctuary Cowboy Bebop Trigun Spirited Away Escaflowne Samurai X ( ya da Rouroni Kenshin ) Kensin - Sheisou... ( tam yazımını bilmioyrum, Kenshin'in devamı ve sonu ) Magic Knights - Rayearth Perfect Blue Princess Mononoke ( Mononoke Hime ) Hack Sign Blood - The Last Vampire Vampire Hunter D Vampire Hunter D - Bloodlust ( önce Vampire Hunter D yi seyredin ) aklıma gelmiyor daha.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 muhahha ben degilim ama cok guldum simdi :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bende samurai spirits var bitane dublajsız(japonca) + çince alt yazılı aman dikkat :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Spirited away Ghost in the shell[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Spriggan diye saglam bi,r anime war simdilik tek film ama saglam aksiyon war birde olay istanbulda baslayıp anadolunun cesıtlı kentlerınde gecıyor seyredılesı bır fılm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: ghaldszar, 28 April 2003 17:40 tarihinde demiş ki: Hangisine baktıysam dağ taş almanca alt yazılı olanlarla dolu. Almanca mi ogrensek :) nasıl almanca yaw? bende ne zaman arasam hep ingilizcesi cikar almanca /türkce altyazi ararim bulamam ,yarim yamalak anladigimla kalirim :/[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lodoss war çok güzel.. bi de hepsini çekebilsem ehhe[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Samurai Deeper Kyo Samurai X MACROSS PLUSS-> MUZİKLERİ SUPER Street Figther Anime Movie Perfec Blue-> Gerilim türünde DRAGON BALL X,GT serilireri VE FAFORİM CRONO TIGER [hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 30 April 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar