Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hey bebek çıkalımmı ha ne dersin lanet olsun senin o beyaz kıçını tekmelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=f01L5gwWLxk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 taze dun gece yaptım pismanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Pen Duick" said: Ayrıca sarhoş olmadan kız ayarlamak zor oldu benim için. Fütursuzca yazamadığım için gidip kimseye, kafamın iyi olması lazım biraz sanırım. Hatta düşününce son 4-5 ilişkim hep kafam iyiyken başladı bak. http://iamatvjunkie.typepad.com/i_am_a_tv_junkie_a_blog_f/images/2007/10/06/bigbang_raj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Ahaha Raj ya adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Başlığa istinaden: gmail'in labs özelliklerinde böyle bi eklenti var. Geceleri falan mail atmadan önce ibşeyler sorup şuursuzca atmanı engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bi ilişkiye aklı başında adam nası başlar anlamam zaten ya sarhoş olman lazım ya high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 google yaptıydı benzer bişey haftasonu akşamları kilit gibi birşey vardı mail atacağın zaman sana matematik sorusu soruyordu sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "Pen Duick" said: bi ilişkiye aklı başında adam nası başlar anlamam zaten ya sarhoş olman lazım ya high amerikan gençlik dizisi olmuşun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sende işe yaramaz ki o abi sarhoşken daha rahat çözebilirsin gibi gleiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 alakası yok hayat böyle kampüste bir öğle yemeğindeyken benlen çıkar mısın beraber fizik çalışırız diye ikna mı ediosun sen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aklımın başında olmasının tanımı mantık evliliği yapmaksa değil tabi sdf. sen matematik biliyosun ben fizik biliyorum beraber olursak çok mantıklı olur gibi mesela sdf ben zaten böyle olaylara girişmeden önce çok uzun düşündüğüm için ya %90 girişmiyorum ya da çok aklım başımda girişiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çocuk musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 o değil de sen de kutunu dolu tutuyorsun hep özcan. biraz da ben doldurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Can seni seviyorum aga. adam gibi bi oturup muhabbet edemedik, sevişemedik. yeterki kutumu sen doldur np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar