Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya dediğim gibi biraz güzel olsun benim için kafi bana lazım olan iç güzellik dinlediği müzik tarzı :D (napacam eminemci bi kızı sie!) tabi saçlarıda siyah olmak zorunda ;)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hoş tatlı olsun canlı olsun:) slk olmasın çokta güzel olması gerekmez yane saç rengi göz renginide salla kendisine yakışsın o renkleri yeter hehe
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Delanoresse, 02 Temmuz 2004 02:02 tarihinde demiş ki: nasi kizlar erkekleri secmiyo ya kirmizi hap mavi hap gibi seciyolar valla kiz arkadaslari neye gore sectigimi tam bilmiyorum uzun sac ve piriltili bakislar disinda ama hangi kizlardan uzak durdugumu yazayim - cilgin metalci hatunlar (bkz: madde 1) - eski sevgilileri ile girisilecek fiziksel kavgalardan maglup ayrilacak hatunlar - saci kisa olan hatunlar - inek hatunlar - "ayh cok cilginim" diyen marjinal hatunlar - nerde nasil davranacagini bilmeyen hatunlar - "ayh emrecan beni neden aramadin, ben seni caldiriyorum sen beni caldirmiyosun yoksa beni sevmiyomusaaaaan" seklinde ilgi maymunu olan hatunlar hmm daha gider ama kopenhag kriterleri gibiymis maasallah zira bu kadar ince ayarlara girince 3 senedir sevdim sevilmedim seveni sevemedim hatta ne arapaslariyla defans arkasina sarkitildim da topu taca atip sahadan kosarak uzaklastim ha bir de secme sansiniz yoksa, sansinizi fazla zorlamayin kiz olsun tastan olsun aynen aynen[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 İlk bakışım... Güzellik Burun ! gözler saçlar dişler vücut konuştukça içide belli oluyor. ve bu da onunla nasıl bir ilişki yaşayacağıma yön veriyor =) bu kadar.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: kiddo, 03 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: Başlık parasına göre. :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Sly-One, 03 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki: görünce işte bu diceksin işte :) belli bir tarif olamaz. +1 Budur. Yok sole olcaktıydı da bilmem neydi de olmuyo ole gorunce ahanda diyosun. Bi de konuşup muhabbet ilerlerse tamaam.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya aslında kız farkında olmadan hayatına giriveriyo insanın ya bana genelde öyle oluyo onunla konuşmayınca kendimi eksik hissediyom nedense off of gene efkar yaptım bu gece batak yapmaktansa içiçektik abi ben dedim arkadaşlara dinlemediler of of
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Saendul, 03 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 03 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki: görünce işte bu diceksin işte :) belli bir tarif olamaz. +1 Budur. Yok sole olcaktıydı da bilmem neydi de olmuyo ole gorunce ahanda diyosun. Bi de konuşup muhabbet ilerlerse tamaam. girip kisla cikip ayriliorsanda beter oluosun hic girmeseydim bile diosun cektigin aci yusunden :([signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 04 Temmuz 2004 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 parası varsa olur. para en hakiki sevgidir =) parası olsun çamurdan olsun peh[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ne demişler kadını ortaya çıkaran gözüdür[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 kendimi tarif edeyim![signature][hline]always on The Claymore always next to Othranks
Öne çıkan mesajlar