Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan kız arkadasını neye gore secer?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 02 Temmuz 2004 02:02 tarihinde demiş ki:
nasi kizlar erkekleri secmiyo ya

kirmizi hap mavi hap gibi seciyolar valla

kiz arkadaslari neye gore sectigimi tam bilmiyorum uzun sac ve piriltili bakislar disinda ama hangi kizlardan uzak durdugumu yazayim

- cilgin metalci hatunlar (bkz: madde 1)
- eski sevgilileri ile girisilecek fiziksel kavgalardan maglup ayrilacak hatunlar
- saci kisa olan hatunlar
- inek hatunlar
- "ayh cok cilginim" diyen marjinal hatunlar
- nerde nasil davranacagini bilmeyen hatunlar
- "ayh emrecan beni neden aramadin, ben seni caldiriyorum sen beni caldirmiyosun yoksa beni sevmiyomusaaaaan" seklinde ilgi maymunu olan hatunlar

hmm daha gider ama kopenhag kriterleri gibiymis maasallah

zira bu kadar ince ayarlara girince 3 senedir sevdim sevilmedim seveni sevemedim hatta ne arapaslariyla defans arkasina sarkitildim da topu taca atip sahadan kosarak uzaklastim

ha bir de secme sansiniz yoksa, sansinizi fazla zorlamayin kiz olsun tastan olsun

aynen aynen[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
İlk bakışım...

Güzellik
Burun !
gözler
saçlar
dişler
vücut

konuştukça içide belli oluyor. ve bu da onunla nasıl bir ilişki yaşayacağıma yön veriyor =)
bu kadar.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 03 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
Başlık parasına göre.

:lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 03 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
görünce işte bu diceksin işte :)
belli bir tarif olamaz.

+1

Budur. Yok sole olcaktıydı da bilmem neydi de olmuyo ole gorunce ahanda diyosun. Bi de konuşup muhabbet ilerlerse tamaam.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
ya aslında kız farkında olmadan hayatına giriveriyo insanın ya
bana genelde öyle oluyo onunla konuşmayınca kendimi eksik hissediyom nedense off of gene efkar yaptım bu gece batak yapmaktansa içiçektik abi ben dedim arkadaşlara dinlemediler of of
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 03 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 03 Temmuz 2004 03:04 tarihinde demiş ki:
görünce işte bu diceksin işte :)
belli bir tarif olamaz.

+1

Budur. Yok sole olcaktıydı da bilmem neydi de olmuyo ole gorunce ahanda diyosun. Bi de konuşup muhabbet ilerlerse tamaam.

girip kisla cikip ayriliorsanda beter oluosun hic girmeseydim bile diosun cektigin aci yusunden :([signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 04 Temmuz 2004 06:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
parası varsa olur.
para en hakiki sevgidir =)

parası olsun çamurdan olsun peh[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
ne demişler kadını ortaya çıkaran gözüdür[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
  • Yeni Oluştur...