ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Merak ettim bir arkadaşım bir kızdan hoşlanıyor da ( arkadaşım :P :P ) uheuhe hani kız da biraz emo gibi saçı maçı ama çok güzel kız ne yaparsınız siz ? Nasıl yaklaşırsınız ? Bu arkadaşlar ne yer ne içer nasıl davranmak lazım ? Hani şu malum arkadaş ta normal birisi kısa saçlı falan erkek yani sadsd zibidi diil. Hadi siz biraz empati kurun yazın adam gibi kişisel'e açmadım bak güveniyorum trollemeden ağırdan ağırdan kontrol etcem ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Emoysa kız olduğundan emin olsun önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 emin olduktan sonra gideri var mı diye baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Varsa da bira içirsin biraz. Sonra yataktan kalkınca ben seni ararım desin. Ama aramasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hayat çok acımasız di mi diye muhabbet açılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 insanlar beni anlamıyo desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ağlasın, emo duygusaldır,emo ağlayandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Lan gideri var , kız tamam geçin şu gereksiz muhabbeti bir de sadsa emolar rap , hip hop dinler mi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olur mu lan emolar hiphopcuların nemesisi (tersi de geçerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bence dinlemezler :D Şebnem Ferah dinlerler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben anlamadım ya dur bakalım nolcak ? Karışık mevzu da bayağı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 boşver emoları yaşasın türbansex http://www.facebook.com/video/video.php?v=1040654032542&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 konvers giymiyorsa arkadaşın vazgeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mezarlıkta şiir okuyup ağlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nileppezdel said: Emoysa kız olduğundan emin olsun önce yarıldığım an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 OHA tövbe yareppim dinimiz amin tövbe tövbe sübaneke tövbe OHASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "ismail PK" said: Lan gideri var , kız tamam geçin şu gereksiz muhabbeti bir de sadsa emolar rap , hip hop dinler mi lan ? var var dinleyeni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 buarada kıza bir sorun var galiba diye yaklaş yoksa bile evt var der sonra anlıyor gibi yap dinlemene gerek yok emoların bug ı var bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yarin aksam evde arkadaslarla karanlikta oturup aglicaz, dorduncu koseye birini bulamadik, sen gelmek ister misin? desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kızın resmi görürsek belki ona göre bir taktik, ne bileyim bir strateji belirleyebiliriz bence ne yalan attım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 -niye yaşıyoruz ki abi biz. ölüp gidiyo herkes ne bokuna yaşıyoruz yani. -çocuk yapmak bence çok saçma. haksız mıyım muhittin abi? -insanları tanıdıkça onlardan nefret etmeye başladım. geçen hedecan şöyle................................... -uzat bir takım acı verici gerçekler içeren tiksinç hikayeler- -çok yalnızız farkında mısın. annemiz, babamız bile saçımızı biraz değiştirsek bizden uzaklaşıyo vs vs vs -duygusal ergen ne biçim şarkı -paramız da yok anasını satayım emolar my chemical romance, avril lavigne falan dinler diye biliyorum. not: gözyaşı için refresh tears kullanabilirsin. ağlama seanslarından bir süre önce gözüne boşalt, sonra ağlıyormuş gibi yaparken gözünü biraz sık düşüyor damlalar. ek: emolar siyah pembeden hoşlanır. karamsar ol dostum. gözünün yağını yiyim. allah rızası. bak hyazarken bile moda girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 "roket adam" said: -çok yalnızız farkında mısın. annemiz, babamız bile saçımızı biraz değiştirsek bizden uzaklaşıyo sdffds bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 makyaj yapmyı unutma. saçını uzat tek gözünü kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi şimdi niye oksijen var ki yani. ben azotu enikiyi parçayalamıyosam bunu archeaebacteri parçalayabiliyorsa bende kendimi öldürürm abi. bakteriler yaşasın böbreğimde dalağımda dimi abi şimdi? çünkü sonuçta azot bu. eniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=l_BRZ2AoZiE emolar dinler.. http://www.youtube.com/watch?v=EXQYv5XzlVM&feature=related bunu da dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar