Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bigün hiç unutmam basket oynuyodu biri tepedenyanına attım yörüngeden çıktı korkudan
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 1 elin nesi var kankaların sesi var
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bi su birikintisi vardı bizim mahallede elemanlar ordan kurbağa yavrularını yakalar su şişesine koyar sonra torpili yakıp içine atarlardı patlardı lan şerefsiz caniler
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bide torpil fakir işi dinamit füzefalan kullanacaksınız
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Benim dayım biomedikal okuduydu okudğu dönemler vermişler bu delinin eline lehim makinesini...Buda geldi sineğin kanatlarını kopardı asfalta lehimledi sineği...Allahtan yanında torpil yokmuş korktum şimdi
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kermit said: bi su birikintisi vardı bizim mahallede elemanlar ordan kurbağa yavrularını yakalar su şişesine koyar sonra torpili yakıp içine atarlardı patlardı lan şerefsiz caniler ahahahha kurbağa olduğu için mi bu kadar duyarlı oldun
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 c4 patlatırdık biz de gökdelenlerin kolonlarında. sonra mahalle düzene girdi her yer villa oldu
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 where is your mind fistandantelyus
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 egde. son derece luzumsuz bir adamsin, ve israrla komik oldugunu sanip gereksiz hareketlere devam ediyorsun... bi dur artik.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 BloodyBeast said: eskiden fakirdin yani yok gökdelenler bizimdi. cocukluk işte, yaramazdım baya.
Edge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Azmodai said: egde. son derece luzumsuz bir adamsin, ve israrla komik oldugunu sanip gereksiz hareketlere devam ediyorsun... bi dur artik. sen çok lüzumlusun
Öne çıkan mesajlar