Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaynak Mühendisliği

reddiye

Öne çıkan mesajlar

ben çelik yapılar dersinde kaynak hesaplama falan gördüm de kaynak mühendisliği daha gelişmişi tabi, dünyanın en zor hesaplarının yapıldıgı çok zor bir meslek.
çelik konstrüksiyon yapılar türkiyede az ama amerikaya falan gitse çuvalla para alacak bi meslek kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de mak. mühendisiyim de 8 milyar eğitime 4 milyar civarı da extra harcamalar yapıp bu sertifikayı alabilecek durumda mıyım düşünüyorum.
kafadan 4 ay da maaştan gidiyor 5-6 k da ordan kaybın var ortalama zarar 20 k yı bulcak yani

bu eğitimi istiyorum tmm da kafam karışık

kaynak mühendisi arıyan uluslararası şirketler 3 yıllık tecrube istiyor o da yok.türkiyede normal mak müh maaşıyla çalışmanın da alemi yok 20 milyar zarar üstüne.
Planlı ve istikrarla planlarını uygulayan biri olduğuma da inanmıyorum yani alırım lisansı türkiyede tecrube edinir yurtdışı sözleşmeli işler kovalarım diyemiyorum Biliyorum o zamana kadar zilyon kere değişir düşüncem

Ne yapsak ne yapsak
Sosyal ağlarda paylaş

bosphorus said:

türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi.

işde bulursun güzel paralarda alırsın.

walla bu sertifika sayesinde Ankara Man fabrikasında gayet iyi ücretle çalışan bir arkadaşım var ki kendisi erzurum mu ne bi yerden tarım makineleri bitirmiş ingilizce falan filan sıfır cv de bir tek bu sertifika var
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

bosphorus said:

türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi.

işde bulursun güzel paralarda alırsın.

Calla bu sertifika sayesinde Ankara Man fabrikasında gayet iyi ücretle çalışan bir arkadaşım var ki kendisi Erzurum mu ne bi yerden tarım makineleri bitirmiş, ingilizce falan filan sıfır, cv de bir tek bu sertifika var
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee @ kaynak mühendisliği eğitimi sadece Odtüde ve İstanbulda özel bir kurumda var diye biliyorum. onlarada başvurmak için öncelikli metalurji veya makine müh bitirmiş olman gerekiyor yer kalırsa inşaatcı alıyorlar diye biliyorum. tarim makineleri bölümünden öyle bir imkan olduğunu duymadım hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

bansheee @ kaynak mühendisliği eğitimi sadece Odtüde ve İstanbulda özel bir kurumda var diye biliyorum. onlarada başvurmak için öncelikli metalurji veya makine müh bitirmiş olman gerekiyor yer kalırsa inşaatcı alıyorlar diye biliyorum. tarim makineleri bölümünden öyle bir imkan olduğunu duymadım hiç.

Bahsettiğim arkadaşım Odtüdekine gitti ve hayır şu anda nasıl bilmiyorum ama mühendislik bitirmek yetiyordu.Bu arkadaş eğitimi 4 sene önce aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...