reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Arkadaşlar aranızda bu sertifika eğitimine katılmış ve çalışan kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çok süper para alıyorlarmış onlar öyle duydum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben çelik yapılar dersinde kaynak hesaplama falan gördüm de kaynak mühendisliği daha gelişmişi tabi, dünyanın en zor hesaplarının yapıldıgı çok zor bir meslek. çelik konstrüksiyon yapılar türkiyede az ama amerikaya falan gitse çuvalla para alacak bi meslek kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 şu paticikde kaç tane makine müh. okuyan kişi var çok merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben yeni mezun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben inş. müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Fistan said: ben inş. müh. inşallah mühendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben de mak. mühendisiyim de 8 milyar eğitime 4 milyar civarı da extra harcamalar yapıp bu sertifikayı alabilecek durumda mıyım düşünüyorum. kafadan 4 ay da maaştan gidiyor 5-6 k da ordan kaybın var ortalama zarar 20 k yı bulcak yani bu eğitimi istiyorum tmm da kafam karışık kaynak mühendisi arıyan uluslararası şirketler 3 yıllık tecrube istiyor o da yok.türkiyede normal mak müh maaşıyla çalışmanın da alemi yok 20 milyar zarar üstüne. Planlı ve istikrarla planlarını uygulayan biri olduğuma da inanmıyorum yani alırım lisansı türkiyede tecrube edinir yurtdışı sözleşmeli işler kovalarım diyemiyorum Biliyorum o zamana kadar zilyon kere değişir düşüncem Ne yapsak ne yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi. işde bulursun güzel paralarda alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bosphorus said: türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi. işde bulursun güzel paralarda alırsın. walla bu sertifika sayesinde Ankara Man fabrikasında gayet iyi ücretle çalışan bir arkadaşım var ki kendisi erzurum mu ne bi yerden tarım makineleri bitirmiş ingilizce falan filan sıfır cv de bir tek bu sertifika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bansheee said: bosphorus said: türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi. işde bulursun güzel paralarda alırsın. Calla bu sertifika sayesinde Ankara Man fabrikasında gayet iyi ücretle çalışan bir arkadaşım var ki kendisi Erzurum mu ne bi yerden tarım makineleri bitirmiş, ingilizce falan filan sıfır, cv de bir tek bu sertifika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 iki kere gitti nasıl silecez bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 silemezsin, kalsın boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bansheee @ kaynak mühendisliği eğitimi sadece Odtüde ve İstanbulda özel bir kurumda var diye biliyorum. onlarada başvurmak için öncelikli metalurji veya makine müh bitirmiş olman gerekiyor yer kalırsa inşaatcı alıyorlar diye biliyorum. tarim makineleri bölümünden öyle bir imkan olduğunu duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sertifikayla nasil "muhendis" olunuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 izmir'de de olması lazım eğitim; benim bi arkada$ gidiyor hatta. bende askerden sonra dü$ünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bosphorus said: türkiyede toplasan 100ü geçmez bence kaynak mühendisi. işde bulursun güzel paralarda alırsın. 5 ay sonra minimum 1000 diyorum. patide duyulduysa gg:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 deli para alınıyo onu sölim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 SPectre88 said: bansheee @ kaynak mühendisliği eğitimi sadece Odtüde ve İstanbulda özel bir kurumda var diye biliyorum. onlarada başvurmak için öncelikli metalurji veya makine müh bitirmiş olman gerekiyor yer kalırsa inşaatcı alıyorlar diye biliyorum. tarim makineleri bölümünden öyle bir imkan olduğunu duymadım hiç. Bahsettiğim arkadaşım Odtüdekine gitti ve hayır şu anda nasıl bilmiyorum ama mühendislik bitirmek yetiyordu.Bu arkadaş eğitimi 4 sene önce aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bosphorus said: şu paticikde kaç tane makine müh. okuyan kişi var çok merak ettim şimdi. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bosphorus said: şu paticikde kaç tane makine müh. okuyan kişi var çok merak ettim şimdi. var burda da =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: sertifikayla nasil "muhendis" olunuyo? olunmuyo akila adamlar makineci ama okullari yeto sertifika alip kral oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 makine mühendisliğine patch atıosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bu konuda uzmanlasan insanların hangi sektörlerde calısabilecegini dusundum,celik konstrüksiyon ile insaat turkiye de yaygın olmadıgından daha cok gemi insaatı ve kazan imalatı geldi ilk aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 mimarım hepinize gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar