DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dont make me get my main Craniustan yine , cidden çok hoşuma gitti.Adam biliyo bu işi ya, aradım taradım bulamadım oyüzden açtım, açılmamıştır umarım. Movie nin konusu : "Don't Make Me Get My Main" is a story about a guy who is being camped in Stranglethorn Vale while leveling an alt. He tries to convince his attacker that messing with him is a bad idea because he's a skilled PvPer. Eventually he has to logout and get his main character to come to the defense of his alt.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ahahahaha çokzelmiş lan. Bana kendimi hatırlattı sdf
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 HAYATIMDAN DÖRT DAKİKA ÇALDIN WTF lol iyiymiş, yalnız adam mainini stv'ye götürürken "çekilir mi o yol, niye oynuyoruz lan biz bu oyunu" dedim bi an
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 harika ya :D zaten adamlar blizzcon movie contesti kazanmış, daha ne olsun
janis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Çok iyi , gidip STV de gank yapasım geldi :D Eskiden ne aksiyon olurdu orda ya
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çok süpermiş, hep bana da böyle oluyor. mainle girdiğim de onunda azına s*çıyolar =P
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 8 günde 15gb köstelediğimden ötürü 50kb tarafından tecavüze uğramaktayım.
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bunu yapan (corpse camp) horde olamaz. kesin başka realmde allyken horde rerollamıştır. alayı lamer bunların ! fight!
Öne çıkan mesajlar