DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dont make me get my main Craniustan yine , cidden çok hoşuma gitti.Adam biliyo bu işi ya, aradım taradım bulamadım oyüzden açtım, açılmamıştır umarım. Movie nin konusu : "Don't Make Me Get My Main" is a story about a guy who is being camped in Stranglethorn Vale while leveling an alt. He tries to convince his attacker that messing with him is a bad idea because he's a skilled PvPer. Eventually he has to logout and get his main character to come to the defense of his alt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Adamın sesi iyimiş gerisi fason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ahahahaha çokzelmiş lan. Bana kendimi hatırlattı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 HAYATIMDAN DÖRT DAKİKA ÇALDIN WTF lol iyiymiş, yalnız adam mainini stv'ye götürürken "çekilir mi o yol, niye oynuyoruz lan biz bu oyunu" dedim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Sonu supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 harika ya :D zaten adamlar blizzcon movie contesti kazanmış, daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olm acıdım üzüldüm laan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Çok iyi , gidip STV de gank yapasım geldi :D Eskiden ne aksiyon olurdu orda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çok süpermiş, hep bana da böyle oluyor. mainle girdiğim de onunda azına s*çıyolar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 8 günde 15gb köstelediğimden ötürü 50kb tarafından tecavüze uğramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bunu yapan (corpse camp) horde olamaz. kesin başka realmde allyken horde rerollamıştır. alayı lamer bunların ! fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ally yapmaz öle şey -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar