naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ah o türkçeyi ben yapsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 GERGE said: Çok geniş, evet. Değişiyor işte, sabit bir başarı tutturamadım. Ama LYS kötü geçmezse başkent tıba en azından girerim diyorum - ki üni'yi tıp okumak için bırakmıştım. Çok iyi gelirse Ankara tıva da girerim tabii, dediğim gibi, çok düzensiz gidiyorlar. Netler için: http://forum.paticik.com/read.php?21,4667548,4667548#msg-4667548 ankara tıp kaç ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben girmiyorum bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bu gün 461 yaptım evde kendim. 7 sosyal yanlışı var. bu son hafta sıkı sosyal çalışacağım. mat-fen toplam 4-5 fireyi geçmedi zaten bu son haftalarda. türkçede şimdiye kadar hiç 35'in altına düşmedi neredeyse. 400'e yakın yaptığımda bu geo ve fizik yüzünden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ya valla ben de anlamıyorum ama sözelleri çatır çatır çözüyorum türkçeden sıkılmadıgımda 1 yanlış sıkıldıgımda 2 yanlış filan çıkıyo ortalama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hangi denemeler gerge? ve alan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 dikkatsizliği çözebilen var mı peki ? hep çıkıyor 3-4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 naraso said: ankara tıp kaç ki ? 475 falan yapmam gerek MF-3'ten. Başkent'e 450 yetiyor. Gerçi 405 kadar birşey yaparsam kıbrıs tıba giderim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mulgear6 said: hangi denemeler gerge? ve alan ne? Bu gün yaptığım fem denemesi. ygs2 hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 naraso said: dikkatsizliği çözebilen var mı peki ? hep çıkıyor 3-4 tane ya ben onu hep yapıyorum işlemleri yapıp sonucu atıyorum 2 bulup şıklarda 4 işaretlerim yada c bulup a işaretlerim 3+2x = 2/5 diyip çarpım yapınca 15 + 2x = 2 filan yazarım yani yapıyorum bunları her sınavda istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 GERGE said: mulgear6 said: hangi denemeler gerge? ve alan ne? Bu gün yaptığım fem denemesi. ygs2 hepsi. e 461 gayet iyi ben güvenderleri çözüyorum bi de bizim dersanenin kendi denemelerini bizim denemelerde 450 civarı güvenderde totalde 4-5 yanlış çıkıyo bugun yapılan büyük güvender denemesinde arkadasımın çözemediklerine baktım da patır patır hepsini 2 sn'de çözdüm çok kolay olucak ygs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 daha bugün 2+1 bölü 2 ye 1 dedim ben. türkçeden de yanlış okuduğumdan falan geliyor 1-2 yanlış arası. ama sosyalim çok kötü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aaa tarihte üstüme tanımam anca çoook aşırı uçta kalan çelişkili sorularda bazen hata yaparım ki onlar da nadir felsefeyi okurken boynumu kırasım geliyo ya ben de onu yapamıyorum basını okuyunca paragrafın sıkıntıdan sonunu okuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güvenderinki çok basitmiş bir de evet. güvender demişken sınava giren oldu mu bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 dedigim gibi girmedim de giren arkadasımın sorularını çözdüm dersanenin terasında güneşlenirken =) kolay ya matematigi cidden kolay kimyada 2 tane filan seçici soru vardı biyolojiye bakmadım fizik de kolaydı ki dikkat edin bu sene kesin nehir sorusu gelicek ygsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fizikte o elektroskop sorusu yanlış ağlayacaktım :D kimyada 2 tane eleyici soru yoktu bence. hiç eleyici soru yoktu hatta da bilmediğimden o adlandırmayı yapamadım. tarihi yaktı ama beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 valla haftaya yarın kendimi yiyor olacağım açıkçası hiçbirşey bilmiyorum durumum çok kötü napçam moralim biraz bozuk aslında, sınav aklıma geldikçe dalıp gidiyorum hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o oksidasyon sayıları seçici adlandırma da seçici soru işte daha ne olsun 2. bölüme yakındı o konular direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 2. bölüm bilmem ben bu sene , eşit ağırlığım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gecko said: valla haftaya yarın kendimi yiyor olacağım açıkçası hiçbirşey bilmiyorum durumum çok kötü napçam moralim biraz bozuk aslında, sınav aklıma geldikçe dalıp gidiyorum hayırlısı artık sınav sonrasını düşünüyorum ben sadece su an takıldıgım ve gerçekten sevdigim kıza sonunda açılıcam dogumgunu var çinilide sonra KB yada thalesde takılmaca var ygs çıkışı alışverişte erkek görüşü vericem kızlara (en zevkli kısmı bu kendime alısveriş yapmaktan nefret ederim ama baskasına eşlik etmek süper zevkli) tek düşündügüm şey o cidden bu sene çalışmadım geçen senelerde zaten bi şey çalışmamıştım umarım normalde yaptıgımdan daha iyi bi net yaparım 470 filan yapsam süfer olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 naraso said: 2. bölüm bilmem ben bu sene , eşit ağırlığım :P eheh tamam da işte diyosun yoktu diye ben de sana söyledim bellki o buhar basıncı sorusu da sayılabilir aa ben kitapçıgı aldım mı arkadasımdan emin degilim bi bakıyım söylerim tam olarak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 buhar basıncı seçici değildi pek :) buhar basıncının temel prensibini bilerek yapılabilecek bir soruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 öf böyle konuşuyonuz ya ben hiç doyamamışım öss'ye heralde ya canım nası tekrar girmek istiyo keşke tercih yapmasaydım der gibi oluyorum ara ara yenilen pehlivan güreşe doymaz misali insan yapabileceğinden daha az yapınca tekrar denemek istiyo da alternatif maliyetler el vermiyor neyse başarılar size ben de belki seneye girerim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bu sabahki denemem en iyisi oldu. Mutluyum. Fem-5; YGS-2 472. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 12 li deneme seti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar