Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi nasıl yaratıcılık 0 asıl fazla yaratıcı ama karizmatik değil sadece psikopat olmuş:D gheist lan işte süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Warlockun SSi yok hala dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Heh mage setini hemen değiştirmişler.Dayanamamışlardır ağlamalara.Bende onlardan biriydim:p İlk Hali * Item - Mage T10 2P Bonus - Your Mirror Image ability also causes you to deal 15% additional damage for 10 sec. * Item - Mage T10 4P Bonus - Your Hot Streak, Missile Barrage, and Brain Freeze talents also grant you 12% haste for 3 sec when the effect of the talent is consumed. Yenilenmiş hali: Mage 2 piece bonus – Hot Streak, Missile Barrage and Brain Freeze grant 12% haste for 5 sec. Mage 4 piece bonus – Mirror Image is 30 sec and damage bonus is 18%. 2x set bonusu güzel gibi hot streakden sonraki yaklaşık 2 casti %12 hastle atıyosun fakat 4 set bonusunu pek beğenemedim update olmasına rağmen.Mirror Image genelde dps arttırmak amacıyla kullanılmadığı için bi dmg buffı vermek alakasız geliyo.Hani ne biliyim atıyorum combustion kullanınca buff vermek daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kârpuz987 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHA Rouge'lar sokak lambası olmuş AHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ilk sayfadaki tek güzel şey jaina okadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 setleri ilk gordugumde fake zannettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Nedense mmo forumlarındakı yazıları okuyorum çoğunluk sevmiş özellikle rogue seti süper olmus dıyorlar ilginç bu insanlar tbc öncesi filan oynamamıslar heralde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bence iyi rogue seti, konsepte uyuyo. bi önceki kötüydü ama helm'i falan. t8 warrior'dan sonra bu biraz sönük kalmış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hunterlar gergedana dönmüş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Şimdi şöyle birşey var, male human ne giyse kötü duruyor, o geist setini ud giydikten sonra yorumlamak lazım. Tabii o headi kimse göstermeyecek katiyetle o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben gösterticem ilk defa bi set bu kadar hoşuma gitti bi de druid seti imba =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 boş derste defter sayfasına resim çizen lise öğrencisine ver bu işi daha güzel çizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 resimlerde rogue seti hep human üzerinde denenmiş undead üzerinde yakışıklı durur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Abi o Resto Shaman set bonuslarına taparım ben. Haste bonusu nedir abi. Hele hele benim gibi haste aşığı bi adam için. Oy diyorum oyyy Eklemece: OHA %20 bide. 742 haste vardı zaten bende en son. merhaba diyorum. Ki zaten Riptide üstüne Healing Wave(tu), Riptide'ın HoT geçerken de yetiştirip bi de Chain Heal verdin mi zaten bonus heal. Bi de critlerse %25te extradan hedefi heallar ki bu da tanka atarsak orman ne güzel ne güzel. Chain Heal'ı bufflıcaz diolardı. Eğer bahsettikleri bu tarz bişi değilse zaten, bunun üstüne gelecek bufflarla çok daha güzel olur. Üstüne bir de o hiç takmadığım +1 chain heal target glyphini de takarım. OY OY OY Ancestral Awakening'e Chain Healı da eklesinler bi de. Ondan sonra ben yatarım arkada. Arada riptide+HW+HW+CH yaparım yeter bizimkilere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kermit said: resimlerde rogue seti hep human üzerinde denenmiş undead üzerinde yakışıklı durur bence +1 mmo-championda severler tabi adamlar, cuk diye oturur o set undeadlerin üzerine. humanlar bir de taurenler leatherla çok kalas duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mmo da var video rogue süper olmuş undead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Seph said: 2x set bonusu güzel gibi hot streakden sonraki yaklaşık 2 casti %12 hastle atıyosun fakat 4 set bonusunu pek beğenemedim update olmasına rağmen.Mirror Image genelde dps arttırmak amacıyla kullanılmadığı için bi dmg buffı vermek alakasız geliyo.Hani ne biliyim atıyorum combustion kullanınca buff vermek daha mantıklı olurdu. gayet mantıklı bence, mirror image kullanıcaksan genelde cooldownları patlatıp nukelerken kullanırsın zaten. ayrıca combustion fire, diğer treeleri de etkileyen bişey olmalı, yani mirror image. mirror image üstüne combustion açamazsın diye bişey yok zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 İşte ben genelde öyle kullanmıyorum problem orda.Combustion sadece bi örnekti.Herhangi bir spec için ona ait olan cooldownlada yapılabilir.Mirror Image gerçek bi dmg arttıran cooldown olmadığı için mantıksız geldi.Atıyorum kafadan bi bloodlust atıldığında kullanman gereken olmazsa olmaz bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu setleri biraz modifiye etsen Crysis'e koyar, nano armor diye yutturursun. Ayrıca çirkinler. Başarısızlık hat safhada. (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 buyrun,tier10 set videosu (sadece resimlerini gördüklerimiz var videoda,diğer classların setleri henüz yok ortalıkta) http://www.youtube.com/watch?v=TvTpDaI-nEw&feature=player_embedded edit: undead'de çok psikopat duruyo rogue set o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 helmetli DK set http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/october/tier10dkhelm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Warlock setten ses yok hala degil mi? Bu arada bir setin iyi veya kötü görünüyor olmasını sadece omuzluk ve kafalık belirliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 warlock set gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dk setini kafalık kurtarmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Absolut said: Warlock setten ses yok hala degil mi? Bu arada bir setin iyi veya kötü görünüyor olmasını sadece omuzluk ve kafalık belirliyor :P kesinlikle :D ha bi de magese robe mu pantolon mu kısmı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar