FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @BonePART Nasıl yani?? 0 10 saniye boyunca 10 saniye kısalmıyormu abi şimdi o CD zaten normalde :D. 3 de burda 13 etmiyormu işte. Kafan mı güzel hehe, bende istiyorum o içtiğinden, bugün işler çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 said: Warlock * Item - Warlock T10 2P Bonus - The critical strike chance of your Shadowbolt, Incinerate, and Corruption spells is increased by 5%. * Item - Warlock T10 4P Bonus - Each time your Immolate and Unstable Affliction spells deal periodic damage, you have a 15% chance to gain 12% spell haste for 10 sec. İlginç duruyor. Gerçi conflag'e nerf geliyor hafiften bakalım nasıl olacak bu set bonusları, kurtaracak mı? Gerçi 2xset bonusu hala klasik bildigimiz 4xset bonusu corruption dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Absolut said: Çirkinmiş yeni setler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 rogun omuzluklu hali yayınlandı link http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/october/tier10_rogue_hd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bu kadar kötü bir rogue seti görmedim ya bit MGS fanıyımdır ama ordaki Ninja/Grey Fox benzetimişler/çalışmışlar gibi set bonuslarıda bana göre seti kadar kötü rogueda yine set almıycam bu contenttede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Rogue T10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Çok güzel olmuş ellerine sağlık ben çok beğendim çok harika bir tasarım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 TAMAM KES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 neyi peppilini mi ? Benim o taraklarda bezim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tamam lan üzülme setiniz çok tırt diye. Paladin setleri daha görücüye çıkmadı, ben asıl ondan korkuyorum. Gene Voltron'a benzemeyelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 FreEmoon said: @BonePART Nasıl yani?? 0 10 saniye boyunca 10 saniye kısalmıyormu abi şimdi o CD zaten normalde :D. 3 de burda 13 etmiyormu işte. Kafan mı güzel hehe, bende istiyorum o içtiğinden, bugün işler çok sinir bozucu. * Item - Shaman T10 Elemental 2P Bonus - Your Lightning Bolt spell reduces the remaining cooldown on your Elemental Mastery talent by 1 sec. ben sole anladim her lightning bolt attiginda 1 saniye elemental mastery cdsi azaliyo buda 10 saniyede 3 lb atarsan 3 saniye azalcak demek haaa sen 10 saniyede nasil olsa lbye harcadim 13 saniye azaldi diyosun eh tabe oda bi dusunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi druid kafasi ne öle ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 druidlerin set sadece helm değil, toptan berbat olmuş. druid için wow > tbc > wotlk sırası devam ediyor. tabi rogları görünce yatıp kalkıp dua etmek lazım druid sete de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 CusTodeM said: Bu kadar kötü bir rogue seti görmedim ya bit MGS fanıyımdır ama ordaki Ninja/Grey Fox benzetimişler/çalışmışlar gibi set bonuslarıda bana göre seti kadar kötü rogueda yine set almıycam bu contenttede kafalığı kapatıp bi de tabard takarsın olur biter,alt kısmı o kadar da kötü gözükmüyor. ki omuzlukla gayet te "hiç fena değil" çıtasına erişmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 saglam bi shoulderla toparlayabilirler belki rogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 DİGGLET kadar kötü olamaz hic bir set, geist teması yapmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bide generik lvl80 heroic itemalari ile ayni kalitede olmasa goruntu olarak ahahahaha adim gibi eminim adamlar bu expansionda asil kadroya birtek ulduar setlerini yaptirdilar CE ile gelen artbookta filanda vardi onlar cunki ondan sonra yeni oyun veya diaploya fila negcirdiler bu grafikerleri setler hic o eski wow havasini tasimiyor, cok duz sekilsiz ve sonuk kaliyor eski tier setlere kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mage iki set ne lan oyle lol :P Mirro CD 3 Dakka ve combatin sadece yararli yrlerinde kullanmayi tercih eden bir mageo larak allah belanizi versin blizz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Evet büyük fiyasko hakikaten değiştirirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 •Item - Shaman T10 Restoration 2P Bonus - Riptide sonraki spellcast için %20 ekstra spell haste sağlar. •Item - Shaman T10 Restoration 4P Bonus - Chain Heal'ın critical strike'ları hedefin iptal edilene kadar %25 daha fazla heal edilmesini sağlar 2 set bonus imba olmuşta..4 set bonusu anlamadım ben ne iptal edilene kadar ??? riptie veye earthshield felan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Belki buff veriyordur target'a, o sağ tıklayıp iptal edene kadar %25 fazla heal olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Warrior hariç tam bi korku filmi. Hele o rogue seti nedir abi combine kasmışalr direk. Feral druid 2p bonusu kıytırık da, 4p bonusu tank için çok iyiymiş. Her enrage'de barkskin açmaktan kurtulacaz. Edit: 2p bonusu da sağlammış lan, swipe'ı görmemiştim. AoE tanklarken mobların don lastiği gibi kaçıp kaçıp durmasından bıkmıştım aljskfhşlaksja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi druid ve rogue seti imba olmuş:D tam psikopat lol geist olmuş roguelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bir rogue olarak bu setleri görünce abi bloodfang geri ver diyorum başka birşey demiyorum nightslayerda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aslında t3 e kadar super setler ama ne oluyosa tbcde oluyo ondan sonraki setler cok basit nedense yaratıcılık 0 hep biyerlerden tırtıklama, calma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar