Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksek Halısaha Maçı V7.5

Noyanh

Öne çıkan mesajlar

boş yer olmayacak sanırım
eski oynayanlardan şu anda 13 kişi garanti geliyor
daha haber beklediğim birkaç kişi daha var
maça ilk defa gelmek isteyen arkadaşlarda liste
paspatur-batuhan-balon-baci-deathfinger-subzero-aiko-nos şeklinde gidiyor
öm ile söyleyen birkaç kişi daha var onların da öm tarihlerine göre araya girebilirler listede
ben bu listeye göre ulaşıcam kadro tamamlanmassa
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle sıradır odur budur olacağına, ki oynamak isteyip de oynayamayan belli bir kaç arkadaş var zaten, ayrı bi organizasyon yapsanız çok güzel olur. kırılan darılan olmasın maksat.

ne bileyim ilk başlarda bu maçlarda sık oynamış insanlardan da illa ki bi iki gelen olur eksik kalsa bile. kadronuz oturur zaten bi kaç maça, takım çıkarırız oynarız da gerekirse.

şimdi ben de mesela 100 defa maç yaptığım adamla oynamak istiyorum haliyle. güvenç sağolsun baya adil sistem falan yapıyo yeni gelenler arasında :) ama yine de insanlar da atarlanıyo oynamadıkça, gelsem almasalar ben de ne bu lan derim ama olmuyo abicim işte. şahane maçlar yapıyoruz kaç senedir 30. dakikada kesile kesile.

sıkılmışım bak akşam akşam.

o değil de takım kuralım madem.
Sosyal ağlarda paylaş

adalet böyle birşey tabi.

zamanında buralar dutlukken, ben buralarda admin olmadan önce foruma dönmeden önce banlenmeden önce mod olmadan önceki zamanda ilk halı saha maçını düzenlediğimde kender (kaspar) oynuyordu, hala oynuyor.

şimdi diyelim benim canım maç yapmak istedi, haydi kızlar maça topicini açtım. 2 hafta sonra maç dedim. kaspar görmedi topic'i, geç gördü biraz, aa olmaz mı dicez ?

artık o maç yapan tayfadaki herkesle hepimziin bir arkadaşlığı oluşmuş durumda, hele bi dönem kalamış maçlarında maç sonrası kokoreçlerini yedi herkes birbirinin. 50 küsür maç yapmış insanlarız, sahada ildeniz'in ortasahadan kendi kalesine gol yemesine, maç sırasında kusup gelmesine falan tanıklık etmiş insanlarız.

tabi ki de birbirimze önem veriyoruz, öncelik veriyoruz. ama doğru olan bu zaten.

eğer bizden biri olmazsa, yeni arkadaşlar alıyoruz. khala wishmaster, noyanh bizle son 10-15 maç yapmışlardır belki, ama şimdi onlar da sürekli oldular.

sonuçta maç ayarlama işini tekelimize almış değiliz, ilk ayarladığımızda kimse kimseyi tanımıyordu, buyrun ayarlayın =)

p.s. azmo gelirse ona direk yer var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yanlış anlaşıldım sanırım,cavanagh'ın bu kadar dikkatli özel mesaj ve post sırasını takip etmesi hoşuma gitti o yüzden öyle dedim.

yoksa haklısınız heralde yani,kadro oturmuş yıllardır maç yapıyorsun, eski kadro varsa tabi ki ben de istemem yani yeni biriyle maç yapim=)

Bu arada ben de bu arkadaşlar gibi bi kadro kuralım diyorum, isteyen de çok varmış. Özel mesajla haber etseler bana, bi topic açıp ciddiye alırım ben de olayı, tutarım bi saha falan .
teklifi sunalım
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

holy-kaspar-cavanagh-mr.bomb-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-zaugna-gris-sly-dela

1/kaspar-dela-sly-khala-noyan-holy-khelben
2/babacum-wish-cavanagh-mr.bomb-eshreff-gris-zaugna

bu takımlara ne diyosunuz?
*tek kaleci var, o da kender. diğer takımda değişmeli kaleci fln olucak en kötü ihtimalle, ona göre takımları kurmaya çalıştım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...