Pha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Son dakka aksilik çıkmazsa oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 DynamicK said: babacum beni sakatlayana kadar ben de oynuyordum, sonra şemsiyeli collina olduk, sonra bıraktık :P gençlere devrettik yerimizi artık. küfür kullanmadan adımı bi çınlatın yeter! collina demişken, videolar duruyomu hala=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hepi pörtlek cavanagh bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sahada kutlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 haha, sağolun walla teşekkür ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 pasta getiriomm ben cumartesii . de hayvan adam cok yaşlandı o kadar muma param yetmez heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Usta boş yer olacak mı yoksa biz oynamayı bir hayal olarak mı kabul edelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 boş yer olmayacak sanırım eski oynayanlardan şu anda 13 kişi garanti geliyor daha haber beklediğim birkaç kişi daha var maça ilk defa gelmek isteyen arkadaşlarda liste paspatur-batuhan-balon-baci-deathfinger-subzero-aiko-nos şeklinde gidiyor öm ile söyleyen birkaç kişi daha var onların da öm tarihlerine göre araya girebilirler listede ben bu listeye göre ulaşıcam kadro tamamlanmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 haha adalet böyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya şöyle sıradır odur budur olacağına, ki oynamak isteyip de oynayamayan belli bir kaç arkadaş var zaten, ayrı bi organizasyon yapsanız çok güzel olur. kırılan darılan olmasın maksat. ne bileyim ilk başlarda bu maçlarda sık oynamış insanlardan da illa ki bi iki gelen olur eksik kalsa bile. kadronuz oturur zaten bi kaç maça, takım çıkarırız oynarız da gerekirse. şimdi ben de mesela 100 defa maç yaptığım adamla oynamak istiyorum haliyle. güvenç sağolsun baya adil sistem falan yapıyo yeni gelenler arasında :) ama yine de insanlar da atarlanıyo oynamadıkça, gelsem almasalar ben de ne bu lan derim ama olmuyo abicim işte. şahane maçlar yapıyoruz kaç senedir 30. dakikada kesile kesile. sıkılmışım bak akşam akşam. o değil de takım kuralım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 adalet böyle birşey tabi. zamanında buralar dutlukken, ben buralarda admin olmadan önce foruma dönmeden önce banlenmeden önce mod olmadan önceki zamanda ilk halı saha maçını düzenlediğimde kender (kaspar) oynuyordu, hala oynuyor. şimdi diyelim benim canım maç yapmak istedi, haydi kızlar maça topicini açtım. 2 hafta sonra maç dedim. kaspar görmedi topic'i, geç gördü biraz, aa olmaz mı dicez ? artık o maç yapan tayfadaki herkesle hepimziin bir arkadaşlığı oluşmuş durumda, hele bi dönem kalamış maçlarında maç sonrası kokoreçlerini yedi herkes birbirinin. 50 küsür maç yapmış insanlarız, sahada ildeniz'in ortasahadan kendi kalesine gol yemesine, maç sırasında kusup gelmesine falan tanıklık etmiş insanlarız. tabi ki de birbirimze önem veriyoruz, öncelik veriyoruz. ama doğru olan bu zaten. eğer bizden biri olmazsa, yeni arkadaşlar alıyoruz. khala wishmaster, noyanh bizle son 10-15 maç yapmışlardır belki, ama şimdi onlar da sürekli oldular. sonuçta maç ayarlama işini tekelimize almış değiliz, ilk ayarladığımızda kimse kimseyi tanımıyordu, buyrun ayarlayın =) p.s. azmo gelirse ona direk yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 maçtan sonra moda ya gitsek de bira içsek diye düşünmekteyim ben mesela :P ama bu teklifimi cumartesine saklıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ya ben yanlış anlaşıldım sanırım,cavanagh'ın bu kadar dikkatli özel mesaj ve post sırasını takip etmesi hoşuma gitti o yüzden öyle dedim. yoksa haklısınız heralde yani,kadro oturmuş yıllardır maç yapıyorsun, eski kadro varsa tabi ki ben de istemem yani yeni biriyle maç yapim=) Bu arada ben de bu arkadaşlar gibi bi kadro kuralım diyorum, isteyen de çok varmış. Özel mesajla haber etseler bana, bi topic açıp ciddiye alırım ben de olayı, tutarım bi saha falan . teklifi sunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 "Pen Duick" said: İldeniz ..... ayağa kayıyor i.ne ... DynamicK said: babacum beni sakatlayana kadar.. dela da onu sakatladığımı söyler.. ben kasap değilem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bir de ben gözlüklü olduğj için gözlük olmasa bile korkuyorum topdan o yüzden bendn iyi kaleci olamz.. ama vakti zamanında yaptım tekrar yaparım!!! şimdi atılmadıysa leş gibi kokan 10 yıllık eldivenlerimi arayayım müsadenizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yarın baya sağlam yağmur yağıcak diyorlar napsak ertelesek mi maçı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 khala said: Yarın baya sağlam yağmur yağıcak diyorlar napsak ertelesek mi maçı :/ ayh canım ben seni iileştiririm hasta olursan dert ertme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 deniz otobüsü seferleri patlarsa gelemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 evet Kaspar'in a soyledigi gibi aslinda gelemeyenler de kafadan 9 kisi yazmis cavanagh. bence oyle de bir organizasyon dusunmeliyiz. bu ayri bir gun de olabilir, eger ikinci 14 kisiyi bulursak ayni gun bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Olm maç var mı yok mu Varsa kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 güveeeenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sdf abi sahayı aldık zaten 1 hafta evvel 6-7 maç var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gelemeyecek olan en geç yarın öğlen 12-1 gibi haber versin de yerine yedek bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gelemeyecek fln yok, herkes geliyo kadro tamamlandı, birazdan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 cavanagh said: holy-kaspar-cavanagh-mr.bomb-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-zaugna-gris-sly-dela 1/kaspar-dela-sly-khala-noyan-holy-khelben 2/babacum-wish-cavanagh-mr.bomb-eshreff-gris-zaugna bu takımlara ne diyosunuz? *tek kaleci var, o da kender. diğer takımda değişmeli kaleci fln olucak en kötü ihtimalle, ona göre takımları kurmaya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar