Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 başlasak ya oynamaya ? cavanagh bir el atsa olaya yok artık ben yapmıycam organizasyon diyorsan mod oldum .. büyüdüm falan gibiyse .. birini görevlendir paşam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 noyan topic açtıına göre niyetlisin işte sen yap organizasyonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben oynarım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oynarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Cumartesi akşamları olmasın, oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oynayalım, haftasonu olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 maclar icin kemiklesmis bir kadronuz var sanirim. ama ben de gelebilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Eğer kemikleşmiş kadro devam etmeyecekse , ben de oynarım . her hafta yapsanız hatta gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben belirtmeyi unutmuşum tabi ama yaklaşık 1.5 yıldır kaleye geçmiyorum, hatta ekipmanlarımın hepsini vermiş bulunmaktayım :) kalede oynamayacağım o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 I'm in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Holy said: ben belirtmeyi unutmuşum tabi ama yaklaşık 1.5 yıldır kaleye geçmiyorum, hatta ekipmanlarımın hepsini vermiş bulunmaktayım :) kalede oynamayacağım o yüzden :S sadece bileğinde ufak bişey yok muydu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hehe o ufak şey yaklaşık 3 yıldır beni rahatsız ediyor zatne kalıcı bir ödem, buz ile tedavi ederek küçülmesini sağlıyordum sadece. her maçtan sonra fena ağrı yapmaya başlayınca ben de bırakmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Yok mu pati ailesi içinde halı saha işleten kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bende oynarım ama kaleci de lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 güvenç bi işe yara maç al hadi ne biçim modsun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben 2 kaleye birden geçeyim bu maç öyle deneyelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 devre yapınca kale değişiyo ztn 2 kaledede olmuş olmuomusn.... *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 şehirlerarası paticik futbol müsabakası tertib edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 olm alın işte sahayı göztepeden geçsem alcam da yolum düşmedi o tarafa dela-sly-zaugna-gris geliyo maça eshreff ve bathory belki gelcek mr.bomb da gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 tam olarak gün ve saat belirleyin ben kaporasız alırım sahayı o sorun değil. 6-7 son saat akşam tarifesinden önce. bana her gün her saat uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 saate bağlı olarak gelebilirim ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 cumartesi çok mu erken olur ? bana gerçi haftaiçi falan da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 cuma cumartesi pazar 6-7 dolu bu hafta için, ben başka bir maç için sormuştum :P daha erken saatte oynayabilirsek 4-5 5-6 gibi, sorarım haftasonu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dur dur afalladım bu kadar hızlı cevap beklemiyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Low Condition problem olmuyorsa gelirim bende =) daha önce de farklı bi nickle intikal etmiştim olay mahaline ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar