kartal05 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 eğlence değil sorunuma çözüm arıyorum ben ;) buraya geyik yapmaya post kasmaya dalga geçmeye değil köpeğimle ilgili yardım istemek için geldim ama bir tane İNSAN çıkıpta yardımcı olmak için çaba sarf etmemiş. işin özü bu canlarrr eğlenmekle alakası yok mevzunun... kapiş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 |+ Paticik.com Forumları |-- |+ Pati Tech / Mobil Cihazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 - 10 numara mavi göz - 60 gb hd. - bluetooth - wireless - isteğe göre cinsiyet değiştirebiliyo - kumandalı olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Abi adam hiç de merak etmiyo neden robot fotosu koyuyolar diye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://darkstormynights.files.wordpress.com/2009/07/land_robot_bigdog_and_controller_lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kartal05 said: kapişkapiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kartal05 said: eğlence değil sorunuma çözüm arıyorum ben ;) buraya geyik yapmaya post kasmaya dalga geçmeye değil köpeğimle ilgili yardım istemek için geldim ama bir tane İNSAN çıkıpta yardımcı olmak için çaba sarf etmemiş. işin özü bu canlarrr eğlenmekle alakası yok mevzunun... kapiş;) ahahaha.... o insan ben olmak istiorum... dostum yanlış bölüme konu açmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 niye abi hem mobil hem cihaz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oda mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yahu bu bi başka model çıktı. terazine tıkladım diyip de gönderemiyoruz da başımızdan. adam illa dişi huski istiyo. huski ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 oha 3 gün. moderatörün dersleri başından aşkın yeni gördü topağı. üç sayılık bir atış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Asteroth said: Abi adam hiç de merak etmiyo neden robot fotosu koyuyolar diye ahahahah adam bizi trollüyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kıyamam lan garbıca düşmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 aha kaçırdım ya mobil ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kerane mi lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar