Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filmin devamının çekilmesini istersiniz?

Laorx

Öne çıkan mesajlar

mani said:

Kinkaudonau said:

mani said:

star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir.

katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki?

Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama.

expanded universe diyorum abi. ne luke u ne leia sı.

Star Wars Expanded Universe lucas tan ayrı yazılan hikayeler. Lucas ın bu konuda tek bir şartı var oda kendi yazdığı zaman dilimine karışılmaması. Onun dışında geçen her zaman diliminde yüzlerce karakter yüzlerce hikaye var. Bizim izlediğimiz star wars filmlerinin öncesi ve sonrası olarak.

Tutup da Jedi Academy Trilogy yada Thrawn Trilogy'i Expanded Universe'den saymıyorsan, rolü olan Luke'u Leia'ı görmüyorsan bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

star wars expanded her türlü olur (tu).

hadi vanilla sonrası vong invasion olmaz belki ama kotor zamanı yaparlar en kötü.

bi şekilde vong istilasını aradan çıkarıp, legacy zamanını yapsalar çok hoş olurdu.

ha gerçi vong istilası zamanları da yeni oyuncularla çekilebilir. star trek e bile yeni kadro kurulduktan sonra nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

mani said:

Kinkaudonau said:

mani said:

star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir.

katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki?

Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama.

expanded universe diyorum abi. ne luke u ne leia sı.

Star Wars Expanded Universe lucas tan ayrı yazılan hikayeler. Lucas ın bu konuda tek bir şartı var oda kendi yazdığı zaman dilimine karışılmaması. Onun dışında geçen her zaman diliminde yüzlerce karakter yüzlerce hikaye var. Bizim izlediğimiz star wars filmlerinin öncesi ve sonrası olarak.

Tutup da Jedi Academy Trilogy yada Thrawn Trilogy'i Expanded Universe'den saymıyorsan, rolü olan Luke'u Leia'ı görmüyorsan bilemem

Expanded Universe den saymıyorum demedim. Lucas kendi yazdığı ve çektiği hikayelere karışılmadığı sürece , bunlar değiştirilmediği sürece expanded universe e karışmıyor. Herşeyi geçtim daha yazılmamış bir trilogy bile yazabilir biri çıkıp ve bunun filmini çeker. Bal gibide star wars filmi olur adam gibi oyuncular ve senaryo olduktan sonra.

ayrıca gün gelecek bizim izlediğimiz star wars un remake i yapılacak bundan 20 - 30 sene sonra. belki daha bile yakın zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Tırtlık demişken Kevin J. Anderson'un Dune'e de Star Wars'a da yazdığı kitaplara dokundurtmam şahsen, nedendir bilmiyorum çok severim o adamın kitaplarını. Nedendir bilmiyorum "aha Kevin yazmış saldıralım" türü kör bir mentalite sezdim birçok yabancı forumda.

Tutup da bu saatten sonra bir Emperor God of Dune istemem ama Prelude of Dune'ların film olmasını her türlü isterim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Kinkaudonau said:

Tırtlık demişken Kevin J. Anderson'un Dune'e de Star Wars'a da yazdığı kitaplara dokundurtmam şahsen, nedendir bilmiyorum çok severim o adamın kitaplarını. Nedendir bilmiyorum "aha Kevin yazmış saldıralım" türü kör bir mentalite sezdim birçok yabancı forumda.

dune'da son yazdıklarını da okursan anlarsın nedenini...
Sosyal ağlarda paylaş

star wars
lotr
matrix

çekilsin lan doyamadık bunlara

haa yalnız star wars gidip sıçındırık animasyonlarla keyfimizi bozmasın velet çizgi filmleri tadında.. hayal gücüm katledilmemiş olur en azından.

hatta mümkünse siciay mıdır animasyon mudur her neyse dünya üzerinden kalksın tahammül edemiyorum gerçek görünmeyen şeylere. hikayeye koyim kitap yazsınlar daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
DRaGoN_SLaYeR said:

star warsa bi üçleme daha çeksin lucas amcamız, hoş çekmeyeceğini söyledi :(

şöyle sithlerin doğuşu, ilk savaşı fln konu alan ya da vaderdan sonrasını anlatan 3leme çok canlı olurdu

Vader sonrası çok fazla sidestory var, en iyi uyarlama bile hayranların isyanıyla biter emin ol

Ama Episode 1 öncesi yeni bir kadro ile bir seri iyi olabilir, mesela KOTOR zamanlarına hiç kimsenin yok diyebileceğini sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...