Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 mani said: Kinkaudonau said: mani said: star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir. katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki? Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama. expanded universe diyorum abi. ne luke u ne leia sı. Star Wars Expanded Universe lucas tan ayrı yazılan hikayeler. Lucas ın bu konuda tek bir şartı var oda kendi yazdığı zaman dilimine karışılmaması. Onun dışında geçen her zaman diliminde yüzlerce karakter yüzlerce hikaye var. Bizim izlediğimiz star wars filmlerinin öncesi ve sonrası olarak. Tutup da Jedi Academy Trilogy yada Thrawn Trilogy'i Expanded Universe'den saymıyorsan, rolü olan Luke'u Leia'ı görmüyorsan bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 star wars expanded her türlü olur (tu). hadi vanilla sonrası vong invasion olmaz belki ama kotor zamanı yaparlar en kötü. bi şekilde vong istilasını aradan çıkarıp, legacy zamanını yapsalar çok hoş olurdu. ha gerçi vong istilası zamanları da yeni oyuncularla çekilebilir. star trek e bile yeni kadro kurulduktan sonra nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 fede said: emanuella krista allen oynasın. hala iyi hatun ama o filmleri unutturmaya çalışıyor. film listesine bile eklemiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kinkaudonau said: mani said: Kinkaudonau said: mani said: star wars. her türlü gideri var. Expanded Universe ile ilgili milyon tane film/dizi çekilir. katılmıyorum, bu hafta star wars ile ilgili 3 kitap bitirmiş olarak diyebilirim ki, kesinlikle olmaz. Genç Luke'un, Leia'nın yerine kimi koyarsan sırıtır, onu geçtim bir Ewan Mcgregor'u daha kaç filmde oynatabilirsin ki? Tek alternatif CGI filmler, diziler olabilir. Ona itirazım olamaz ama. expanded universe diyorum abi. ne luke u ne leia sı. Star Wars Expanded Universe lucas tan ayrı yazılan hikayeler. Lucas ın bu konuda tek bir şartı var oda kendi yazdığı zaman dilimine karışılmaması. Onun dışında geçen her zaman diliminde yüzlerce karakter yüzlerce hikaye var. Bizim izlediğimiz star wars filmlerinin öncesi ve sonrası olarak. Tutup da Jedi Academy Trilogy yada Thrawn Trilogy'i Expanded Universe'den saymıyorsan, rolü olan Luke'u Leia'ı görmüyorsan bilemem Expanded Universe den saymıyorum demedim. Lucas kendi yazdığı ve çektiği hikayelere karışılmadığı sürece , bunlar değiştirilmediği sürece expanded universe e karışmıyor. Herşeyi geçtim daha yazılmamış bir trilogy bile yazabilir biri çıkıp ve bunun filmini çeker. Bal gibide star wars filmi olur adam gibi oyuncular ve senaryo olduktan sonra. ayrıca gün gelecek bizim izlediğimiz star wars un remake i yapılacak bundan 20 - 30 sene sonra. belki daha bile yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 EU'de baya tırt olaylar var yalnız, duzgunude varda, tırtlık daha cok. salvatore dallamasının chewbacca'yı öldürmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Tırtlık demişken Kevin J. Anderson'un Dune'e de Star Wars'a da yazdığı kitaplara dokundurtmam şahsen, nedendir bilmiyorum çok severim o adamın kitaplarını. Nedendir bilmiyorum "aha Kevin yazmış saldıralım" türü kör bir mentalite sezdim birçok yabancı forumda. Tutup da bu saatten sonra bir Emperor God of Dune istemem ama Prelude of Dune'ların film olmasını her türlü isterim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 razzRaziel said: matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cuce said: EU'de baya tırt olaylar var yalnız, duzgunude varda, tırtlık daha cok. salvatore dallamasının chewbacca'yı öldürmesi gibi. her canlı ölümü tadacaktır hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kinkaudonau said: Tırtlık demişken Kevin J. Anderson'un Dune'e de Star Wars'a da yazdığı kitaplara dokundurtmam şahsen, nedendir bilmiyorum çok severim o adamın kitaplarını. Nedendir bilmiyorum "aha Kevin yazmış saldıralım" türü kör bir mentalite sezdim birçok yabancı forumda. dune'da son yazdıklarını da okursan anlarsın nedenini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Chewbacca canlı değilki o bir efsane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 drizzt i öldürmesine bi türlü izin verilmeyince, sinirden öbür karakterlere saldırmıştır. chew filan fark etmez ya, o ırkın hepsi aynı nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sevdiğim klasik serilerin devamı gelsin istemem asla. Sevdiğim kitapların da filmini izlemek istemem. İstisna olarak star warsda yeni cumhuriyet döneminde geçen bir filmi belki isteyebilirim sırf mara jade i oynayacak kişiyi merak ettiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 titanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 off back to the future istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 star wars lotr matrix çekilsin lan doyamadık bunlara haa yalnız star wars gidip sıçındırık animasyonlarla keyfimizi bozmasın velet çizgi filmleri tadında.. hayal gücüm katledilmemiş olur en azından. hatta mümkünse siciay mıdır animasyon mudur her neyse dünya üzerinden kalksın tahammül edemiyorum gerçek görünmeyen şeylere. hikayeye koyim kitap yazsınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 star warsa bi üçleme daha çeksin lucas amcamız, hoş çekmeyeceğini söyledi :( şöyle sithlerin doğuşu, ilk savaşı fln konu alan ya da vaderdan sonrasını anlatan 3leme çok canlı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 terminator badman arasi kaldim ama bir terminator funboyu olarak son kararim terminatordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 aquila said: jean renosuz niye olsun ki, belki olmemistir. DIN DIN DIIIIIAAAAAAAAAANN stansfield gary oldmansız olmaz, onu da diriltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mask jumper(konu güzeldi film boktandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 listede devamı çekilemeyecek çok film var ya mesela blade runner ve prestij. çok anlamsız bi çaba olurdu çekilmesi. the thing'in devamı gelsin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 blade runner devamı gelmesi gereken bir film bana göre, ama zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 benm aklıma nie daha önce gelmedi bu topik asdsa aşşada malak gibi bi tane daha açmtım haha.. neyse devamını gelmesini istediim film çok.. matrix, BTF, baba olmaz ama tadında kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: star warsa bi üçleme daha çeksin lucas amcamız, hoş çekmeyeceğini söyledi :( şöyle sithlerin doğuşu, ilk savaşı fln konu alan ya da vaderdan sonrasını anlatan 3leme çok canlı olurdu Vader sonrası çok fazla sidestory var, en iyi uyarlama bile hayranların isyanıyla biter emin ol Ama Episode 1 öncesi yeni bir kadro ile bir seri iyi olabilir, mesela KOTOR zamanlarına hiç kimsenin yok diyebileceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kotor un çekildiine dair söylentiler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya bu Revan'a ne oldu, nereye gitti? Exile'a ne oldu? O kadar kasıp kurduğum Sİth Empire'a ne olacak? Bastila revan'ı beklemekten sıkılıp EMpress mi olacak? Cevap istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar