RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Evet arkadaşlar bugün vizyona girdi.Giden dostumuz var mı?Beklentilerimizi karşılayacak mı acaba?Fragmanı güzele benziyordu ama içini bilemeyiz tabi[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Övümcek adam için gitmesemde Kristen Dunst için gideceğim KESİNNNNN AHHH KRISTEN AHHHHHĞĞĞ[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ühü ühü ühü :( hiç bilet bulamadım :( o kadarda istiyodum ilk gün gitmeyi :( neyse yarın sabahtan hemen hurra AFM önüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ooo ben anca ağustos da. Alanyadaki belediye sinemasında olmaz heralde :) Zaten oceans eleven oynuyo onun yerine spideri koymazlar :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 uehueheu daha eski filmler gelcek huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Spiderman'in fragmanlarını çok iyi yapıorlar ya...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 süper olmuş flimde bazı yerler var spoiler olmasın sora sölerim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kızıcaksınız biliyorum ama 1. filmi beğenmedim,2sindende şüpheliyim.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Abi bıktım artık bea. Çizgi romanı filmi zartı zurtu ordan örümcek bi yerden çiş rengi bi dev bi yerden halkı malkı daredevili. Hepsi aynı mantık. %90 hayatta hep ezilmiş. Yarısı kazaya kurban gitmiş. Yarısı şeker sanıp yediği radyoaktif haplartarafından ısırılmış. PÜEEEAAAAAHHHHHHH! Bıktım bea. Azcık yaratıcılık gerek artık bu süperkahraman günü kurtaran adam kategorisine. 50 yıldır aynı terane.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ilki gayet eğlenceliydi fazlasıyla beğenmiştim. bunda da kadro kendini korumuş .. sadece yeşil cinimiz willem dafoe gitti yerine octopus alfred molina geldi. aynı başarıyı yakalamaması için hiçbir neden yok amerikada çarşamba vizyona girdi çok iyi eleştiriler almış film ilk günündeki hasılatı da rekor ve 40 mil dolar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben ızledım bugun ama ole cok da zevk almadım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ilk filmde direk kusmuştum, ortalık filmi yapçaklar, herri pattı gibi sims gibi birşeyler yapacaklar diye karman çorman bi film yapılıyor, tamam böylece çok kişi seviyor da, organik ağ ne demektir, parmak ucundaki dikenler ne demektir ya of.. spiderman 1994'ün yeni bölümlerini de çekmiyorlar ki :( çizgi roman gibi ayda bir bölüm çekip koysalar keşke :([signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fena değil bu film ya bugun izledim kirsten dunst süper ama[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hiçbirinize katılmıyorum çünkü spiderman en sevdiğim süper kahramandır(çizgiroman olarak,çizgifilm olarak ve film olarak) yani çok severim spiderman'i ilk filmi beğenmiştim ama bu film baya beğendim çok güzel olmuş film olarak tabi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 spider-man kahramanını ben de severim. ama filmi iğrençti. bir tek efektler güzeldi.[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ilkinde de eglenmistim bunda da eglendim. cizgi romandan nasil bir keyif aldiysam buna benzer bisey yasadim. `may hala aksiyon yasiyor` bolumu cok sevimli olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 film imdb de coşmakta şimdiden 194.sırada[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bone haklı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 güzel filmdi peter parker icin geliyor [b]beck - loser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bir insan `loser` liga bu kadar mahkum olabilir bence de.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben sevdim filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben hala 1. filmi izliyemedim. 2. yide izlemedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben şahsen çoook beğendim bu filmi. Ve bence çizgi filmlerinde yansıtılmadığı kadar çok eziyorlar peter'ı,yani öyle böyle değil. Adamın yaptığı her harekete,söylediği her söze birşey buluyorlar ya yazık örümceğe. :) SPOYLER Tren sahnesi tam Türk filmi olmuş. Filmdeki tek kusur oydu bence. Bi kere neden maskesini çıkarıyor,yani ne gerek var. İkincisi o kadar önemli bir hata yapıyor,ondan sonra da insanların önüne pat diye çıkıyor. Onu geçtim,insanların örümcek adamı Octopus'tan korumak için söyledikleri "Ona ulaşmak için beni geçmelisin!""Hayır beni!" sözleri çok kötüydü bence. Ve de son olarak,insanlar örümcek adama "Seni ispiklemicez" diyorlar da yaklaşık 20 30 kişi görüyor onu,mutlaka bi söyleyen olacaktır. Saçma yani söylememeleri... Bitii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mary Jane hastasıyımdır :P sırf onun için gitcem nasıl olmuş bu filmde ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 spoiler said: HalbadaR, 03 Temmuz 2004 10:17 tarihinde demiş ki: Tren sahnesi tam Türk filmi olmuş. Filmdeki tek kusur oydu bence. Bi kere neden maskesini çıkarıyor,yani ne gerek var. İkincisi o kadar önemli bir hata yapıyor,ondan sonra da insanların önüne pat diye çıkıyor. Onu geçtim,insanların örümcek adamı Octopus'tan korumak için söyledikleri "Ona ulaşmak için beni geçmelisin!""Hayır beni!" sözleri çok kötüydü bence. Ve de son olarak,insanlar örümcek adama "Seni ispiklemicez" diyorlar da yaklaşık 20 30 kişi görüyor onu,mutlaka bi söyleyen olacaktır. Saçma yani söylememeleri... iyide suratinda bisiy patladi peter in. yuzu yandi. cikartmayip napcak maskesini? yuzu mu haslansin? o degilde maske sapasaglam donuyor eline, onu sacma buldum ben asil. benim en sevdigim 2 sahneden biri tren sahnesi. bir o bir de may hala.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar