Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyoner Site Rezaleti

-007-

Öne çıkan mesajlar

Beni haklı bulan insanın ineklerle münasebetini merak ediyosan beni haklı bulmuyorsun demektir. E haklı bulmuyorum haksız da bulmuyorum diye demogoji yapmak sana bişey katmaz. Kermit arkadaşınla gülersiniz işte. Herkes farkında beni haksız bulduğunun yani :)

Ayrıca sınırlı kalma durumu yok FIFA bünyesindeki 1100 küsür futbol kulübünü yazacak halim yok di mi senden laf yemeyeyim diye? :D
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

Burda olay doğru kabul edilenleri anlatmak değil.

A anlatıcam deyip A sitesinde progresif tarzda alttan alttan olayı B'ye çevirerek B propagandası yapmak ve beyin yıkamak.

Evet verdiğin sitedeki Kategorimsi şeylere bakıyoruz

Varlık
Ve İsa?
Deneyim
Tanrı'ya Ulaşmak
Yaşama Dair
Neden, Niçin
Kutsal Kitap

İlk başta misyonerlikle hiç bir ilgisi yok demi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Demogoji yaparak anca internette bişeyler kazanısınız işte ya yazık ne diyiim.

@böjeek: Hayır canms yazmam falan gerekmez. Ben örnek verdim. Örnek vermenin anlamını biliyor musun? Sen o örneğe istediğin takımı yerleştirebilirsin. Ama hayır bu gerçeği görmeyip ucuz laflar atmak daha kolay ve aha bol rep kazanırsın bu yöntemle
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit, din seçmek mecburi değildir. Dinleri inceleyip ateistliği de seçebilirsin. Bu da seni salak dalan yapmaz. Ben inananlara saygı duyuyorsam sen de inanmayanlara duymalısın, ya da duyarmış gibi yapmalısın. Sorun bende değil, inanmıyorum ve eksikliğini hissetmiyorum. İnananlara da boş umut sağlamak dışında bir katkısını göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bi de unutmadan şu laf;
nileppezdel said:
Ben inananlara saygı duyuyorsam sen de inanmayanlara duymalısın, ya da duyarmış gibi yapmalısın.

birisinin çıkıp da "papua yeni gine dünyayı yöneten gizli güçtür" ya da "dinazorlar hâlâ hayatta!!!" demesi gibi olmuş..

yani yok lan öle bişi.. hadi allah korkunuz yok ama kayıtlı ortamda yalan söylemeyin bari olm! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı olma takıntım yok böcek bunu anlayamadın sen. Zaten farklıyım ve buradaki her insan gibi görüşlerimi savunuyorum. Bunda ne sakınca var? Ben toplumun genelinden farklı düşünüyorum iye hepinizden üstün olduğumu iddia etmediğime göre bence bir sakınca yok. Ha o kadar çelişkilerle dolu bir kavrama inanılmasını yanlış buluyorum ama inananlar inançlarını savununca angut demiyorum ya da ucuz demogojilerle laf sokma çabasına girmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...