Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu arada bence BJK daha sempatik nilep. farklı yorum işte. gs-fb ile kısıtlı kalmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Böjeek said: ben sana haklısın veya haksızsın demiş miyim. hehe. resmen bişey yazmamı beklemiş gibisin. sakin babs crit hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Beni haklı bulan insanın ineklerle münasebetini merak ediyosan beni haklı bulmuyorsun demektir. E haklı bulmuyorum haksız da bulmuyorum diye demogoji yapmak sana bişey katmaz. Kermit arkadaşınla gülersiniz işte. Herkes farkında beni haksız bulduğunun yani :) Ayrıca sınırlı kalma durumu yok FIFA bünyesindeki 1100 küsür futbol kulübünü yazacak halim yok di mi senden laf yemeyeyim diye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 madem kendinden bu kadar eminsin yazıcaktın dostum. beni kısıtlayamassın fb-gs ile. fikirlerim özgür. istediğimi haklı bulurum istediğimi bulmam. sizene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben kimle tartışıyorum ya kaç yaşına gelmiş din hakkında çok şey araştırdım deyip müslümanlık = tayyip diyen bi zihniyetle tartışıyorum kaçın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 -007- said: Burda olay doğru kabul edilenleri anlatmak değil. A anlatıcam deyip A sitesinde progresif tarzda alttan alttan olayı B'ye çevirerek B propagandası yapmak ve beyin yıkamak. Evet verdiğin sitedeki Kategorimsi şeylere bakıyoruz Varlık Ve İsa? Deneyim Tanrı'ya Ulaşmak Yaşama Dair Neden, Niçin Kutsal Kitap İlk başta misyonerlikle hiç bir ilgisi yok demi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Demogoji yaparak anca internette bişeyler kazanısınız işte ya yazık ne diyiim. @böjeek: Hayır canms yazmam falan gerekmez. Ben örnek verdim. Örnek vermenin anlamını biliyor musun? Sen o örneğe istediğin takımı yerleştirebilirsin. Ama hayır bu gerçeği görmeyip ucuz laflar atmak daha kolay ve aha bol rep kazanırsın bu yöntemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: Kermit arkadaşınla gülersiniz işte. yoo dostum yoo. kermit benim arkadaşım değil. din kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 anlamadim ben abi misyonerligin nesi yanlis ki isteyen istedigine inanir istedigine inandirmaya calisir kapima gelip harasslamadiklari surece yok sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben daha dinimi seçemedim önüme dökümanları koydular bakıyorum bakıyorum hiç bişi anlamıyorum. sorun bende gibi. ateist olucam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Kermit, din seçmek mecburi değildir. Dinleri inceleyip ateistliği de seçebilirsin. Bu da seni salak dalan yapmaz. Ben inananlara saygı duyuyorsam sen de inanmayanlara duymalısın, ya da duyarmış gibi yapmalısın. Sorun bende değil, inanmıyorum ve eksikliğini hissetmiyorum. İnananlara da boş umut sağlamak dışında bir katkısını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Böjeek said: ben sana haklısın veya haksızsın demiş miyim. hehe. resmen bişey yazmamı beklemiş gibisin. sakin babs trollük denemeleri... ama harun yahya'dan sonra herkes yetersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 her din konusunu "senin dinin sana, benim dinim banadır" diyip kapatmak istiyorum ama "millet boş vaktinde ne yapıcak başka" diyip ellemiyorum bak. yoksa tartıştığınız/ tartışmaya çalıştığınız çok saçma lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 huzur teizm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dasaaa, her zaman muhalif birilerini bulabileceğin için konu zevkli oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lekum dinikum veliye din arapçasını söyleyimki daha güzel olsun kuran kurslarına karşı gelenlerde çıldırsın buraya zıplasınlar. dasaa tehlikenin farkındamısın ? bence kilitlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bone said: Böjeek said: ben sana haklısın veya haksızsın demiş miyim. hehe. resmen bişey yazmamı beklemiş gibisin. sakin babs trollük denemeleri... ama harun yahya'dan sonra herkes yetersiz kalır. bu mesajdan önceside var. bence laf atmadan önce bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yaw bi de unutmadan şu laf; nileppezdel said: Ben inananlara saygı duyuyorsam sen de inanmayanlara duymalısın, ya da duyarmış gibi yapmalısın. birisinin çıkıp da "papua yeni gine dünyayı yöneten gizli güçtür" ya da "dinazorlar hâlâ hayatta!!!" demesi gibi olmuş.. yani yok lan öle bişi.. hadi allah korkunuz yok ama kayıtlı ortamda yalan söylemeyin bari olm! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben duyarmış gibi yapıp içimden saydırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Din ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Yok bence hiç duyarmış gibi yapmıyosun :D Ben konuşurken saygılı olmaya dikkat ediyorum, yoksa her inanana saygı duymam. Baya zorlanırım hatta inanana saygı duymakta. Ama kimseyi kırmanın lüzumu yok, doğru kelimeler kullanmayı bilmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dartanian said: Din ne? o gece sende vardın ya. budizm.. hatırlamıyo olamassın tolga? log atıyım mı canım benim edik:araya girenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 evet kimseyi kırmayalım farklı olcaz diye doğru kelimeler kullanalım sevgi pıtırcığı olalım :):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Farklı olma takıntım yok böcek bunu anlayamadın sen. Zaten farklıyım ve buradaki her insan gibi görüşlerimi savunuyorum. Bunda ne sakınca var? Ben toplumun genelinden farklı düşünüyorum iye hepinizden üstün olduğumu iddia etmediğime göre bence bir sakınca yok. Ha o kadar çelişkilerle dolu bir kavrama inanılmasını yanlış buluyorum ama inananlar inançlarını savununca angut demiyorum ya da ucuz demogojilerle laf sokma çabasına girmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 angutu diyenin ağzını öpeyim. neyse. akp=müslümanlık diyen insana ben sadece AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar