dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 valla ben de burada saygısızlık olarak algıladığın bazı şeyleri saygısızlık olarak görmüyorum. varsa öyle bir düşüncen senin sorunundur tabii..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Birine angut demek saygısızlık değildir di mi? Tamam anladık sen area mastersın o tw ama bu kadar da kollamayın, hakaret her yerde hakarettir yani..
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nerde demişim angut ? dediysemde genelleme yaptım senin gibi sen tayyipten yola çıkarak müslümanlara saygısız demiştin galiba bi yerde bende senden yola çıkarak ateistlere angut dedim =/
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 haklı bir savunma bence.. çocuk düşüncelerine göre inanmadığı bir gruba angut demiş. ben düşüncesine katılmasam da kermit iyi bir şair. dolayısı ile düşüncesi sanırım legal.. hem fikir özgürlüğü var di mi? evet evet.. öle -yanlış anlama olmasın tw falan diye kimseyi kayırdığımız yok. zaten tek mod'da ben değilim. sıkıntınız var ise diğerleri de buralardalar.. ha ben bu konuda olaylardan bir taraf olduğum için konuyu çok aşırı zıvanadan çıkmadıkça kilitlemem, zaten öle yapmam da etik olmaz.-
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Yani ben tüm Müslüman'lar anguttur desem ceza almam öyle mi?
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gruba toptan küfretmek nası hakaret olmaz yahu. hepiniz o.ç siniz demekten şekil olarak ne farkı var.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @kermit: Sen yine anlayamamışsın arıca ben Müslümanlara toptan saygısız falan demedim, din öğretilen birisi de saygısız olabilir yani saygı ve sevgi aşılama bahanesiyle küçücük çocuğun beynini yıkamaya gerek yok demek istiyorum orada
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: Yani ben tüm Müslüman'lar anguttur desem ceza almam öyle mi? aa sen saygılı birisin.. böle bir şey yapmazsıın..
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nilep post kastı bişey yok bu arada kastım baktım adam garbage a son mesajını 11 gün önce atmış. NİLEP BURDAN SANA SESLENİYORUM ARADA SIRADA GARBIÇADA UĞRA. BİZİ ENGİN BİLGİN ÜSTÜN TECRÜBEN DAĞ GİBİ SAYGINDAN MAHRUM BIRAKMA.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yok gerek yok din ve siyaset ile ilgili engin bilgileri ile gayet bizi aydınlatıyo zaten burada.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İşte grabage'dan çık gel burada saçmalarsın. Post kastığım falan yok anlatmaya çalışıyorum anlamıyosunuz. Örnek veriyorum, sadece Tayyip mi müslüman diyosunuz, din öğrenenlerin de saygısız olabileceğinden bahsediyorum nilep tüm Müslümanlara saygısız dedi oluyo. Ağır saçmalıyosunuz gidin garbageda saçmalayın ya da oturun iki kere okuyun yazdıklarımı.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 garbıça çağrımdaki mesaj; forumu bu kadar ciddiye alma. hayatının amacı yapma. cevap vercem diye çatlama.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: Dinsiz olup Tayyip'ten milyon kere daha saygılı ve sevgi dolu insanlar var. tayyip ne alaka şimdi o zaman onu söyle adam müslüman diye saygısız diyip genelleme yapıyosun dinsizlerle kıyaslıyosun lol
chagy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Arkadaşlar Beyaz ile Siyah tartışmak istediği kadar tartışsın her zaman Griler karlı çıkar bunu unutmayın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit said: nileppezdel said: Dinsiz olup Tayyip'ten milyon kere daha saygılı ve sevgi dolu insanlar var. tayyip ne alaka şimdi o zaman onu söyle adam müslüman diye saygısız diyip genelleme yapıyosun dinsizlerle kıyaslıyosun lol Yahu bin kere kıyasladım. Göz önünde ve hepimizin tanıdığı birini örnek vermem mantıklı. Sadece benim tanıdığım ama sizin tanımadığınız birini örnek göstersem geçerliliği olmaz. Ayrıca ben müslümanlar saygısız genellemesi yapmadım, din öğrenince insan saygılı ve iyi olur genellemesinin yanlış olduğunu gösterdim sadece. Ailemde de dostlarım arasında da bir sürü Müslüman var gayet de saygılılar neden öyle ir genelleme yapayım ki? :)
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 işte bende diyorumki göz önümde olan bi allahsız sen varsın o yüzden bende hep senden yola çıkarak örnek veriyom angut falan diye yani.
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dasaaa said: kermit said: bana öyle masal anlatan olmadı hiç olm milletin kafasındaki tabuları yıkmaya utanmıyor musun sen! herkes gittiği kuran kursunda devlete karşı doldurulmuş olmalı, herkes din öğretilirken dine değil batıla takılmalı, herkes kuran'ın içeriğini değil hadislerini baz almalı, her dine inanan bağnaz olmalı.. vs. lütfen tabuları yıkmayalım. din karşıtları da aşırı dinciler gibi beyinlerindeki kalııın duvarlarla mutlular! (bölece başlık da bi 5sf daha gider) işte örnek alan yetkilisi gör reha alan yetkilisi nasıl olur
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nileppezdel said: @dasaa: Muhammed iyi bir yazardı lafınısaygısızlık olarak algılayan insan sorunludur, muhammed yazar değildi ki olm. yazmazdı hiç
Zep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi adam tam ajan ya. misyonerlik,din falan düştü forum gene birbirine.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 @kermit: İşte senin bana angut demen de hakaret ve saygısızlıktır. Tayyip yerine seni örnek gösterebilirim o zaman mesela :)
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bukadar troll girdi araya. pozisyon resmi bile linkledim. arkadaş ne focus olmuş adamlar sayfalardır kapışıyorlar. said: şimdi amerika kafayı yese. dünyanın her köşesine atom bombası atsa. sonra kendi ülkesini bombalasa. son kalan insanda soda şişesine oturup intihar etse ne olacak. kıyamet mi sayacağız bunu. yoksa bug abuse mu oluyor ?
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 nillep, belki fikirlerin doğru, belki yanlış bilemem ama çok kötü tartışıyosun
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Abi ben kötü tartışmıyorum siz anlayamıyorsunuz. Başta kermit ve böjeek olmak üzere. Gazeteci falan olmalı kermit yani ne desem çarpıtıyo bu kadar mı olur :D @kermit: Yer bence, din eğitimini bu kadar savunuyosun ama fikirlerine katılmadığın birinin laflarını çarpıtacak ve ona angut diyecek kadar da saygısızsın. Demek ki din eğitimi insanı saygılı bir birey yapmıyormuş :D
Öne çıkan mesajlar