Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misyoner Site Rezaleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben de burada saygısızlık olarak algıladığın bazı şeyleri saygısızlık olarak görmüyorum. varsa öyle bir düşüncen senin sorunundur tabii..
Mesaj tarihi:
nerde demişim angut ?
dediysemde genelleme yaptım senin gibi
sen tayyipten yola çıkarak müslümanlara saygısız demiştin galiba bi yerde
bende senden yola çıkarak ateistlere angut dedim =/
Mesaj tarihi:
haklı bir savunma bence.. çocuk düşüncelerine göre inanmadığı bir gruba angut demiş. ben düşüncesine katılmasam da kermit iyi bir şair. dolayısı ile düşüncesi sanırım legal.. hem fikir özgürlüğü var di mi?

evet evet.. öle

-yanlış anlama olmasın tw falan diye kimseyi kayırdığımız yok. zaten tek mod'da ben değilim. sıkıntınız var ise diğerleri de buralardalar.. ha ben bu konuda olaylardan bir taraf olduğum için konuyu çok aşırı zıvanadan çıkmadıkça kilitlemem, zaten öle yapmam da etik olmaz.-
Mesaj tarihi:
@kermit: Sen yine anlayamamışsın arıca ben Müslümanlara toptan saygısız falan demedim, din öğretilen birisi de saygısız olabilir yani saygı ve sevgi aşılama bahanesiyle küçücük çocuğun beynini yıkamaya gerek yok demek istiyorum orada
Mesaj tarihi:
nilep post kastı bişey yok

bu arada kastım baktım adam garbage a son mesajını 11 gün önce atmış.

NİLEP BURDAN SANA SESLENİYORUM ARADA SIRADA GARBIÇADA UĞRA. BİZİ ENGİN BİLGİN ÜSTÜN TECRÜBEN DAĞ GİBİ SAYGINDAN MAHRUM BIRAKMA.
Mesaj tarihi:
İşte grabage'dan çık gel burada saçmalarsın. Post kastığım falan yok anlatmaya çalışıyorum anlamıyosunuz. Örnek veriyorum, sadece Tayyip mi müslüman diyosunuz, din öğrenenlerin de saygısız olabileceğinden bahsediyorum nilep tüm Müslümanlara saygısız dedi oluyo. Ağır saçmalıyosunuz gidin garbageda saçmalayın ya da oturun iki kere okuyun yazdıklarımı.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Dinsiz olup Tayyip'ten milyon kere daha saygılı ve sevgi dolu insanlar var.

tayyip ne alaka şimdi o zaman onu söyle
adam müslüman diye saygısız diyip genelleme yapıyosun dinsizlerle kıyaslıyosun lol
Mesaj tarihi:
kermit said:

nileppezdel said:

Dinsiz olup Tayyip'ten milyon kere daha saygılı ve sevgi dolu insanlar var.

tayyip ne alaka şimdi o zaman onu söyle
adam müslüman diye saygısız diyip genelleme yapıyosun dinsizlerle kıyaslıyosun lol

Yahu bin kere kıyasladım. Göz önünde ve hepimizin tanıdığı birini örnek vermem mantıklı. Sadece benim tanıdığım ama sizin tanımadığınız birini örnek göstersem geçerliliği olmaz. Ayrıca ben müslümanlar saygısız genellemesi yapmadım, din öğrenince insan saygılı ve iyi olur genellemesinin yanlış olduğunu gösterdim sadece. Ailemde de dostlarım arasında da bir sürü Müslüman var gayet de saygılılar neden öyle ir genelleme yapayım ki? :)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kermit said:

bana öyle masal anlatan olmadı hiç

olm milletin kafasındaki tabuları yıkmaya utanmıyor musun sen!

herkes gittiği kuran kursunda devlete karşı doldurulmuş olmalı,
herkes din öğretilirken dine değil batıla takılmalı,
herkes kuran'ın içeriğini değil hadislerini baz almalı,
her dine inanan bağnaz olmalı..
vs.

lütfen tabuları yıkmayalım. din karşıtları da aşırı dinciler gibi beyinlerindeki kalııın duvarlarla mutlular!

(bölece başlık da bi 5sf daha gider)

işte örnek alan yetkilisi
gör reha alan yetkilisi nasıl olur
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

@dasaa: Muhammed iyi bir yazardı lafınısaygısızlık olarak algılayan insan sorunludur,

muhammed yazar değildi ki olm. yazmazdı hiç
Mesaj tarihi:
bukadar troll girdi araya. pozisyon resmi bile linkledim. arkadaş ne focus olmuş adamlar sayfalardır kapışıyorlar.

said:
şimdi amerika kafayı yese. dünyanın her köşesine atom bombası atsa. sonra kendi ülkesini bombalasa. son kalan insanda soda şişesine oturup intihar etse ne olacak. kıyamet mi sayacağız bunu. yoksa bug abuse mu oluyor ?
Mesaj tarihi:
Abi ben kötü tartışmıyorum siz anlayamıyorsunuz. Başta kermit ve böjeek olmak üzere. Gazeteci falan olmalı kermit yani ne desem çarpıtıyo bu kadar mı olur :D

@kermit: Yer bence, din eğitimini bu kadar savunuyosun ama fikirlerine katılmadığın birinin laflarını çarpıtacak ve ona angut diyecek kadar da saygısızsın. Demek ki din eğitimi insanı saygılı bir birey yapmıyormuş :D
  • Yeni Oluştur...