sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Henüz Cuma günü açtırdım accountu yani daha 25 günlük süre var ilk ayında... Vaktim olur umuduyla almıştım ama şu 5 günde gördüm ki oynayacak hiç ama hiç vaktim olmuyor. İlk ay süresi dolmadan da satayım diyorum. 80 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kutuyu açmışsın,account bilgilerine kendi bilgilerini girmişsin,1 aylık bedava oynama süresinin bi kısmını da doldurmuşsun,buna rağmen sıfır fiyatına satıyosun. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 90 ytl sıfır fiyatı. dnr internetten alırsan 5 günde geliyor. ben böyle anında vereceğim herşeyini. hadi 75 ytl olsun daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 76,49 ytl d&r fiyatıydı 2 gün oldu bakalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Havale ile alırsan DnR da 74,96 fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aha başladı malbuş muhabbeti,yalan olur bu topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 .96'sını vermezsen 74'e bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000291396 bu başlık ztn yalan olmayı hakedio 80 liraymış gitti gidiyor fln değil burası sonucta sacma fiyat verilirse gayette uyandırırız almak isteyen üyeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aldım 75 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 khala said: aldım 75 e gidin bir yerlerlerinizi troll'leyin şimdi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sabonis said: gidin bir yerlerlerinizi troll'leyin şimdi hadi bakalım hırs yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar