Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 o değilde zgrw nin açılmı ne. ezelden beri merak etmişimdir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 geveze demisti bi ara, bi topikte. yamulmuyorsam öleydi. hafizama koyim.
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 db gitmeden önce bir topicte tarısılıyorduda söylemem diye inat etmisti sanki? aklıma gelmisken, how do you do that backwards "b"?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 zgrw bana msnden söylemişti ama kimseye söylemeyeceğime söz verdirtmişti yaklaşık 5 yıl önce. o hatırlamaz heralde bak benim de nerden aklımda kalmışsa artık. harbiden de sölemesin ama çok komik bişey:D ya da ben yanlış hatırlıom ama öleydi ya
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 black-ice söyle ezelden beri merak ederim, mezara rahat girmem o derece
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bLackcha0s banlandıktan sonra geri geldimi
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Gaap said: db gitmeden önce bir topicte tarısılıyorduda söylemem diye inat etmisti sanki? aklıma gelmisken, how do you do that backwards "b"? it's called d
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bende eski Theridone, okuyamiyodum nicki o yüzden degistirdim.
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 www.sadecedahianlamindakideayriyazilir.org
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben neden xtreme_chill gibi bir nick yazmışım hala bilemiyorum. _ nedir lan ? onu da geçtim neden xtreme_chill lan ? koysana adam akıllı birşeyler. neyse.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 benim rumuz yazıldığı gibi okunuyor yani "babakam" dşye okunmuyor.. bir payi buluşmasınbda hatta biri beni "come babakam" diye masaya çağırmıştı kimdi o? KİMDİ O DENSİZ MENDEBUR!!
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 babacuum diye okuyorum hafif laz misali
Öne çıkan mesajlar