Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla new york'un bu sene bi iddaa'sı yok ki niye boşa para harcasınlar hem iverson gibi bir adam takımın içine edebilir değermi disiplini bozmaya Seyirci bile Lebron pankartıyla geliyo maça onlar bile silmişler bu seneyi... İsiah Thomas olsa 3 yıl kontrat basardı hemen :)
Mesaj tarihi:
Pha said:

Doğru diyon zaten takımın çöp amk, Iverson'da oluversin.
çöp takımımı 4 tane eksik adamla oynadığım haftada 5-4 zor yendin lan ahahah
play-off'da görüşelim ;)
Mesaj tarihi:
13.5 sayı 6.0 rebound 5.0 asist ile başladı Lewis,iki maçtır olağanüstü katkılar yapıyor Shard ki iki maçtır zaten en çok atan oyuncu Orlando'da,

Bu kadar aradan sonra formdan hiç düşmemiş olması harika birşey,
Mesaj tarihi:
Ayrıca bu Nets'i çok sevmeye başladım.Onca eksikle,8 kişilik rotasyona rağmen harika oynuyorlar.Tamam 0-13'lük bir seri var orası öyle fakat bu kötü durumlarına rağmen harika oynayıp yeniliyorlar.Takım toplandığında orta sıralara kadar yükseleceğini düşünüyorum çünkü durumu çok iyi olan birçok takımdan daha iyi savunma yapıyorlar ve hücüm hatları da iyi,

Harris bugün benchte başlayacak birde,sakatlığı geçti.Yi'nin gelmesi ve Lee'nin dönüşünden sonra bencilliği bırakıp adam gibi oynamasıyla çok hızlı yükselir Nets.
Mesaj tarihi:
Sophomore sayılıyor Ersan, 2005 draftında seçildi de ilk sene NBDLdeydi, 07-08 ve 08-09 sezonlarını da Barcelona'da geçirdi.
Kim var kim yok pek düşünemedim şimdi ama Rookie-Sophomore maçında görebiliriz bu gidişle bence de.
  • Yeni Oluştur...