dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Hido çooooook kötü bu sene ya, aldı paraya yatıyo hipne, ama yinede play-off bekliyordur gibi bir umut var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Tebrikler Hido! Amaa yukardaki yorumada katılmadan edemiyecem Hido'nun geçen yılki performanstan eser yok. Kobe triple-double yapcaktı 1 asiste. Çok iyi dönüş yaptı. Kobe tam bi maç adamı olmuş. Sayıyı pek önemsemiyor. Buda Lakers'ı şampiyonluğun en büyük adayı yapıyor. Bu adam gelmiş geçmiş en iyi şutörlerden biri. Gidio tak basket tak basket tak basket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Sensin yukardaki yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ahahaha :D Kobe yine son sayıyı 1.2 saniye kala çok zor bir şekilde atıyordu. Çok değil 2 saniye daha olsaydı Kobe çevirirdi yine maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 rekor fisher'da 0,4 saniye :) hala hatırlıyorum o macı izledigim geceyi, zaten nasıl unutacaksın ki. duncan'ın basketinden sonra taklalar atıyodum ki fisher kalp krizi gecirmeme sebep oldu nerdeyse. bu arada rekor dedim de daha kısa surede tipleyerek atanlar vardı muhtemelen. ben macın anlam ve onemini de goz onunde bulundurarak ve de tipleyerek degil gayet alıp attıgını dusunerek en epic hareketlerden biri olarak goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nere hedo son saniye basketi yaw hedodan ? dalmıs 3 kişinin arasına kırmışlar ağzını, faulu net goremedim ben :) maç torontada olmasaymıs calınırmıymıs o faul emin degilim, evet Hedo feci hucum oynuyo bilegi hicde duzgun degil ama, gecen seneden farklı olarak bu sene defansifde oynuyor bayaa gecen sene defansif yanını cok koymuyordu ortaya orlando daha temizdi savunmada burda defansdada yırtınması gerekiyor, playofflara 7-8 degilde 6. olarak girsinler bakalım o zaman hedo ve torontoya :) asıl ersanın pek sesi solugu cıkmıyor, keza memonunda uber/ses getiren bi macını(gerci utahı pek takip etmiyorum) goremedik bir suredir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 wade fena satmıs maçı ikinci yarı 2sayı son hücumdada arkadan atıcam diye top kaybetmiş :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mehmet okur kaç sayı kaydına muvaffak oldu dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 12 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 orlando magic analizi efendim http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/01/magic-analizi-ucluk-askna.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hidayete orda faul var mı pek bilmiyorum ama adam ordan 3lükte boş jarret jack'e çıkardı aslında topu, biçoğunun gözüünden kaçtı tabi karmaşada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hido 26-11, dün gece, ny yi yendiler new york ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet, tesekkurler hido, pozitif enerji gonderdim ben. haberim yoktu ama olsun, passive ability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 BALL! http://watch.tsn.ca/clip260931#clip260931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ahahaha bi de YES SIR! çekiyo sonda, koçum benim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hoparlör yok ya sdfklsdafklahsdflsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 snooob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hedo: BALL! Muhabir: ...? Hedo: ...? Muhabir: The ball in your hands? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ball diyip bekledikten sonra bi de kafa sallıyor hafiften onaylarcasına; beni o bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adam sanırım 4 harfle tarihe geçecek. ball. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 eh işteymiş video yu izlemeden yorumları okumak daha komik gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 you did a lot woman with the ball in your hands withit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 BALL... you know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ntvsporda LAL-PHI maçı var şu an naklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar