Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kahramanimizin bi gun canina tak eder ve kevlardan body armor yapar. sokaga cikip herkesi oldurmeye baslar.. yonetmen uwe boll'un (durun, okumayi birakmayin hemen) ilk "iyi"ye benzeyen filmi. normalde filmleri default 1/10 olan bi yonetmenin ilk 6/10 filmi, iste boyle tarihi bir an. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1337057/ trailer: http://www.youtube.com/watch?v=VSRSoncoV4k /watch?v=VSRSoncoV4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hayret oyun teması işlememiş adam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Laorx said: hayret oyun teması işlememiş adam >:D GTA'daki rampage bonus sub mission'larını aklınca film yapmış adam orjinal birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne aslan parçaları battı global krizde, ne girişimciler, ne zeka küpleri yok oldu gitti. bi bu adam yok olmadı arkadaş. ne pis adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 10$'lık bütçeyle çekiyor filmleri çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 mani said: ne aslan parçaları battı global krizde, ne girişimciler, ne zeka küpleri yok oldu gitti. bi bu adam yok olmadı arkadaş. ne pis adammış. Harbi ya ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi aramaya inandım da buldum BEYLER ADAM SONUNDA YAPMIŞ. izlemeden küsmeyin derim, abi hakikaten 7 verilir ya. sonuna kadar izlerseniz çatır çatır konusu var, twisti var ya :) beğendim, vallahi billahi beğendim. yer yer aşırı kamera sallamalar, bazen bayan kurgu - edit olsa da sonuna kadar izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 REMPEEEEEYC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi boş post atmayın izleyin gelin bi, alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 harbiden oyle. millet festivalde begenince sasirmistim ama hakikaten boyle uwe boll filmi. adam ara sira kendini belli etsede guzel film yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar