radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahahah bugün mü bilmiyorum dedi adam ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 protesto edebilirsinde arkadaş onu bile adam gibi yapamıyorsunuz. orada bulunan esnafın dükkanın camlarını, yoldan geçen vatandaşın arabasının camını niye kırıyorsun? nasıl bir mantıktır bu? yarın da gümüşsuynuda dersim hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Olayları çıkaranların allah belasını versin başka bişey demiyorum.Hayvanoğlu hayvanlar banka içinde insan var ateşe vermeye kalkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eşşoleşşekler sırf zarar ziyan. ulan toplanın gidebildiğiniz kadar gidin toplantı salonuna avazınız çıktığı kadar bağırın. hayvan herifler milletin dükkanını evini niye taşlıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Aaa olur mu,komunistler saldırınca şanlı direniş,devrimci şiddet;sağcılar saldırınca faşizm oluyor.Lütfen yoldaşlarımıza psikopat demeyelim,yoksa sizi 'cezalandırmak' zorunda kalırım.Devrimci selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 O amelelikleri yapanların imf'yi protesto etme ile uzaktan yakından alakası yok , afedersiniz it kopuk , okadar. Orada vatandaşın malına zarar veren adama it kopuktan başka birşey diyemeyeceğim. Kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bugün taksimdeydim de tüm bankaların + adidas ın camları pert. artı olarak ziraat tamamen yerle bir olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bugün öğleden sonra gittim istiklalde her bankanın camı taşlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 onu dedim ben de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ilk sayfadan daldım konuya ben. solcuların nedense 1960lardan kalma eğer olayı insanları ikna ederek çözemiyorsak şiddetle rahatsız ederek çözelim gibi uygulamaları olan alt kolları var onlar nasıl solcu ben anlamıyorum. uzun vadeli çözüm gibi bir konsepte son derece uzaklar 20 hamle hesaplayan satranç oyuncusundan ziyade hep 1-2 hamle sonrasına oynayan satranç oyuncuları gibiler. sonra da ama orda adam gibi dursaydık bişey olmazdı kimse dinlemezdi bizi diyorlar e tabi ki bir günde çözülecek şeyler mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 11-12 arasi kabataşdan finüküler (kısaca fin diye bahsedeceğim artık) ile taksime geldim. Ama kabataşdan fin e binerken bekleme yeri bir kıyamet rüzgar esiyor ilk defa böyle birşey ile karşılaşdım bildiğin tünelden deli bir hava akımı geliyor yeraltında, herhalade havalandırıyorlar dedim tüneli. Neyse taksime gelince ordan yine şişliye gitmek içim metroya yöneldim ama birden burnum ve genzim hafifden yanmaya başladı gayri ihtiyari ne oldu biri gaz mı saldı içeri derken, yanımda güvenlikçiler konuşuyorlardı metro girişinden aşağı gaz bombası girmiş heryer dumanaltı olmuş, püfür püfür esen rüzgarda ondanmış acil havalandırma olsa gerek. Yeraltında bile huzur yok :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Öğleden sonra Boğazkesen yokuşundan (Eminönü) yukarı çıkıyorum. Bir grup duyarlı (!?) vatandaş göstericileri tahta ve demir sopalarla dövüp kovaladı. Oturdum orda bir çay ocağına, çayımı söyledim. 3-4 dakikaya polis indi yokuştan. Yakaladığı 2-3 göstericiyi birde onlar dövdü. Çayımın parasını ödedim, kalktım yoluma devam ettim. Ve sonrasında bu olayın bana gayet normal ve sıradan gözüktüğünü fark etmem de gene bir 3-4 dakikamı aldı. Nasıl bütün bunları kanıksamışım, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 etrafın taşlandığını söylemişler zaten bi de garip bi koku vardı etraft gaz bombası ve biber gazından dolayı diye tahmin ettim saat 5 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Boyle protestolar iyi de, yapan insanlar gerizekali. Ulan yazik cevredeki insanlardan, is yerlerinden ne istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 protestoyu yapan herkes öyle değil. aralarına karışıyor o denyolar. polisin müdahelesini bekliyorlar. protesto başlarında polis karışmayana kadar kimse gidip taş fln atmıyor atsa abes olur zaten. polis durdurmaya kalkınca da hemen ortaya cıkıp olayları başlatıyorlar. adam gibi protesto yapmayı da öğrenemedik, ülke olarak sesimizi çıkartma hakkımız da yok. iki ucu boklu değnek. bu arada internethaber sitesi de hurriyet vari adımlarla hızla ilerliyor. habere bakın allah aşkına Eylemci Kızlar Sırılsıklam Habere tıkladığınızda da tabiki en altta fotolara link var. Beyaz t-shirtlü kız fotosu arıyoruz beklemede kalın diye yazmamışlar lakin. Ona da şükür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bak şerefsizin evladına bak imf yi protesto ediyor di mi bu, şerefsizin çocuğu imf protestosu di mi bu, beyinsiz dangalak bak nasıl bi hırsla vuruyor şerefsiz, bulup beline boynuna vurucaksın bunların, sonra faşist olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 selam, ben faşistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 DynamicK said: Eylemci Kızlar Sırılsıklam AHAHAHAHAH DEVRİMCİ KIZ BEYAZ TİŞÖRT GİYMEZ !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Polis şiddeti lazım böylelerine . Adam dükkan camını indirirken polisin ateşli silahlar kullanmaması yanlış olmuş sıkıcan koluna bacağına anlıycak ne bok yediini . Eylem protesto öylemi yapılır, bu zarar vermekten başka bişey değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ve bu heriflerin bir çoğu cezasız kalıyorlar. Suratlarını vs. kapatıyorlar galaktörler. Oralarda oturuyor olsam , direk kıçına başına plastik bilyeli havalı tabanca ile nişan alıp ateş ederdim. Ya da en temizi , içi pislik dolu(ishallisinden) torbayı kafalarına atardım. En güzeli o olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Adam IMF protesto ediyor güya, maaşlı polise saldırıyor, dükkanlara arabalara zarar verip cam çerçeve indiriyor. IMF protestosu molotof kokteyli, ile nasıl oluyor oda ayrı mesele. Tabii o protestocuların çoğunun PKK sempatisi olan kesimden olduğunu da belirtmek gerek. Vereceksin polise izni, en ufak bir zararda gerekirse gerçek mermi kullanabilecek(sadece yaralama amaçlı). Sonra hepsini Tutuklayıp devlet malına zarardan 1000liradan başlayan para cezası ve 3 aylığına kodese atacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 said: Vereceksin polise izni, en ufak bir zararda gerekirse gerçek mermi kullanabilecek(sadece yaralama amaçlı). böle bir dunya yok ama, polise istediği an silah kullanmanın yolunu acarsan katlıam cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 En azından Acı veren plastik mermi kullandıracaksın. Gerçi bizim poliste protestocu filan tanımadan herkese sıkabilir, o yüzden sadece özel eğitimli sniper kullanacaksın, hayvanlarda kullandıkları hafif doz bayıltıcı içeren iğne tarzı mermileri kullandırtacaksın. Toplamak kolay olur, elebaşları vs yakalarsın kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 da işte plastik mermi falanda cok riskli şeyler aslında. gözüne gelir mazallah! ki gelir yanı geldimide cok ciddi hasara sebep olur. Göze gelmesinede gerek yok. Bakma bizim polis öküzün önde gideni, gazbombalarını insanların üstüne sıkıyo, ters bi yerine gelse oda sakat bırakacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar