Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim'de IMF protestosu

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

ilk sayfadan daldım konuya ben. solcuların nedense 1960lardan kalma eğer olayı insanları ikna ederek çözemiyorsak şiddetle rahatsız ederek çözelim gibi uygulamaları olan alt kolları var onlar nasıl solcu ben anlamıyorum. uzun vadeli çözüm gibi bir konsepte son derece uzaklar 20 hamle hesaplayan satranç oyuncusundan ziyade hep 1-2 hamle sonrasına oynayan satranç oyuncuları gibiler. sonra da ama orda adam gibi dursaydık bişey olmazdı kimse dinlemezdi bizi diyorlar e tabi ki bir günde çözülecek şeyler mi bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

11-12 arasi kabataşdan finüküler (kısaca fin diye bahsedeceğim artık) ile taksime geldim. Ama kabataşdan fin e binerken bekleme yeri bir kıyamet rüzgar esiyor ilk defa böyle birşey ile karşılaşdım bildiğin tünelden deli bir hava akımı geliyor yeraltında, herhalade havalandırıyorlar dedim tüneli.

Neyse taksime gelince ordan yine şişliye gitmek içim metroya yöneldim ama birden burnum ve genzim hafifden yanmaya başladı gayri ihtiyari ne oldu biri gaz mı saldı içeri derken, yanımda güvenlikçiler konuşuyorlardı metro girişinden aşağı gaz bombası girmiş heryer dumanaltı olmuş, püfür püfür esen rüzgarda ondanmış acil havalandırma olsa gerek.

Yeraltında bile huzur yok :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğleden sonra Boğazkesen yokuşundan (Eminönü) yukarı çıkıyorum.

Bir grup duyarlı (!?) vatandaş göstericileri tahta ve demir sopalarla dövüp kovaladı.

Oturdum orda bir çay ocağına, çayımı söyledim.

3-4 dakikaya polis indi yokuştan. Yakaladığı 2-3 göstericiyi birde onlar dövdü.

Çayımın parasını ödedim, kalktım yoluma devam ettim.

Ve sonrasında bu olayın bana gayet normal ve sıradan gözüktüğünü fark etmem de gene bir 3-4 dakikamı aldı. Nasıl bütün bunları kanıksamışım, anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
protestoyu yapan herkes öyle değil. aralarına karışıyor o denyolar. polisin müdahelesini bekliyorlar.

protesto başlarında polis karışmayana kadar kimse gidip taş fln atmıyor atsa abes olur zaten. polis durdurmaya kalkınca da hemen ortaya cıkıp olayları başlatıyorlar.

adam gibi protesto yapmayı da öğrenemedik, ülke olarak sesimizi çıkartma hakkımız da yok. iki ucu boklu değnek.

bu arada internethaber sitesi de hurriyet vari adımlarla hızla ilerliyor.
habere bakın allah aşkına

Eylemci Kızlar Sırılsıklam

Habere tıkladığınızda da tabiki en altta fotolara link var. Beyaz t-shirtlü kız fotosu arıyoruz beklemede kalın diye yazmamışlar lakin. Ona da şükür!
Sosyal ağlarda paylaş

Ve bu heriflerin bir çoğu cezasız kalıyorlar. Suratlarını vs. kapatıyorlar galaktörler. Oralarda oturuyor olsam , direk kıçına başına plastik bilyeli havalı tabanca ile nişan alıp ateş ederdim.

Ya da en temizi , içi pislik dolu(ishallisinden) torbayı kafalarına atardım. En güzeli o olurdu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam IMF protesto ediyor güya, maaşlı polise saldırıyor, dükkanlara arabalara zarar verip cam çerçeve indiriyor.

IMF protestosu molotof kokteyli, ile nasıl oluyor oda ayrı mesele.

Tabii o protestocuların çoğunun PKK sempatisi olan kesimden olduğunu da belirtmek gerek. Vereceksin polise izni, en ufak bir zararda gerekirse gerçek mermi kullanabilecek(sadece yaralama amaçlı). Sonra hepsini Tutuklayıp devlet malına zarardan 1000liradan başlayan para cezası ve 3 aylığına kodese atacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

En azından Acı veren plastik mermi kullandıracaksın. Gerçi bizim poliste protestocu filan tanımadan herkese sıkabilir, o yüzden sadece özel eğitimli sniper kullanacaksın, hayvanlarda kullandıkları hafif doz bayıltıcı içeren iğne tarzı mermileri kullandırtacaksın. Toplamak kolay olur, elebaşları vs yakalarsın kolayca.
Sosyal ağlarda paylaş

da işte plastik mermi falanda cok riskli şeyler aslında.

gözüne gelir mazallah! ki gelir yanı geldimide cok ciddi hasara sebep olur. Göze gelmesinede gerek yok. Bakma bizim polis öküzün önde gideni, gazbombalarını insanların üstüne sıkıyo, ters bi yerine gelse oda sakat bırakacak zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...