Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrencilik en güzel meslekmiş yahu

Wispy

Öne çıkan mesajlar

öğrenciliğin allah belasını versin nedir lan bu diploma işlemleri falanlar filanlar. ulan ne zaman biz adam akıllı işe girişçez de adam akıllı maaşlar alıp ev, aile olaylarına başlıcaz ? ulan felaket isysan ediyorum bugün. okul sistemine de, açık öğretimine de OF ulan OF. ben daha askere gidicem, gelcem yaş olcak 25 sonra bunun işi var, işler yoluna gircek sonra maaşı arttırma olayları var. ulan var ya a dan z ye alayına girişçem elime bi makinalı alıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Xtreme_Chill said:

öğrenciliğin allah belasını versin nedir lan bu diploma işlemleri falanlar filanlar. ulan ne zaman biz adam akıllı işe girişçez de adam akıllı maaşlar alıp ev, aile olaylarına başlıcaz ? ulan felaket isysan ediyorum bugün. okul sistemine de, açık öğretimine de OF ulan OF. ben daha askere gidicem, gelcem yaş olcak 25 sonra bunun işi var, işler yoluna gircek sonra maaşı arttırma olayları var. ulan var ya a dan z ye alayına girişçem elime bi makinalı alıp.

relax dude.
Sosyal ağlarda paylaş

Eşşek gibi çalışmadan ne yapılmış zaten ? Her işin kendine göre zorluğu var tabii. Bir de yeni kuruyorsan kafadan 4-5 yılı gözden çıkart çünkü anca rayına oturur ama sonunda sen kazanırsın bunu demek istiyorum. İşçi olarak devam edersek yine edilir de kendi işini kurduğun zaman rakamlar gayet değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...