Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 e sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu adamı cok seviyorum tam bir uzman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Gülüşü güven veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 her güven verene vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 benim çalışma saatlerim negüzel yahu öğlen 2 akşam 11 sevindim vallahi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 adamınbiri said: benim çalışma saatlerim negüzel yahu öğlen 2 akşam 11 sevindim vallahi:D garsonluk mu yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yok bi işletmede yönetici asistanlığı yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hammal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 öğrenciliğin allah belasını versin nedir lan bu diploma işlemleri falanlar filanlar. ulan ne zaman biz adam akıllı işe girişçez de adam akıllı maaşlar alıp ev, aile olaylarına başlıcaz ? ulan felaket isysan ediyorum bugün. okul sistemine de, açık öğretimine de OF ulan OF. ben daha askere gidicem, gelcem yaş olcak 25 sonra bunun işi var, işler yoluna gircek sonra maaşı arttırma olayları var. ulan var ya a dan z ye alayına girişçem elime bi makinalı alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hayali ihracatçı olcan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Xtreme_Chill said: öğrenciliğin allah belasını versin nedir lan bu diploma işlemleri falanlar filanlar. ulan ne zaman biz adam akıllı işe girişçez de adam akıllı maaşlar alıp ev, aile olaylarına başlıcaz ? ulan felaket isysan ediyorum bugün. okul sistemine de, açık öğretimine de OF ulan OF. ben daha askere gidicem, gelcem yaş olcak 25 sonra bunun işi var, işler yoluna gircek sonra maaşı arttırma olayları var. ulan var ya a dan z ye alayına girişçem elime bi makinalı alıp. relax dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 evet diploma alırken adamın anasından emdiği sütü burnundan getiriyolarmış. hele de özel okullarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu devirde helal kazanmıycan paranı emrah gibi helal ekmek al bundan ye dersen olmaz emrahın kardeşi gibi gidip kasaba elleticen manava vericen bakkalcıyı öpecenki öyle kazanıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 abi bu devir de kendi işini kurcaksın. işçi olarak takılırsan anca çok çok iyi bir şirketteysen bi tarafı kurtarırsın gibi geliyor. yani 1,5 gibi rakamlarla ev geçinmez diye düşünüyorum. şimdi 300m. ile bir ay ev geçindirenler var ama yok yani abi gece kondu hayatı da çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kendi işini de kuruyorsan ilk dönem eşşek gibi çalışman lazım. Tabi o işi kuracak sermaye kısmı var bir de. Sistemi oturtursan iyi, batarsan sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Eşşek gibi çalışmadan ne yapılmış zaten ? Her işin kendine göre zorluğu var tabii. Bir de yeni kuruyorsan kafadan 4-5 yılı gözden çıkart çünkü anca rayına oturur ama sonunda sen kazanırsın bunu demek istiyorum. İşçi olarak devam edersek yine edilir de kendi işini kurduğun zaman rakamlar gayet değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bi de mümkünse ortaklı iş yapmıcan. Hele çok ortaklı, hiç yapmıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar