Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fifa 10] Paticik Super Lig & Ps3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi fifada lige girerken zaten takım seçerek giriyosun, sistem zaten izin vermiyo değiştirmene.

onun dışında fifa 09da 5 kişi öyle böyle bi lig yaptık ama hiç bi tadı da olmadı bence, sadece maçlar daha ciddi olduğu için eğlenceli geçti ama bi lig mücadele olmadı bence. bunun nedeni de karambol bi şekilde herkesin birbiriyle oynaması. halbuki belli bi zaman dilimi içinde belli maçlar olsa çok daha heyecanlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ne zaman kimle oynadıgın ne fark eder.illaki herkesle oynicaksın ve 2 maç yapıcaksın.ona görede ligde puan alıcaksın

adam online olmadıktan sora düzenli fikstür yapsan nolur yapmasan nolur.şimdi bana gelip şu gün şu saatte maçın var desen sanki ben o gün garanti maçımı yapabilcem.herkesin işi gücü okulu var.herkes musait olunca girer bakar oynar maçını
Sosyal ağlarda paylaş

eet abi demek istediğim belli bi süreye yayılırsa işin heyecanı olur, bi başı sonu olur. ille belli saatlerde yapmak zorunda diiliz, maçı olan konuşur ayarlar eğer o hafta giremiyosa daha sonra telafi eder falan filan.
hafta derken, öncedne de dediğim gibi zaman aralığını örnek olarak verioyrum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok mk kafayı yicem. 2 haftadır elimde para var fifa10 alamıyorum. aradılar elimizde kalmadı unutmuşuz sizin kargoyu yarın yollicaz diye. parayı geri yatırttım. yarın yapacak kargoyu pazartesi elimde olacak yine. kafam girsin böle işe.

geri aldım parayı gelmiyor oyun falan. deliricem ha
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

yok mk kafayı yicem. 2 haftadır elimde para var fifa10 alamıyorum. aradılar elimizde kalmadı unutmuşuz sizin kargoyu yarın yollicaz diye. parayı geri yatırttım. yarın yapacak kargoyu pazartesi elimde olacak yine. kafam girsin böle işe.

geri aldım parayı gelmiyor oyun falan. deliricem ha

asdasd adam 2 haftadır para yatırıp geri çekiyor nerdeyse hergün
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...