Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 atari oyunu gibi değil yahu fifa ne kadar iyi oynarsan oyna alısık olmadıgın takım ile oynayamazsın.zevk alamazsın.ben barcelona manu falan gibi takımlarla oynarken gol atamıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yok yani sabit sen susun diye belirlemeyelim. Değiştirmek isteyen değiştirsin arada, isimlere yazalım puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bu lig yalan olur gibi :) ayrı bi lig kurucam grup usülü bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Öyle olacak gibi ya birinin el atması lazım organizasyona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 lige hangi takımla girersen degiştiremiyosun ? lig başlar abi acele etmeyin.fifa 09 da 5 kişi ile bile öyle böyle lig yaptık tamamlanmasa bile :) vingtor gelicek ben gelicem.az sabır :) onumuz kış.uzun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi fifada lige girerken zaten takım seçerek giriyosun, sistem zaten izin vermiyo değiştirmene. onun dışında fifa 09da 5 kişi öyle böyle bi lig yaptık ama hiç bi tadı da olmadı bence, sadece maçlar daha ciddi olduğu için eğlenceli geçti ama bi lig mücadele olmadı bence. bunun nedeni de karambol bi şekilde herkesin birbiriyle oynaması. halbuki belli bi zaman dilimi içinde belli maçlar olsa çok daha heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bi de buraya 2341234 kişi psn ve takım söyledi de bunların hepsi hala katılmayı düşünüyor mu acaba , millet hee lig varmış isim yazak diyip yalan etmesin sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İnter-Buro_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 [email protected] Ligden önce şu adresi msn'e ekleyip, PATI FC takımında ter dökelim. Özellikle defans oyuncularına ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ne zaman kimle oynadıgın ne fark eder.illaki herkesle oynicaksın ve 2 maç yapıcaksın.ona görede ligde puan alıcaksın adam online olmadıktan sora düzenli fikstür yapsan nolur yapmasan nolur.şimdi bana gelip şu gün şu saatte maçın var desen sanki ben o gün garanti maçımı yapabilcem.herkesin işi gücü okulu var.herkes musait olunca girer bakar oynar maçını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ama en azından herkesin belli bi takımı olsun. haftadan haftayada puan durumunu guncelleyelim en azından. bişiye benzesin lig. ole her maç farklı takımlar falan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 takım değiştirme olmasın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 cuma elimde olacak bu sefer satın aldım dükkandan. yarın kargolayacaklar cuma elimde olur geleyorum. az eskisini oyniym hatırlayayım jgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eet abi demek istediğim belli bi süreye yayılırsa işin heyecanı olur, bi başı sonu olur. ille belli saatlerde yapmak zorunda diiliz, maçı olan konuşur ayarlar eğer o hafta giremiyosa daha sonra telafi eder falan filan. hafta derken, öncedne de dediğim gibi zaman aralığını örnek olarak verioyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok mk kafayı yicem. 2 haftadır elimde para var fifa10 alamıyorum. aradılar elimizde kalmadı unutmuşuz sizin kargoyu yarın yollicaz diye. parayı geri yatırttım. yarın yapacak kargoyu pazartesi elimde olacak yine. kafam girsin böle işe. geri aldım parayı gelmiyor oyun falan. deliricem ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 15 liraya fifa09 buldum oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Vingthor said: yok mk kafayı yicem. 2 haftadır elimde para var fifa10 alamıyorum. aradılar elimizde kalmadı unutmuşuz sizin kargoyu yarın yollicaz diye. parayı geri yatırttım. yarın yapacak kargoyu pazartesi elimde olacak yine. kafam girsin böle işe. geri aldım parayı gelmiyor oyun falan. deliricem ha asdasd adam 2 haftadır para yatırıp geri çekiyor nerdeyse hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yok abi yok. dördüncü kez havale yapılıyor geri bana. 20 milyon havale parası verdim resmen elimde oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 shopto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 havale diyosa gg dir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 başlarım pıleysıteyşınınada oyununuda fifasınada. satıyorum ps3 var mı alan? 80gb ntsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar