Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 masquarede hadi başlat şu ligi 32498032 kişi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ulan fifa 09 oynarken 2 kişi bulamıoduk.şimdi herkes fifa 10 oynuyor :) ve ben ps ümü en az 10 gün sora nete sokabilcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hakkaten geçen sene oynicak adam arıyodum sürekli. sıkılmıştım artık aneloru yenmekten falan. şimdi elimde oyun yok. alabilecek durumumda yok. herkes oynayacak sıkılacak ben alınca yine oynayan adam kalmayacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bnide aldınızmi lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ps3+tv alıcam lan oyun için çok güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 şanlı arkadaşım. tmm sakin ol. bombalamışsın her yeri resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 lige başlamak için biraz daha bekleyin.ving ve ben olmadan başlarsa ayıptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Red said: ulan fifa 09 oynarken 2 kişi bulamıoduk.şimdi herkes fifa 10 oynuyor :) ve ben ps ümü en az 10 gün sora nete sokabilcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 benide ekleyin pls. psn: fabbronzewrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Aiko said: Red said: ulan fifa 09 oynarken 2 kişi bulamıoduk.şimdi herkes fifa 10 oynuyor :) ve ben ps ümü en az 10 gün sora nete sokabilcem :) 3 yazmayı unutmusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu akşam ligi başlatıyoruz o zaman. Takımlar vs belirlensin, şu an iş yerindeyim. Akşam eve gidince ayarlayıp yarın maçlara başlayalım. Baya bir kişi olduk, mecburen kura yoluna gidicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ben inter'i istiyorum, kura nasıl yapılacak simdi, aynı takımı bir kaç kişi isterse onlar arasında mı kura olacak, yoksa direk tüm takımlar mı kuradan belli olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bugün alabilirsem oyunu geliyorum bnede psn: custodeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 of ya ptt yapıcağın işe senin. 2 gun once dağıtıcıya vermişler oyunu ama hala daha elime geçemedi bi turlu. anlamıormki ne kadar zor olabilir yani. pazar gunu ztn çalışmıolar. bende hafta içleri evde değilim. of ya deli olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Kimse manchester city i istemedigine gore kendisini tapulu malım yapmıs bulunuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tüm takımlar kura ile belli olur. kura çekme programları var nette takımlar belirlenir sonra yapar kurayı masqurarede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 çok ayıp masq.güçlü rakiplerden kurtulmak için ligi erken başlatıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 kuralar ne zamn cekiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu hafta içinde gelebilir bana oyun. onuda geçtim kura olayda swap olsun bari lan. mesela ben çelsi istiyorum anelor bayern istiyor. tam tersi geldi. swap edebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yanliz ben ciddi anlamda bayernciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 EA serverları da kapandı sanırım şu an, deneme maçı yapardık bir kaç tane patilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bende çelsiden sonra oynadığım ikinci takımdır bayern. bana barça verilse hiç oynayamam mesela. ama bayernle çok iyi oynuyodum. kura olayı biraz adaletsiz olacak gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 oynamak isteyen warsa psn ck350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kura ile dağıtılacak takımlar çok adaletsiz olur. Zaten herkese yetecek kadar 5 yıldızlı takım yok. 4.5 olduğundan bile emin deilim. Bence takım seçimi serbest bırakılabilir. Varsın herkes real madrid olsun CR9 ile koşsun bütün sahayı :P en azından adaletli olur. 4 yıldızlı takımla 5 yıldızlıya karşı oynayıp kazanmak için 5in biraz kazma olması gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 valla ole 5 tane r.madridin karşılaşıcağı turnuvadan hiçbi hayır gelmez. herkes farklı takım olsun ama bence draft yapalım. kimin takımını once seçiceğini belirleyelim. isteyen kalan takımlardan kendine en uygununu seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar