Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fifa 10] Paticik Super Lig & Ps3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan fifa 09 oynarken 2 kişi bulamıoduk.şimdi herkes fifa 10 oynuyor :)

ve ben ps ümü en az 10 gün sora nete sokabilcem :)
Mesaj tarihi:
hakkaten geçen sene oynicak adam arıyodum sürekli. sıkılmıştım artık aneloru yenmekten falan. şimdi elimde oyun yok. alabilecek durumumda yok. herkes oynayacak sıkılacak ben alınca yine oynayan adam kalmayacak ya
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Red said:

ulan fifa 09 oynarken 2 kişi bulamıoduk.şimdi herkes fifa 10 oynuyor :)

ve ben ps ümü en az 10 gün sora nete sokabilcem :)

3 yazmayı unutmusum :)
Mesaj tarihi:
Bu akşam ligi başlatıyoruz o zaman.

Takımlar vs belirlensin, şu an iş yerindeyim. Akşam eve gidince ayarlayıp yarın maçlara başlayalım.

Baya bir kişi olduk, mecburen kura yoluna gidicez.
Mesaj tarihi:
Ben inter'i istiyorum, kura nasıl yapılacak simdi, aynı takımı bir kaç kişi isterse onlar arasında mı kura olacak, yoksa direk tüm takımlar mı kuradan belli olacak?
Mesaj tarihi:
of ya ptt yapıcağın işe senin. 2 gun once dağıtıcıya vermişler oyunu ama hala daha elime geçemedi bi turlu. anlamıormki ne kadar zor olabilir yani. pazar gunu ztn çalışmıolar. bende hafta içleri evde değilim. of ya deli olcam.
Mesaj tarihi:
kura ile dağıtılacak takımlar çok adaletsiz olur. Zaten herkese yetecek kadar 5 yıldızlı takım yok. 4.5 olduğundan bile emin deilim.

Bence takım seçimi serbest bırakılabilir.

Varsın herkes real madrid olsun CR9 ile koşsun bütün sahayı :P en azından adaletli olur. 4 yıldızlı takımla 5 yıldızlıya karşı oynayıp kazanmak için 5in biraz kazma olması gerekiyor :)
Mesaj tarihi:
valla ole 5 tane r.madridin karşılaşıcağı turnuvadan hiçbi hayır gelmez. herkes farklı takım olsun ama bence draft yapalım. kimin takımını once seçiceğini belirleyelim. isteyen kalan takımlardan kendine en uygununu seçsin.
  • Yeni Oluştur...