Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Yeni oyunumuzu yavaş yavaş herkes ediniyor, ufaktan da bir lig başlatalım diyorum. Katılımcı sayısına göre herkes birbiri ile 3-4-5 maç oynar, lig usulu puan tablosu çıkarırız. Oyunu edinenler psn ve takımlarını yazıversin; Barcelona - Masq uhalnight - psn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 öyle olmaz kura çekeriz kime hangi takım çıkarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahaha hemen Barçayı kapayım hesabı topic falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 :( Real Madrid yazardım bişi kapacak olsam dsaf. Zaten oynayanımız 4-5 anca olacak. Barca olmasa Manu olacak, Manu olmasa Pool olacak, Pool olmasa Madrid olacak vs. Her halukarda testisli takım. =p Ama sizi mi kıracaz, çekeriz kura. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kura usulu olsun. cuma gününe kadar kayıt alalım ilk mesajı editleyip yaz katılacakları ondan sonra takımları seçer başlarız lige. yaz beni mesela aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Güncelleme olayı iptal 1 saat sonra yav. Herkes toplansın sonra kuraları, fikstürleri ayarlarız. Benim bildiğim; Masq Aiko Wispy Red Anelor var Fifa 10 alan & alacak. 1-2 kişi daha çıksa iyi olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben sadece cuma ve haftasonları oynayabilirm. eğer uyarsa yazın benide. gerçi daha oyunum gelmedi royal mail saolsun ama yoldadır heralde :D psn: Rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 farketmez gün ya. yazdık seni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 benim kuzen var oynar oda psn.si hatorikenji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 psn: Rabec iyi oynadığım söylenemez gerçi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ck350 pes-fifa transition sendromu yasiyorum bu aralar yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 şu little big planeti ne zaman satarsam o zaman elime geçer oyun. dominasyonlara başlarım. ayrıca kura mura anlamam net çelsiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ne güzel lan, bilgisayardan da gelebilsek keşke. ps3 yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Wireless sorununu çözmem lazım. Biraz da hastayım bu aralar. Geç de olsa katılmayı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben juventusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kura çekicez ben anlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi kura çekipte real barça falan gelse banko yenilirim.alısık olmadıgım takımlar.ztn bakma şimdi burda millet takım tribine girioda online 2 kişi zor ublursun fifa oynicak.daha fifa 09 ligini bitirmedik :) önceki ligde ving çelsiydi ben juve mesela.bundad aynı devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben aslında lampardım. nijeryada mahalle takımında oynasa o takımla oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben hem juveyle hem celsiyle oynicam baska takim alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bilmiyonuz bari takimlari mundar etmeyin millet futbol gorsun sizde birer sandalye cekin 1-2 numara ogrenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ayrica bu topici benim acmam lazimdi en iyi benim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kişi sayısı fazla gibi. Kura beyler. Yapacak bişi yok. :) Ayrıca geçen sene 4 maçta namağlup gidiyordum. EN İYİ BENİM EN ÇOK BENİ ALKIŞLAYACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben ps3'üm olmadığı için olamıyacağım turnuvada. Ama kurayla çıkarsa takımlar çok adaletsiz olur. Yani herkesin sevdiği bi oyun sistemi var mesela biri ortadan atak yapmayı seviyodur Barca tarzı takımlarla daha iyi oynar. Benim gibiler kanat hücumları seviyordur tutar ne olursa olsun ManU-Pool falan alır.Hatta gider city alır.Başka biri kontra oynuyodur Bayern almak ister vs vs. Herkes almak istediği takımları yazsın bence kimsenin talip olmadığı takımlar tartışmasız verilsin isteyene kalanlar içinde istedikleri takımla ilgili kura çekilsin. Tabi bu dışardan bi görüş siz bilirsiniz yine.Ama Kasımpaşaspor olmak isteyene hayır sen Real Madrid oynican dayatması garip olur biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 juveyim yoksa girmem turnuvaya ögreniceklerinizden ve görüceklerinizden mahrum kalırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Beni de ekleyin psn: hivpluz takim GS oynicam, fantastik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar