Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fifa 10] Paticik Super Lig & Ps3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni oyunumuzu yavaş yavaş herkes ediniyor, ufaktan da bir lig başlatalım diyorum.

Katılımcı sayısına göre herkes birbiri ile 3-4-5 maç oynar, lig usulu puan tablosu çıkarırız.

Oyunu edinenler psn ve takımlarını yazıversin;

Barcelona - Masq

uhalnight - psn
Mesaj tarihi:
:(

Real Madrid yazardım bişi kapacak olsam dsaf. Zaten oynayanımız 4-5 anca olacak. Barca olmasa Manu olacak, Manu olmasa Pool olacak, Pool olmasa Madrid olacak vs. Her halukarda testisli takım. =p

Ama sizi mi kıracaz, çekeriz kura. B)-
Mesaj tarihi:
kura usulu olsun. cuma gününe kadar kayıt alalım ilk mesajı editleyip yaz katılacakları ondan sonra takımları seçer başlarız lige. yaz beni mesela aiko1905
Mesaj tarihi:
Güncelleme olayı iptal 1 saat sonra yav.

Herkes toplansın sonra kuraları, fikstürleri ayarlarız. Benim bildiğim;

Masq
Aiko
Wispy
Red
Anelor

var Fifa 10 alan & alacak. 1-2 kişi daha çıksa iyi olur. :)
Mesaj tarihi:
abi kura çekipte real barça falan gelse banko yenilirim.alısık olmadıgım takımlar.ztn bakma şimdi burda millet takım tribine girioda online 2 kişi zor ublursun fifa oynicak.daha fifa 09 ligini bitirmedik :)

önceki ligde ving çelsiydi ben juve mesela.bundad aynı devam :)
Mesaj tarihi:
Ben ps3'üm olmadığı için olamıyacağım turnuvada. Ama kurayla çıkarsa takımlar çok adaletsiz olur. Yani herkesin sevdiği bi oyun sistemi var mesela biri ortadan atak yapmayı seviyodur Barca tarzı takımlarla daha iyi oynar. Benim gibiler kanat hücumları seviyordur tutar ne olursa olsun ManU-Pool falan alır.Hatta gider city alır.Başka biri kontra oynuyodur Bayern almak ister vs vs.
Herkes almak istediği takımları yazsın bence kimsenin talip olmadığı takımlar tartışmasız verilsin isteyene kalanlar içinde istedikleri takımla ilgili kura çekilsin.
Tabi bu dışardan bi görüş siz bilirsiniz yine.Ama Kasımpaşaspor olmak isteyene hayır sen Real Madrid oynican dayatması garip olur biraz :D
  • Yeni Oluştur...