Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarıma ne oldu...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

tv seyretmek için salona gelmiştim, bilgisayarımda download vardı. odama geri gittiğimde monitörümün stand by haline geçtiğini gördüm ama kasanın power ışığı yanıyordu hala ama kasadan hiç fan sesi gelmiyordu. Power düğmesine bastım kapattım sonra yeniden açtım bilgisayarı ama güç gitmedi sadece hdd'nin işlem yaptığını gösteren turuncu ışık 1 saliseliğine yandı söndü. Bunu 2-3 kez daha denedim ve aynısı oldu.

Kasamın markası aopen h600a yani power supply'ı oldukça kaliteli. Ama ben yine de sorunun power supply olduğunu düşünüyorum. Bu arada bilgisayardan bi yanık kokusu almadım, normal mekanik kokusu vardı, ama tabi burnum çok iyi diildir =)

sizce sorun ne arkadaşlar...
Sosyal ağlarda paylaş

çok büyük ihtimalle bişeyler yanmış :-) bi de kabloları kontrol et çıkmış olabilirler -ki bu çok zor bi ihtimal anca benim başıma gelir :lol:-
daha fazla aç-kapa yapmanı tavsiye etmem toptan gidebilir hatta 2-3 kez yaptıın için gitmiş de olabilir
Bi de belki download ile bi pushedlık yapılmış olabilir...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

düşündüm de, downloaddan olması çok zor.

intel mi kullanıyorsun?
belki cpu fanı bozulmuştur, cpu da downloadı kaldıramayınca kapanmıştır makine.
ama neden açılmıyor, açılması, ancak zorlu işlemlerde (oyun gibi) kapanması gerekmiyor mu? (bana öyle olmuştu)

bilgisayarın bozulmuşsa, powerla kapatıp tekrar açınca da üstüne tuz biber ekilmişse,
windowsu tekrar kurarsın olur biter.

ancak pc açılmıyor dedin, bence büyük ihtimalle cpu fanı ve psu değiştirdiğinde herşey düzelir.

ancak tabii ki jesuskane abimiz benden iyi bilir..[signature][hline]Paticik'imi seviyorum kampanyası.
Sosyal ağlarda paylaş

zuahha kardeşler hep bilir :D . ben kablo derken normal kabloları kastetmedim kasanın içindekileri dedim . belki fan titreşiminden çıkmıştır . ( benim fan keyfine göre kasada gezio belki seninkide kablo çıkarıodur :) )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Temmuz 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bilgisayar açıkken elektrik kesilirse aynı şey banada oluyor. elektrik kablosunu çıkarıp takınca prizden düzeliyor.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...