Mojito Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Saat 11 gibi olursa bu aksam bende katılırım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 takımın grup msn i bu ; [email protected] ekleyin bunu listenize. oraya gelebilen varsa gelsin.diğerleri psn'e giriş yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben de katılıcam ama daha oyunum bile yok henüz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evet malesef ilk 3 maçımızıda kaybettik. ilk maçta beraberliği yakaladığımız anda dennis'in bağlantısı koptu heralde adam yoklugundan maç iptal oldu.2. maç birbirimizi tanıma maçı oldu :) ezilmeden yenildik. 3. maçta ise, ilk yarısını 3 0 önde bitirdiğimiz maçı 4 3 mağlup olarak tamamladık. bilgisayarın verdiği adamlarla defans yapmak çok zor oluyor overallı 30 olan adamla 9 kişi saldıran takıma defans yapmaya çalışıyorsun + birazda lag vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 İlk maçı alırdık aslında ama gel gör ki 200 maçta kopmayan bağlantı, kardeşimin kabloya takılması sonucu hunharca koptu. Bunun dışında bunlar zaten tanıma-alışma maçları, takımın pasları güzel, forvetimiz çok iyi ancak defansif olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Birde oyuna biraz fazla kaptırıyoruz kendimizi, hepimiz topun peşinde koşuyoruz aynı alanda. ben mesela son maç oyun kurucu mevkiine geçtim ama adam olmuyo hep defansa yardımcı oldum. any seçen arkadaş ise maç boyunca 4 5 hata yapmak zorunda nerdeyse! verilen adamlar sabriden beter. o diilde son maçta hatorikenjinin o golune yazık oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben zevk aldım. oynadıkça daha iyi olacağına eminim. aiko'nun dediği gibi any oynayan kişinin işi çok zor. bence defans da en azından 1 kişi sabit oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Defansif orta saha kasıyorum bakalım, bu aksam ve haftasonu birkaç maç daha yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ciddi oynandıgı zaman güzel olabilcek bir olay.ama daha harbi bi maç görmedim genelde 0-0-10 taktiği ile oynuo insanlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bir de 2 gündür maç takılıyor ya, öyle donup kalıyor millet, size de oldu mu? Head to headler de değil de virtual pro ile online oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yer varsa benide alın takıma. psn: rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mokoko eve gelince eklicem seni. Ayrıca bu akşam maç yapmayı düşünüyoruz ilk galibiyetimizi almak istiyoruz, duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kaçta olucak maç. ben kesin gelirim yer olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 9 10 dan sabahlara kadar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Bugün galibiyet almaya başlayalım artık :) Bol bol yer var, katılmak isteyen arkadaşlar msn listelerine [email protected] adresini ekleyebilirler, oradan iletişime geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bana bi inv falan atın ya takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 haydi gençler hani maç yapıoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bugun toplanicazmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 küme düşmemeye oynuyoz antalya gibi şu anda. vakit lazım bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 maddi imkansızlıklardan dolayı istenilen seviyeye gelemiyoruz :) patiden babayiğit adamların çıkmasını bekliyoruz,pati yönetiminin bu konuya el atmasını istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Abi kastım bayağa fena pas çıkarıyorumda inv atan yok psn:custodeme inv atın söyleyin ne zaman oynarız bi raid akşamları oynıyamam 7-11 arası o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o kadar kastında karakterini niye siliyosun peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/c74/fe7/e17/87b/417/44b/7e1/434/e69/318/27_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yeter abi çekin şu adamın suratını harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 evet karakter silinmiş tekrar yaptık fdgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar