Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

evet malesef ilk 3 maçımızıda kaybettik. ilk maçta beraberliği yakaladığımız anda dennis'in bağlantısı koptu heralde adam yoklugundan maç iptal oldu.2. maç birbirimizi tanıma maçı oldu :) ezilmeden yenildik. 3. maçta ise, ilk yarısını 3 0 önde bitirdiğimiz maçı 4 3 mağlup olarak tamamladık.
bilgisayarın verdiği adamlarla defans yapmak çok zor oluyor overallı 30 olan adamla 9 kişi saldıran takıma defans yapmaya çalışıyorsun + birazda lag vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk maçı alırdık aslında ama gel gör ki 200 maçta kopmayan bağlantı, kardeşimin kabloya takılması sonucu hunharca koptu. Bunun dışında bunlar zaten tanıma-alışma maçları, takımın pasları güzel, forvetimiz çok iyi ancak defansif olarak daha iyi olmamız gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde oyuna biraz fazla kaptırıyoruz kendimizi, hepimiz topun peşinde koşuyoruz aynı alanda. ben mesela son maç oyun kurucu mevkiine geçtim ama adam olmuyo hep defansa yardımcı oldum. any seçen arkadaş ise maç boyunca 4 5 hata yapmak zorunda nerdeyse! verilen adamlar sabriden beter. o diilde son maçta hatorikenjinin o golune yazık oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...