Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paticik FC Fifa 10'a sahip olan herkesi takımımıza bekliyoruz psn'nizi yazmanız yeterli takıma girebilmek için yada takımın ea sayfasından kendinizi invite ettirebilirsinz.Toplanmak için genelde msn de açtığımız Paticik FC grubunu kullanıyoruz,oyun esnasında iletişim için ise Skype. EA Sayfası; www.eafootballworld.com istatistikler lütfen sizi yanıltmasın uzun bi alışma evresi geçirdik smiling smiley Msn grup sayfası [email protected] msn'e normal arkadaşınızı eklermiş gibi ekleyin, açılıcaktır zaten hemen grup. Skype için; www.skype.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 psn: uhalnight inv me bro. forvetim. penaltı 1 bi de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 cul_ ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oha nasıl ya, boyle hep beraber mac falan mı yapabiliyorsunuz =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fifa 09 da ben denedimde o community olusmadi bi turlu anelor diye ekle CM AMC RW LW ST CF oynarim tecrubeliyim aglatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bide duran toplarim cok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mojito35 bende katilmak isterim sabri gibiyimdir napicagim hic belli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mac cevirebilmek icin en az 25 kisi olmaniz lazim :P kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hayır tek başına bile oynayabiliyosun yamulmuyorsam anelorla masquaradeye teklif yaptım .teklifler nerde gözüküyor bilmiyorum ama nereden kabul ediliyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.eafootballworld.com/en_GB/clubs/741A0001/13698/overview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 24 kisi falan olmadan sor o takim. maclara paso adam bulabilmek icin en az 2 kati fazla adam olacak takimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de varım psn : dorlinoglu defans ortasaha oynarım göğüs kontrolüm çok iyi değil ama hızlı koşuyorum . bu ne lan ? oynarım işte bi pozisyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 psn: azap20 şu an bi takımdayım ama, bişiyle organize edersek olabilir. çok sanmıyorum ama yapabileceğimizi. organize olmakta zorlanıyoruz biz millet olarak :) hiç bi oyunda görmedim şöle şıp diye bişiler yapıldıını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 psn:sanli_turk bnide ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 benim ekleyebilmem için online olmanız gerekiyor heralde ama siz kendiniz verdiğim linkten yada oyundan kendinizi invite edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bn sizi ekledim kabul edin bide o invite siz yollayabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yolladım herkese invite player hud'tan görebilirsiniz invite i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bana yeniden invite atarmsnz size zahmet:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 yollama abi yaptim prdn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 dün baktım 2 kişi vardı. şimdi benle birlikte 3 oldu sanırım. psn: fabbronzewrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bana invite gelmemiş request yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dennis said: Bana invite gelmemiş request yolladım sen bidaha yolla ya galiba reddettim senin teklifini yabancı sanıp :) this player is a club member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 klübümüz 8 kişi oldu. maç yapabilecek duruma geldik diyebilirim. daha önce buraya girmek için ayrıldığım klüpte adamlar 7 kişi ile oynuyorlardı. bence organizasyonu yapıp oyun çevirebiliriz. herkes preferred position da yazarsa bir liste oluşturabiliriz. 3 adet pozisyon belirtelim şu listeden. ona göre bi formasyon da belirleriz. RWB RB CB LB LWB CDM RW RM CM LM LW CAM CF ST bendeniz iyi pas yaparım savunmada fena olmaz. CM CDM CB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 CM RM LM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 pozisyon - psn ilk post toplanıp bi liste oluşturabilirsek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar