noma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dreagloth said: HEALTH : Ne olduğu belli BLOCK : Ne olduğu belli. CRIT RATE : Belli ne olduğu. Bunlar neyyyyyyyy
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bu yaştan sonra sana ingilizce mi öğreteyim rencir.
noma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bunları hazırlayacagına oyuna gir de iki level al
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu türk milletine iyilik yapmayacaaan...
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Blunting Severe Blow kullanmaya basladim, Templar arkadaslar bilir. 200 evasion ve accuracy dusuruyor karsi taraftan, ve blunting kullanmaya basladigimdan beri block, parry sansim INANILMAZ artti. Ozellikle pve'de. Ayrica blocklarim sanki daha fazla damage blockluyor. Eskiden "Block XXX" seklinde olup, partial hasar alirken, artik sadece "Block" gorup butun hasari cogunlukla karsiliyor.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oyunla iligili hiçbişi bilmeden daldım oyuna ve açıkçası bayada zevkli oldu ancak birşey merak ettim yardımcı olabilirse birisi sevinirim =) Channel değiştiriyoruz partye girince ancak neye yarıyor bilmiyorum birisi aydınlatabilirmi beni? :P
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Her yerde channel değiştiremiyorsun, bir bölge çok kalabalıksa 2. channelı açıyor. Tek yararı, daha az kalabalık bir bölgeye geçmek.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 benim kafam iice allak bullak oldu Rangerlar statta ne kasmalı accuracy? başka? yane çince olsa yazılanlar daha ii anlardım o derece biri yardım etsin lütfen.
Öne çıkan mesajlar