Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 30dk dayanabildim çok cafe worlde, farmvillin gözünü seviyim. Garson yetiştiremiyor tabakları her seferinde kalkıp gidiyo 2-3 kişi, garsonun yolunu kapattım bu seferde bazılarına yemek koymadı :( gene kalkıp gittiler. Ben üzümlerimle mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 garson bugını ayarlamak kasıyo ama ayarladıktan sonra rahatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 kasmıyo aslında. masaları sanki garson gecebilecekmis gibi yerlestiriyosun o kadar. duvar kenarına yanyana 2 masa koyarsan gondermez mesela. tek sıra koyman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 toggie said: abi o odun ve varillerin ne isi olabilir ki restoranda? :) sana daha pahalı masalar, daha pahalı sandalyeler yetiyorsa o senin bileceğin iş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yetmez ama odun da koymam herelde kafemin ortasına. zaten oyun daha beta asamasında eklerler illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eh sen koymazdın ben koyuyorum, zaten farkettiysen odun eksikliği var demedim cafe world'de, dekor eksikliği var dedim bana göre dekor odundur, başkasına göre palyaçodur bok püsürdür, banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 e gosterdigin ornege gore yorumladım ben de zaten. koydugun sslerdeki gibi agac, bitki, tablo, süs gibi seyler var az da olsa. ama odun, varil ve o yesil elbise dolabı (?) yok henuz eklememisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 garson bugı fixlendi mi? yok fixlenmemis, bende bi hata oldu herelde servis masasının yerini degistirince duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 café nin genişlemesi için para satın almak gerektiğini gördüğüm anda oyunu bıraktım. çok manasız; para arttırıyorsun sürekli sonra ne oluyor; alanı da genişletemiyorsun... ocak satın alma, badana boya yapma, fayans döşeme gibi amele işleri ve arada da kuyafet ve görüntü değiştirme gibi zımbırtıları var. zynga oyunları sucks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 parayla da genisletiyosun, bisey satın almana gerek yok. farmville ile aynı genisletme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 arkadaşlar sanırım bugün cafe worldden virüs yedim. başına benzer olay gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yok artık? nasıl oldu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 tam cafe worlde giriyordum load etti bitti, sağ alttan kaspersky fırladı.. trojan var böyle böyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 oeh çok fena. hoş bırakalı çok oldu allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 avast var hiç bi uyarı vermedi. geçirdiler mi acaba virüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bendede nod32 var uyarı falan yok saglam oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar