HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://img59.imageshack.us/img59/9468/cafebs.jpg pahalı fırınların görüntü dışında hızlı pişirme gibi özellikleri olsa çok iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahciyi kitleyebilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/ozcansn.jpg asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 senin kebaplardan sac cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hiç de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ahmet garson mu ne orda geziyor uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 garson o asinanyavuz =) püsü de garson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o kapıda kafası sıkışanı da kurtar yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 salatalar çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 benimkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben pizza mı ne koymuştum 1 saatlik, çok fena yalan oldu :p birazdan yatıcam geceyi de boş geçicez gerçi bok gibi param var niye uğraşıyosam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 iptal et, baska bisi at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yok cafe world açılmıyor bakım mı ne varmış, o yüzden :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Facebookta oyun moyun oynamam diyodum, dün lan dedim, bi oyniim bakim şuna nasılmış. Bugün gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 pogodi said: benimkiler mi?yok benimkiler gitti bakımdan sen kurtaramadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 benim şu 2 günde pişen yemeğim vardı pişmiş olması lazım gidicek diye gerilmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 acılır ya sabah da bi ara kapandı ama cok surmedi tekrar acılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 açılsın artık ama cheesecake bişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Heh düzelmiş. Ama soğan çorbamın içine de edilmiş, o kadar para verdiydik, o kadar bekledik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ahhhaha :d benimki tam kivanimdaydi verdim simdi kekleri firina 12 saate toplucam bakalim. 1 gunde 8 lvl yaptim cokta durmadim basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 daha dün akşam bakım yaptılar, şimdi de bağlantı gidip duruyor oyunun, bi beceremediler arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bir de kafenin parkelerini döşerken yarım saat uğraşıosun bağlantı bi kopuyor ana avrat sövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 of evet ya topluca döşeme ve silme olayı olsun abi nedir o ya off bi param olsa ne biçim döşicem ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 valla gece cheesecake'e bıraktım ben 5 tane. deli gibi para kaldırdım bugun. uzun sureli yemekler yapmadan para kazanmak imkansız. cheeseburger var tabi de 5dk'da bir kontrol etmen lazım yalan yani direk. simdi bugun de 3-4 kez full salata yaptım rezervi doldurdum arkasından 5 soup basıp ayrıldım. birazdan onlar bitecek ve hala cheesecake ve salatalarım az da olsa duruyo :) genislettim bu arada bi kez daha. 5k ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bende her gün 5tavuk bırakıyorum 1 gün sonra alıyorum en iyisi o diğer türlü cidden uraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar