Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kinah Kazanma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The_Delucian said:

ben sunu kesiyorum ve bana bayaaa blabla of bla Flux (yesil armor Fluxları) dusuyo diyen varmı ?

Elthen çöllerindeki akrep - köpecik tarzı hayvanlardan "worthy accessory flux" düsüo ben 10-12 tane sattım şuana kadar.

ve 500 den fazla lesser accessory flux oldu satılmıo atılmıo delirtti.
Mesaj tarihi:
Benim 5 tane titanium swordum proclamadi. Elimde 5 tane gri, demir kilinc ile kaldim oyle. Ama Armorsmith oyle mi? Degil! Proclamasa bile catir catir yesil itemlari okutuyosun ah'de 70-80k'dan. Level 28'de 1.7 milyon vardi ^___^

cok zaman aliyor tabii
Mesaj tarihi:
oyunda en karlı iş açık ara alchemy gibi. dün çantamda 950 k ile kasmaya başladım şimdi skillim 300 çantamdaki para 1.6m hem skill kastım hem para kazandım. Armorsmithi 350 yapana kadar ise baya bi m harcamışımdır halbuki 0 kar ile :P
Mesaj tarihi:
Kalil serverinde (low pop, millet daha 40'lara gelemedi, topluluk 20-30 arasinda) Krudgemir's Tacitness godstone'nunu dusurdum random drop olarak. Broker'a daha hic godstone konulmamis serverda. Ne kadar ediyor diger serverlarda? Ne kadara satmayi denemeliyim sizce?

%5 sansla 8 saniyeligine silence ediyor.

ps. Kinnah kazanma olayina gelince. Demi-humanoid veya undead degilde, bu ghost tarzi moblarda grind yapin. Kisaca kinnah dusuren moblar. Ilerleyen levellarda cok guzel designlar cikiyor, ayrica drop table'lari cok cok cok daha zengin.
  • Yeni Oluştur...