Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Disappear said: 3 kere yapipta proclatamayanlar var aramizda. proclatamazsan proclatirlar guluuum.... Atarız guildden. Cidden. ATARIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 nereye atiyonuz, daha guild seviyesini 2 ye benim sayemde cikardiniz. yari yariya ortagim o guilde, hele 3. seviyeye cikmaya calisirken gorcem sizi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yaw ne ikisi ne 3 u kac tane adam gibi main oynayan varki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 The_Delucian said: ben sunu kesiyorum ve bana bayaaa blabla of bla Flux (yesil armor Fluxları) dusuyo diyen varmı ? Elthen çöllerindeki akrep - köpecik tarzı hayvanlardan "worthy accessory flux" düsüo ben 10-12 tane sattım şuana kadar. ve 500 den fazla lesser accessory flux oldu satılmıo atılmıo delirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Benim 5 tane titanium swordum proclamadi. Elimde 5 tane gri, demir kilinc ile kaldim oyle. Ama Armorsmith oyle mi? Degil! Proclamasa bile catir catir yesil itemlari okutuyosun ah'de 70-80k'dan. Level 28'de 1.7 milyon vardi ^___^ cok zaman aliyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 abyssteki repeatable coin questleri baya baya karlı bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sen nerelerdesin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oyunda en karlı iş açık ara alchemy gibi. dün çantamda 950 k ile kasmaya başladım şimdi skillim 300 çantamdaki para 1.6m hem skill kastım hem para kazandım. Armorsmithi 350 yapana kadar ise baya bi m harcamışımdır halbuki 0 kar ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Eğer satılıcak itemların limiti olmasa oyunda en karlı iş AH'de zaman geçirmek orası kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 o yuzden 3 tane lvl10 um var :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kalil serverinde (low pop, millet daha 40'lara gelemedi, topluluk 20-30 arasinda) Krudgemir's Tacitness godstone'nunu dusurdum random drop olarak. Broker'a daha hic godstone konulmamis serverda. Ne kadar ediyor diger serverlarda? Ne kadara satmayi denemeliyim sizce? %5 sansla 8 saniyeligine silence ediyor. ps. Kinnah kazanma olayina gelince. Demi-humanoid veya undead degilde, bu ghost tarzi moblarda grind yapin. Kisaca kinnah dusuren moblar. Ilerleyen levellarda cok guzel designlar cikiyor, ayrica drop table'lari cok cok cok daha zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar