ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bu ne hatası böyle? karaktere sadece ben giremiyorum. Benim dışımda herkes giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Her servera girebiliyorum kendi serverım hariç. Yeni açtıgım karakterlerle de giremiyorum kendi serverıma. Tam da haftasonu olacak olay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Öncelikle Technical Support forumlarını bi kontrol et benzer sorunlar için 132 Bellek/Ram hatası olması lazım harddiskinde badsector olabilir Sanal bellek kullanıyorsan/ramlerinin voltajı düşük geliyorsa olabilir sanal bellek için Windows XPde Bilgisayarim sağ click > özellikler > gelişmiş > performans > ayarlar > gelişmiş > sanal bellek buradan kapatıp açabilirsin bizim şirketteki makinaya olduğunda kapatıp taratmışdık düzeldikden sonra geri açtık takır takır çalıştı :) onun haricinde addonlarını update et Cache klasörünü sil vs vs Dipnot: bios bilgin varsa Ramlerin voltaj durumunu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sıkıntı sadece tek realmda. bellekle yada ramle ilgili bi sıkıtnı olsa giremem ki zaten diğer serverlarada. arkadaşın accountundaki karkaterleri bile göremiyorum. gudubet gibi kaldık lan ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet sonraki mesajı görmemişim o zaman cacheyi silip dene olmazsa WTF klasörünüde sil (Addon ayarların gider) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Komple oyunu silip tekrar yükledim. Cache yada WTF falan hikaye kaldı yane. Böyle saçma iş görmedim yani . Tek realmda sıkıntı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 WTFpardon, WDB / cache klasorunde bi sorun var gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 şu an format attım ancak shattered halls dışındaki her servera girebiliyorum nasıl böyle bi hata var anlayabilmiş deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Hata sorunun ram'de olduğunu gösteriyo ama. Bi şurdaki http://www.memtest.org/ programı indirip ramlerini test et derim yine de. Nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 iyide bu ramler sadece shattered hallsda mı çalışıyor? her servera girebiliorum shattered hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 taksi ile uçarken mi yaşadın bu sorunu? boyle garip şeyler bana da oluyor bazen. bi arkadasından rica et karakterinin yerini değiştirsin fln, birde öyle girmeyi dene. saçma gelebilir ama bana böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 onu da yaptım.. arkadaş defalarca yerimi değiştirdi yine olmadı. gm de bişey yapamıyor. böyle giderse char gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Üstündeki itemlardan birindemi sorun acaba =p En son ne aldında crashlemeye başladın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 crash olmadı ki hiç.. tek sorun karakterin loading ekranı doldugu an dc oluyor. yada bekliyor 10 saniye dc oluyor. karakteri oyunda göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Oyuna o charla girebilen bir arkadaşını buluyorsun, ondan oyunu copy-paste yapıyorsun. Muhtemelen indirdiğin bir patchde hata var. Kurulurken bir dosyayı bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abicim adam izmitte ben konyadayım. yakın olsak dert deil de. oyunu internetten yükledim ayrıca. kendim de yüklemedim. format attım vs. her servera giriorum shattered halls beni bitiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Technical supportun sitesine baktım. Adamlar 2000 küsür post atmışlar. Benim yaşadıgım hatanın aynısını alıyorlar. Hiçbir açıklama gelmemiş ve herkes bekliyor. Aralarında 8 gün bekleyen bile var. Sanırım accountu cancellayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar