reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 yok baba kalsin, zaten 2 girls muhabbetinide 5 sn fln seyrettim kapattim, o tornavidali adamina seyretmedim, yaw hayatimin geri kalaninda dondurma yerken yada biftegimi istahla isirirken aklima bole seylerin gelmesini engelledim bolece bi nevi firewall hesabi :)
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Öf çok fena ya abi o halde doktora gitsen felaket bu bir. Ondan sonra iyileşme süreci aylar belki yıl alacak felaket bir şey. Of iyiki kadınlar var seviyorum hepsini öpüyorum.
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Lindoras said: sağdaki kız hafif kilolu ayrıca epey çirkin Of onu da öpüyorum.
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "ismail PK" said: abi 1 man 1 jar ya bunu neden yapiyosunuz ki boyle konularin konusulmadigi, bunlarin anilmadigi tatli sevimli bi dunya birakin biz cocuklara.. *la la la*
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ya öle bi vidyoyu lütfen izlemedim , aklıma gelmesin ki kapattım yarısında getiremedim devamını
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahahahha bende bisi var sandım. jackass yönetir
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 insanlar neden böyle seyler yaparlar. Hadi yapan manyaklar var. neden millet acar izler. Bana is yerindeki bayan gösterdi cep telefonuna kaydetmis herkeze gösteriyordu. Ne oluyor ya bok mu var dedigimde. Evet var cevabi aldim.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi çok merak ettim ve 1man1jar yazdım googlea. çok kötüyüm abi şuan. bitmedi resmen. neler neler izledim bu güne kadar ama hayatımda bu kadar kötü bi video izlememiştim.
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Lindoras said: sağdaki kız hafif kilolu ayrıca epey çirkin bu tiple nereye kadar. aynaya bakıyor sandım önce. soldakininde sesini beğenmedim geri kalan kısımlar idare eder. 10 üzerinden 2 veriyorum. Ay çook ırençsınız, oha falan olduum oke?.. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH çok kırıldıaam aşk olsuaaan
Anonim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Adam doğru söylemiş şimdi şu iğrenip kaçanın gideri var ama öyle durup izleyende hiç iş yok çok çirkin
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 oha... dk 1 gol 1... yürü be adanalı kim tutar seni
idilik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 trollere cevap verince adammış gibi hissediyorlar kendilerini. diğer troller, loserlar da ''lan bu forumda bizim gibileri adam yerine koyuyorlar'' diyerek cesaretlenip, kendilerince laf sokmaya çalışıyor zavallılar. ilişmeyin, debelensinler kendi hallerinde.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 go away trolls! pişman etmeyin insanları bazı şeylerini paylaştıkları için, asıl ön planda olan konuyla ilgili yorum yapın yapıyosanız. hasta etmeyin adamı. tamam troll de bir ırk ama go away...
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 1 guy 1 screwdriver a bakın vazgeçtim bakmayın
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Flassh said: 1 guy 1 screwdriver a bakın vazgeçtim bakmayın offf offff
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben önceden izlemiştim aklma geldi kötü oldum
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Flassh said: 1 guy 1 screwdriver a bakın vazgeçtim bakmayın bu nasıl bişey ya kusuyordum. 2 girls 1 cup yanında sıfır kalır ya.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 tunca said: featuring social butterfly & mystique http://www.youtube.com/watch?v=FdrYhzGgcR4 sdf hanımlar sevgiliniz yoksa tanışmak isterim... kupaya sıçan insanları görünce bile kaçmıyosanız bana bi yarım saat katlanırsınız heralde.
Öne çıkan mesajlar