Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 girls 1 cup reaction paticik edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok baba kalsin, zaten 2 girls muhabbetinide 5 sn fln seyrettim kapattim, o tornavidali adamina seyretmedim,
yaw hayatimin geri kalaninda dondurma yerken yada biftegimi istahla isirirken aklima bole seylerin gelmesini engelledim bolece bi nevi firewall hesabi :)
Mesaj tarihi:
Öf çok fena ya abi o halde doktora gitsen felaket bu bir.

Ondan sonra iyileşme süreci aylar belki yıl alacak felaket bir şey. Of iyiki kadınlar var seviyorum hepsini öpüyorum.
Mesaj tarihi:
"ismail PK" said:

abi 1 man 1 jar

ya bunu neden yapiyosunuz ki
boyle konularin konusulmadigi, bunlarin anilmadigi tatli sevimli bi dunya birakin biz cocuklara..
*la la la*
Mesaj tarihi:
insanlar neden böyle seyler yaparlar. Hadi yapan manyaklar var. neden millet acar izler. Bana is yerindeki bayan gösterdi cep telefonuna kaydetmis herkeze gösteriyordu. Ne oluyor ya bok mu var dedigimde. Evet var cevabi aldim.
Mesaj tarihi:
Lindoras said:

sağdaki kız hafif kilolu ayrıca epey çirkin bu tiple nereye kadar. aynaya bakıyor sandım önce. soldakininde sesini beğenmedim geri kalan kısımlar idare eder. 10 üzerinden 2 veriyorum.

Ay çook ırençsınız, oha falan olduum oke?..

AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
çok kırıldıaam aşk olsuaaan
Mesaj tarihi:
trollere cevap verince adammış gibi hissediyorlar kendilerini. diğer troller, loserlar da ''lan bu forumda bizim gibileri adam yerine koyuyorlar'' diyerek cesaretlenip, kendilerince laf sokmaya çalışıyor zavallılar. ilişmeyin, debelensinler kendi hallerinde.
Mesaj tarihi:
go away trolls!

pişman etmeyin insanları bazı şeylerini paylaştıkları için, asıl ön planda olan konuyla ilgili yorum yapın yapıyosanız. hasta etmeyin adamı.
tamam troll de bir ırk ama go away...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
tunca said:

featuring social butterfly & mystique
http://www.youtube.com/watch?v=FdrYhzGgcR4
sdf

hanımlar sevgiliniz yoksa tanışmak isterim...

kupaya sıçan insanları görünce bile kaçmıyosanız bana bi yarım saat katlanırsınız heralde.
  • Yeni Oluştur...