social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sen daha güzelsin taylan saçlar başlar bi havan var :)/mystique
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 taylan ve saniye 38. ilk videoda beyzanın tepkisiz ekrana bakması muazzam. tebrik ederim. yelda yine en azından gerekeni yapıp arkasını falan dönmüş.
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 social butlerfly sen ikizinden daha sevimlisin
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 o değil de ikizlerin isimleri simetrik olsa çok güzel olurdu aslında mesela sallıyorum Ayşe ile Eşya gibi dsfhds tabi daha iyisini bulmak lazım. ilerde ikiz çocuğum olursa öyle koyacağım
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ehaehaeha oturan ve kıpıdamaya cesaret eden bnm işte dieri yelda abi ilerde ikizin olmasın bence ya bakımı çok zor :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 olur olur biri fizikçi biri matematikçi olur rahat ederler ikisiyle de uğraşmazlar sdf
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "social butterfly" said: bakımı Dostum ben de bi tane bakmayı düşünüyorum, ne tavsiye edersin?
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 git başkasıyla fucked up derim nediim
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ardeth said: olur olur biri fizikçi biri matematikçi olur rahat ederler ikisiyle de uğraşmazlar sdf adamın düşündüğü şeye bak :D ahah
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 2miz de nükleer fizikçiyiz ya o yüzden dedim zor die :D
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu topic'in sonu lock olurda kitlenmeden sorayım 1 man 1 jar'da ki adam yaşıyormu o olaydan sonra. Öbürü hiç etkilemedide 1 man derinden sarstı :S
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abvblizzard said: Bayanların msn i var mı ;) senin kadar zevksizine raslamamıstım lan
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Masticore said: bu topic'in sonu lock olurda kitlenmeden sorayım 1 man 1 jar'da ki adam yaşıyormu o olaydan sonra. Öbürü hiç etkilemedide 1 man derinden sarstı :S 1 man 1 screwdriver izledin mi mastikor?
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "social butterfly" said: 2miz de nükleer fizikçiyiz ya o yüzden dedim zor die :D Bana fizik anlatcak ikizim olsa keşke sdf. Kuantum geldi pörtledim xD
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "roket adam" said: Masticore said: bu topic'in sonu lock olurda kitlenmeden sorayım 1 man 1 jar'da ki adam yaşıyormu o olaydan sonra. Öbürü hiç etkilemedide 1 man derinden sarstı :S 1 man 1 screwdriver izledin mi mastikor? o adamın aklına itler dışkılasın.
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 tunca eve hatus atmis, bi de caktirmadan belgeliyo =P
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "social butterfly" said: 2miz de nükleer fizikçiyiz ya o yüzden dedim zor die :D hata etmişiniz işte bölünüp kaplayabildiğiniz kadar bölümü kaplamanız lazımdı boşa gitmiş sdf
Öne çıkan mesajlar