Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş-Denizlispor 03.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BJK İnönü Stadı Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Beşiktaş’ta, sakat olan Holosko forma giyemeyecek. Denizlispor’da ise İzzet, Bajic ve Murat Karakoç sakat, Adem ise cezalı. Ayrıca, sakatlıkları süren oyunculardan Bangoura, Berberovic ve Angelov’un durumları maç saatinde belli olacak.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png/100px-Besiktas_hqfl_logo.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1a/Denizlispor.svg/150px-Denizlispor.svg.png

kimse açmamış ben açayım dedim
Mesaj tarihi:
0-0 biter bence, denizli kapanır, bjk gol yollarında beceriksizlik rekoru kırarak maçı bitirir.

patlama yapıp 3-4 tane de atabilir belki bjk ama ilk tahmin daha bi olağan sanki :p
Mesaj tarihi:
Çarşıya laf atmak da moda oldu ya.Bir şeyi de takdir edin arkadas.Kim ne derse desin bence Çarşı sunda Türkiye'nin bir numaralı taraftar toplulugu.Ha begenmeyebilirsin,adamların bazen negatif takımı etkiledigini ileri sürebilirsin.Beyinsiz demek gülünç oturdugun koltuktan.
Mesaj tarihi:
besiktaslimisiniz carsilmisiniz bazen ben anlamiyorum. sizin icin superse super kalsin ama bir FB li olarak su toplulugu asla gormek istemem takimimin yaninda.

hoparlor kor bagirtirim stadda daha iyi.
Mesaj tarihi:
keldron said:

Çarşıya laf atmak da moda oldu ya.Bir şeyi de takdir edin arkadas.Kim ne derse desin bence Çarşı sunda Türkiye'nin bir numaralı taraftar toplulugu.Ha begenmeyebilirsin,adamların bazen negatif takımı etkiledigini ileri sürebilirsin.Beyinsiz demek gülünç oturdugun koltuktan.

Bende çarşı kendi cebinden başka birşey düşünmeyen bir topluluk diyorum, benim bjk'li olarak gram sempatim kalmadı çarşıya. Seba'ya git git derken iyiydi, demirören bu kadar berbatken hep destek tam destek, yok ya, OLDU...
Mesaj tarihi:
tribünlerin bu halinden sonra bile durursa demirören , ticaretteki saygısını bile yitiricek.

dünyanın en başarılı başkanı bile giderdi bu sahneden sonra.

tribünleri tahrik etmek için mi oturuyor orda hala?
  • Yeni Oluştur...