radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 BJK İnönü Stadı Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Beşiktaş’ta, sakat olan Holosko forma giyemeyecek. Denizlispor’da ise İzzet, Bajic ve Murat Karakoç sakat, Adem ise cezalı. Ayrıca, sakatlıkları süren oyunculardan Bangoura, Berberovic ve Angelov’un durumları maç saatinde belli olacak. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b1/Besiktas_hqfl_logo.png/100px-Besiktas_hqfl_logo.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1a/Denizlispor.svg/150px-Denizlispor.svg.png kimse açmamış ben açayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şu maçı da alamazsa Bjk kapatsınlar kulübü gitsinler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yanlız bunuda alamazsak ciddi olay var maç sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Denizli lan yenerler yani =) Beşiktaşın forması 2-0 alır bu maçı. Ekstralarla ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla benim bildiğim maç sonu sonuç ne olursa olsun sağlam protesto var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 forma alırda futbolcular alır mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 0-0 biter bence, denizli kapanır, bjk gol yollarında beceriksizlik rekoru kırarak maçı bitirir. patlama yapıp 3-4 tane de atabilir belki bjk ama ilk tahmin daha bi olağan sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 erken gol atarsak fark bile olur (klasik yorum) gol geciktikce takım strese girebilir (daha klasik yorum) iyi oynayan kazansın ama top yuvarlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 denizli ısrarından vazgeçmiş sonunda ekrem sağ bek, ön liberoda fink oynuyo rüştü-sivok-ferrari-üzülmez-ekrem-ernst-fink-tabata-yusuf-serdar özkan-nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beşiktaş bu maçı kazanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 carsi dusman basina.. beyinsiz ama girtlagi patlarcasina bagiran insan toplulugu bunlar. yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beyinsiz?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çarşıya laf atmak da moda oldu ya.Bir şeyi de takdir edin arkadas.Kim ne derse desin bence Çarşı sunda Türkiye'nin bir numaralı taraftar toplulugu.Ha begenmeyebilirsin,adamların bazen negatif takımı etkiledigini ileri sürebilirsin.Beyinsiz demek gülünç oturdugun koltuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ayakta durup diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Özlenen tribün bu işte, millet dayanamadı artık , maç başından beri yönetim istifa diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Demirören çığırtkanlığı yapanı dövmüşler, milletin cidden canına tak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 besiktaslimisiniz carsilmisiniz bazen ben anlamiyorum. sizin icin superse super kalsin ama bir FB li olarak su toplulugu asla gormek istemem takimimin yaninda. hoparlor kor bagirtirim stadda daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 keldron said: Çarşıya laf atmak da moda oldu ya.Bir şeyi de takdir edin arkadas.Kim ne derse desin bence Çarşı sunda Türkiye'nin bir numaralı taraftar toplulugu.Ha begenmeyebilirsin,adamların bazen negatif takımı etkiledigini ileri sürebilirsin.Beyinsiz demek gülünç oturdugun koltuktan. Bende çarşı kendi cebinden başka birşey düşünmeyen bir topluluk diyorum, benim bjk'li olarak gram sempatim kalmadı çarşıya. Seba'ya git git derken iyiydi, demirören bu kadar berbatken hep destek tam destek, yok ya, OLDU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aa gol attık asdkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tabataaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2 maçtır gol atıyo beşiktaş hayırdır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yuh bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 anlamamışsın sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tribünlerin bu halinden sonra bile durursa demirören , ticaretteki saygısını bile yitiricek. dünyanın en başarılı başkanı bile giderdi bu sahneden sonra. tribünleri tahrik etmek için mi oturuyor orda hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Chewy yuh diyorum sana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar