wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Pati şeklinde çitoslar çıkmış, çitoslamırız var artık aa baktım hiç forum açılmamış bununla ilgili, ben yedim yerken pati gezdim falla ayı bi zevk insan patili olmanın farkını anlıyo :lol:[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 çitos bizden alıyor peyniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Nefr bu ne? İnsan yicek bunları insan, ufak yap biraz hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ya patiler çok şirin olmuş evet biras daha ufak olsa leblebi gibin haahah[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 eskiden de pati şeklinde çitoslar vardı, tabii hatırlamıyor olabilirsiniz... bir de dinazorlu cips vardı.. tombik vardı (hala var olabilir de göremedim) görsem yine alırım fıstıklısını. hastaydım onlara :) bir zamanlar deli gibi cips olayı vardı. mesela piramit gibi cips vardı. metro süper, ay gros markette satıyorlardı kutusunu. o da leziz birşeydi. aah ahhh.. şimdi hepsi lays gibi, panço gibi :-P[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aa o dinazor cipslerini hatırlıyorum. annem alırdı topluca saklardı bole arada verirdi içinden dinazor çıakrdı biriktirirdim ayyy :))))[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bu cipslerin modeli ne (örneğin doritos-taco gibi..)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: tombik vardı (hala var olabilir de göremedim) görsem yine alırım fıstıklısını. adam ağzının tadını bilio :) bende pek severdim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 lol abso :) toktor nefr.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 abi bide bu metal taso muhabbeti var geçen aldık çips içinden çıktı. ufak kızanlar öldürür birbirlerini onlarla ya baya ağır şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 olum biz buyuz ya![signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 lol... Patips!Yediniz mi? Tattınız mı? da olabilir ehue[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 neyiz?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar